.
Отговор в тема
Страница 4 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 147
    Да си неграмотен е различно от това да си тъп !!!!!!
    Да обичаш значи да страдаш!

Цитирай Първоначално написано от Sneki
    Цитирай Първоначално написано от Ilikeliljon
    Цитирай Първоначално написано от xplay
    Тъй като ти гледам постовете май много обичаш да се заяждаш ...
    продължавай да ги гледаш
    Не си интересен/на...
    оххх сеа на интересна ли се прайш че ми пишеш така /
    Охххх бан за Снеки Спри да се заяждаш във всяка тема за нещо свързано с ануса, анална кралице

сеа къде писах за ануси бе идиот що ми не видиш мненията..пък тук темата е за анален секс и ще пиша!!!!! фетишист мръсен написала съм два пъти че съм се насрала и то в тая тема...и ти не спря да го повтаряш гнусен си..отвратителен си разкарай се!!!!
    Я по-спокойно само не знам кой е с фетиша, май си ти А тук казах свързано с ануса, а не за ануса, ама кой да чете.
    Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген

Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Да ти го вади и следващите пъти рязко и очаквай да "НЕ" се наакаш !

Супер фен Аватара на Amateur
    Взимаш си уред за правене на клизма от по големите аптеки!!!

Град
    под криВата ти ^^
    Кофти ситуация
    .....

Ами нормално е както и чувството ,че ще се изпуснеш всеки момент.И аз съм се изпускала ,но при мен не беше след първия ,а следващите няколко...Не се притеснявай ако те обича всичко е окей.

Цитирай Първоначално написано от Babyto1995
    Ами нормално е както и чувството ,че ще се изпуснеш всеки момент.И аз съм се изпускала ,но при мен не беше след първия ,а следващите няколко...Не се притеснявай ако те обича всичко е окей.
    лол, верно ли си на 14?

Град
    Ruse
    темата понамирисва вече
    Ако имаш прекрасна жена, ослепителна любовница, страхотна кола, нямаш проблеми с властите и данъчните; ако когато ходиш по улицата, винаги грее слънце и минувачите ти се усмихват - кажи НЕ на наркотиците!

Хаха, мирише яко, чак смърди

Абе аз не мога да разбера, вие по колко плюскате, че да се осирате като харманджийски крави, с извинение. Аз правя анален секс от години вече и досега никога не ми се е случвало момичето да се "насере", както споменавате тука, ся малко "аки" се е случвало да излезе, или да разкаля "работното място", но тва е нормално, а вие както го казвате "насрах се", аз си представям такова количество, каквото нормално пускаш в тоалетната, демек як пацул

Цитирай Първоначално написано от ImmortalTechnique
    Хаха, мирише яко, чак смърди

Абе аз не мога да разбера, вие по колко плюскате, че да се осирате като харманджийски крави, с извинение. Аз правя анален секс от години вече и досега никога не ми се е случвало момичето да се "насере", както споменавате тука, ся малко "аки" се е случвало да излезе, или да разкаля "работното място", но тва е нормално, а вие както го казвате "насрах се", аз си представям такова количество, каквото нормално пускаш в тоалетната, демек як пацул
    Излизането на малко аки е също насиране все пак!И то пада на земята от дупето.А омазването е май най-зле....

Прочетох,че преди анален секс трябвало да се прави клизма!Аз не съм на това мнение,правили сме го доста пъти и до сега нямам инциденти нз може би при всеки е различно

Цитирай Първоначално написано от sweetchef
    Прочетох,че преди анален секс трябвало да се прави клизма!Аз не съм на това мнение,правили сме го доста пъти и до сега нямам инциденти нз може би при всеки е различно
    Сигурно ама в тоя форум всяка 7-ма се е насирала.

Голям фен
    Град
    stz/Varna
    Problem li e ako se izprazni6 vutre, bez prezervativ?

(estestveno sled klizma...). Vuprosat mi e seriozen!
    ~ EviL DeViL ~

Голям фен
    Град
    stz/Varna
    Цитирай Първоначално написано от Alexandra93
    Цитирай Първоначално написано от FunnYboY
    Problem li e ako se izprazni6 vutre, bez prezervativ?

