Цитирай Първоначално написано от Glorious
За пореден път се подиграха с мен и това, което беще останало от разбитото ми сърце беше смачкано от човека, който мислех за най-близкия ми.
Нормално. Само най-близките ни могат да смачкат сърцето ни. Другите просто нямат достъп до него.
Защо след като едно момче прави всичко за момичето, което непрекъснато му се обяснява в любов бива така жестоко наранявано?
Именно заради това - ходиш и по дупето и очакваш да ти хвърли бисквитка.
Защо тя казва извинявай, съжалявам, сгреших въпреки, че май не го мисли?
От къде си сигурен че не го мисли? И с какво право твърдиш че я обичаш/си я обичал след като дори не и вярваш?
Защо след като през цялото време бях това което искаше тя всичко свърши така.
Точно защото си бил дъждовен червей. Никое момиче не обича марионетките и не ги търпи дълго време до себе си. Както впрочем правят и всички деца.
Защо беше отнета единствената светлина в така или иначе изпълнения ми с тъмнина живот. Защо питам аз, защо?
Защото си се държал супер олигофренски. Кученцето в цирка прави номерата и получава награда. Ако откаже - няма да има награда и на негово място взимат друго. Сам си си виновен.
Аз си мислех, че е различна а тя се постара да ми докаже, че не е така. Това ли заслужава човек като има добри намерения и винаги се грижи за човека до себе си дори пренебрегвайки себе си понякога, знам, че не съм перфектен но все пак дадох всичко от себе си и никога не съм я наранявал но ето че тя го направи.
Точно защото си пренебрегнал себе си - казах го по горе ще го кажа и сега. Момичетата не искат п*тка до себе си, имат си една вече.
Тя беше всичко за мен, но ето, че пак съм сам. Съжалявам, че прочетохте всичко това но си помислих, че ще ми олекне но всъщност усещам сълзите, които се спускат по лицето ми.
Дори нямаш малко самоуважение и смелост да застанеш зад думите си. Какво очакваш от другите?