.
Затворена тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

въпрос от претиснение

Значи цикалът на приятелката ми редовно закаснява .. Този месец поради различни причини успяхме само 1 път да баден интивни . Направихме го с презерватив , много нежно . Когато го махнах всичкия материал (извиняваите за израза ) си беше на мястото . Сега цикалът и пак закаснява и аз отново се претиснявам много .. Според вас имат ли основания претисненията ми .. Благодаря предварително

Мега фен Аватара на 5StaR
    Град
    7 hills..
    важното е, че има матриал..
    The Spark

Град
    пловдив
    щом материала си е бил на мястото не се притеснявай , но може да провериш дали прителката ти не го прави и с някой друг който да е изтървал матеряла

Повече от фен Аватара на wersa4e
    Град
    Северен полюс
    Цитирай Първоначално написано от 5StaR
    важното е, че има матриал..
    КаРай Да ВъРвИ пЪк КаВоТо Ще Да СтАвА

Важното е, че се претИснява. От където следва, че ще му е гузно ако е сгафил и че има няква съвест човека

Супер фен Аватара на kosder
    зависи колко интиВни сте били..
    МОМЧЕ

Penguin power!!
    Империята се разраства-.-

Re: въпрос от претиснение

Цитирай Първоначално написано от FreakG0
    Значи цикалът на приятелката ми редовно закаснява .. Този месец поради различни причини успяхме само 1 път да баден интивни . Направихме го с презерватив , много нежно . Когато го махнах всичкия материал (извиняваите за израза ) си беше на мястото . Сега цикалът и пак закаснява и аз отново се претиснявам много .. Според вас имат ли основания претисненията ми .. Благодаря предварително
    Ако този правопис го видят учителки по български интензивните отделения ще се напълнят със сигурност, да не говоря и за моргите от самоубили се.

Значи цикЪла (мисля, че не е членувано) на приятелката ми редовно закЪснява .. Този месец поради различни причини успяхме само 1 път да бЪдеМ интиМни . Направихме го с презерватив , много нежно . Когато го махнах всичкия материал (извиняваЙте за израза ) си беше на мястото . Сега цикЪлът и пак закЪснява и аз отново се прИтЕснявам много .. Според вас имат ли основания прИтЕсненията ми .. Благодаря предварително

Ами мисля, че нямат и не знам защо си втълпявате такива неща, след като няма такава възможност (поне по твоето описание).
    Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген

Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!

Град
    на плажа =)

Цитирай Първоначално написано от Ilikeliljon
    Ако този правопис го видят учителки по български интензивните отделения ще се напълнят със сигурност, да не говоря и за моргите от самоубили се.

Значи цикЪла (мисля, че не е членувано) на приятелката ми редовно закЪснява .. Този месец поради различни причини успяхме само 1 път да бЪдеМ интиМни . Направихме го с презерватив , много нежно . Когато го махнах всичкия материал (извиняваЙте за израза ) си беше на мястото . Сега цикЪлът и пак закЪснява и аз отново се прИтЕснявам много .. Според вас имат ли основания прИтЕсненията ми .. Благодаря предварително

Ами мисля, че нямат и не знам защо си втълпявате такива неща, след като няма такава възможност (поне по твоето описание).

Момчето иска съвет, а не частни уроци по Български език... Уфф значи като се хванете ей така за нещо...

=> Не се тревожи нормално е цикъла на приятелката ти да не е много редовен. Вярно, че нищо не е 100% сигурно ама не виждам за какво да се притеснявате.

П.п. членувано е.

Значи цикЪла (мисля, че не е членувано)
    Членувано е Пише се ЦикЪлЪТ

Повече от фен Аватара на zay4e
    Град
    Ямбол (v momenta sym v 4ujbina)
    И аз мисля,че няма за какво да се тревожиш

Цитирай Първоначално написано от Just_say_no

Момчето иска съвет, а не частни уроци по Български език... Уфф значи като се хванете ей така за нещо...

=> Не се тревожи нормално е цикъла на приятелката ти да не е много редовен. Вярно, че нищо не е 100% сигурно ама не виждам за какво да се притеснявате.

П.п. членувано е.
    чакай малко
    това за теб НЕЩО ли е
    това си е цяло нещище
    ти въобще проумя ли грешките му

хубаво е поне, че има с какво да се забавляваме

абе разбирам да има една провописна грешка и ние да се "хванеме ей така за нещо без да е необходимо ,ама това неговото....

съвет : хора неграмотни и необразовани ,не се ебете докато поне не научите елементарни неща (включително и обща сексуална култура) или поне го правете с презервтив,защото в противен случай на този свят ще се появят още такива неграмотни и деградирали същества като самите вас!!!
    http://vbox7.com/play:8ec3a225
    Живей за мига , но не така , че да се окаже единствен...

Супер фен Аватара на NeZaPoznat
    Има момичета с нередовен мензис. Това е нещо като болест и се лекува, но трябва да се консултира със АГ. (акушер гинеколог)

Град
    на плажа =)
    HichNeMiPuka , разбирам, че си интелигено дете, но никой не му е виновен, че не може да пише правилно и ако смяташ, че трябва да поправяш всеки един в тоя форум, ще ти кажа само - прав ти път ! Не ми се влиза в безсмислени пререкания. Ако не ти харесва как го е написал не пищи в темата му и толкова...

sry за спама

ако цикъла на момичето е дошъл преди 1-2 години мисля че е нормално да има аномалии

Супер фен Аватара на sarin4eto
    Град
    В облаците ;]
    дишаййй момчеее , нормално е ще им дойде просто може да и се менят датите а нали казваш че почти всеки месец и закаснява.....

Като ти прочетох темата.. Не, не просто трябва да знаем на колко години си ?!
    Кажи ни, моля те
    Човек не обича истински, ако не обича вечно. 19.06.2009

Супер фен Аватара на miShle
    Оф осрахте темаата тотално.Голяма работа, че имало грешки и да ги поправяте по умен ня го напрайте.
    Цитирай Първоначално написано от blq_blq
    Ние обичаме да се чукаме мързеливо, докато аз чопля семки, а той решава кръстословица.
    Цитирай Първоначално написано от smile98
    Не съм кифла .. Мразя кифлите!!! Тфа и да не ме познавате трябва да го знаете! Анти-кифла съм!! Няма спор по тая тема !!!

Повече от фен Аватара на zay4e
    Град
    Ямбол (v momenta sym v 4ujbina)
    HichNeMiPuka , разбирам, че си интелигено дете, но никой не му е виновен, че не може да пише правилно и ако смяташ, че трябва да поправяш всеки един в тоя форум, ще ти кажа само - прав ти път ! Не ми се влиза в безсмислени пререкания. Ако не ти харесва как го е написал не пищи в темата му и толкова...

sry за спама
    подкрепям

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Споко, няма място за притеснение, правила сте безопасен секс, презерватива си е бил читав, така че няма какво да се притесняваш..

Заключвам темата ти, мисля, че вече се убеди, че нищо страшно не е станало, а и в темата ти, за съжаление, има доста безмислени постове ..
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си