(estestveno sled klizma...). Vuprosat mi e seriozen!

Ам не,само че ако не отиде до WC след тва и ще почне да и мокри.
    Qsno

Kак ви е по яко отзад - Със или без презерватив?
    ~ EviL DeViL ~

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Цитирай Първоначално написано от NeZaPoznat
    попадането на спермата (каза че стигнал до края) или друга течност в ануса предизвиква реакция подобна на клизма. Ако иска да съвршва - да ползува презерватив - ако не - поне да сте в банята защото при всяко изпразване независимо дали си била или не в тоалетната перди това ще те напъва и даже да не е имало нещо ще излезе нещо.
    Не се притеснявай !
    Успех !
    Тук не съм съгласна В малкото ми опити ,все пак съм видяла туй-онуй.Никога не беше свършвал до край, защото ме болеше ,но последният път го оставих да се радва ,че много пъти му отказвах и бяхме без презерватив ,но не се е получил абсолютно никакъв гаф Нито пък съм имала такова чувство по време на секс.
    ПС- Не си бях правила клизма
    Така че според мен вината си е в момчето и просто прекалено рязко е излезнало от нея и бум

Хехехехе, ама тази тема е много весела. Или по-скоро коментарите. А онова мъниче от Плевен, дето само се заяжда има едно Честит 13-ти Рожден ден от мен. Всичко най-хубаво и поумнявай. А пък девойката, на която се е случила случката: вдигай главата и напред. Всички сме се насирали поне по 1 път

Уфф откаде ми дойде на ума да ям пред компа

Ами пиле златно с аналния секс ще е така... Свиквай Аз не я разбирам тази анална мания ама карай, че ще ме нападнат всички секс разбирачи.

Re: Анален секс-проблем!

Цитирай Първоначално написано от Brabi92
    Точно такава тема няма,чета сайта от доста време и сега се осмелих да пиша за моя проблем ,въпреки риска да ми се присмивате.След многото изчетени тук теми ,днес реших да го направя прословутия анален секс за сефте с гаджето си.Минах през тоалетната/въпреки,че не ми се ходеше,не можах да ....сещате се/,след това през банята и...
    хоп в леглото.Всичко Ок в началото лубрикантче ,позаболя ме обаче се получи.От време на време докато беше в дупето ми имах чувството,че ще се изпусна всеки един момент.Не знам може би към 30-40 мин го правихме отзад и когато вече приятеля ми стигна края и си го извади .....се нааках .Добре защо се получи така,а преди самия акт не ми се ходеше до тоалеттната?И всеки път ли това чувство за изпускане ще го има?
    Ami i pri men sta na parviq pat to4n o takav gav nakraq me b eshe mn sram ama kakvo da se prai spoko sig sled vashti pat praish klizma i vs shte e oki ako iskash pak da go praish de shtoto az neshta
    ОбИчКа мЕ сИ сЕ оТ 1 ГоДиНа :*

исам да попитам при аналния секс, когато го правя ме боли стомах ! защо така, задника не ме боли а само тумбака

Цитирай Първоначално написано от krucu
    исам да попитам при аналния секс, когато го правя ме боли стомах ! защо така, задника не ме боли а само тумбака
    Да не би приятеля ти да е объркал ануса с пъпа Сега сериозно, възможно е да е докоснал с пениса си при анален секс някоя част, която се намира в коремната област и за това да те боли корема. Обяснението ми не е много ясно, но нека малко уточня. Възможно е да е докоснал някое място, което при продължителна стимулация започва да боли, но честно казано няма как да ти кажа дали е така, не съм лекар
    Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген

Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!

Еми,просто е тези,които ги боли или се насират да не го правят,а тези,които си се кефят да си го практикуват,но да внимават!

миришеше ли много

Като чета коментарите се убеждавам все повече и повече, че НЕ ме кефи тоя анален секс... Кат прочетох коментара на VeSna ми се доповръща

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си