- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Анален секс-проблем!
Да си неграмотен е различно от това да си тъп !!!!!!
Да обичаш значи да страдаш!
Я по-спокойно само не знам кой е с фетиша, май си тиПървоначално написано от Sneki
![]()
![]()
А тук казах свързано с ануса, а не за ануса, ама кой да чете.
![]()
![]()
Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген
Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!
Ако ви се чете:
http://zenofmen.com/article/254/mito...-analniya-seks
![]()
Да ти го вади и следващите пъти рязко и очаквай да "НЕ" се наакаш !
Взимаш си уред за правене на клизма от по големите аптеки!!!
Първоначално написано от xplay
.....
Ами нормално е както и чувството ,че ще се изпуснеш всеки момент.И аз съм се изпускала ,но при мен не беше след първия ,а следващите няколко...Не се притеснявай ако те обича всичко е окей.
лол, верно ли си на 14?Първоначално написано от Babyto1995
![]()
темата понамирисва вече
Ако имаш прекрасна жена, ослепителна любовница, страхотна кола, нямаш проблеми с властите и данъчните; ако когато ходиш по улицата, винаги грее слънце и минувачите ти се усмихват - кажи НЕ на наркотиците!
Хаха, мирише яко, чак смърди
![]()
Абе аз не мога да разбера, вие по колко плюскате, че да се осирате като харманджийски крави, с извинение. Аз правя анален секс от години вече и досега никога не ми се е случвало момичето да се "насере", както споменавате тука, ся малко "аки" се е случвало да излезе, или да разкаля "работното място", но тва е нормално, а вие както го казвате "насрах се", аз си представям такова количество, каквото нормално пускаш в тоалетната, демек як пацул![]()
Излизането на малко аки е също насиране все пак!И то пада на земята от дупето.А омазването е май най-зле....Първоначално написано от ImmortalTechnique
Прочетох,че преди анален секс трябвало да се прави клизма!Аз не съм на това мнение,правили сме го доста пъти и до сега нямам инциденти![]()
нз може би при всеки е различно
![]()
Сигурно ама в тоя форум всяка 7-ма се е насирала.Първоначално написано от sweetchef
Problem li e ako se izprazni6 vutre, bez prezervativ?
(estestveno sled klizma...). Vuprosat mi e seriozen!
~ EviL DeViL ~![]()
![]()
![]()
![]()
QsnoПървоначално написано от Alexandra93
![]()
Kак ви е по яко отзад - Със или без презерватив?![]()
~ EviL DeViL ~![]()
![]()
![]()
![]()
Тук не съм съгласнаПървоначално написано от NeZaPoznat
В малкото ми опити ,все пак съм видяла туй-онуй.Никога не беше свършвал до край, защото ме болеше ,но последният път го оставих да се радва ,че много пъти му отказвах и бяхме без презерватив ,но не се е получил абсолютно никакъв гаф
Нито пък съм имала такова чувство по време на секс.
ПС- Не си бях правила клизма
Така че според мен вината си е в момчето и просто прекалено рязко е излезнало от нея и бум![]()
Хехехехе, ама тази тема е много весела. Или по-скоро коментарите. А онова мъниче от Плевен, дето само се заяжда има едно Честит 13-ти Рожден ден от мен. Всичко най-хубаво и поумнявай. А пък девойката, на която се е случила случката: вдигай главата и напред. Всички сме се насирали поне по 1 път![]()
Ами пиле златно с аналния секс ще е така... СвиквайАз не я разбирам тази анална мания ама карай, че ще ме нападнат всички секс разбирачи.
Ami i pri men sta na parviq pat to4n o takav gav nakraq me b eshe mn sram ama kakvo da se prai spoko sig sled vashti pat praish klizma i vs shte e oki ako iskash pak da go praish de shtoto az neshtaПървоначално написано от Brabi92
![]()
ОбИчКа мЕ сИ сЕ оТ 1 ГоДиНа :*
исам да попитам при аналния секс, когато го правя ме боли стомах ! защо така, задника не ме боли а само тумбака![]()
Да не би приятеля ти да е объркал ануса с пъпаПървоначално написано от krucu
![]()
![]()
Сега сериозно, възможно е да е докоснал с пениса си при анален секс някоя част, която се намира в коремната област и за това да те боли корема. Обяснението ми не е много ясно, но нека малко уточня. Възможно е да е докоснал някое място, което при продължителна стимулация започва да боли, но честно казано няма как да ти кажа дали е така, не съм лекар
![]()
![]()
Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген
Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!
Еми,просто е тези,които ги боли или се насират да не го правят,а тези,които си се кефят да си го практикуват,но да внимават!
миришеше ли много![]()
Като чета коментарите се убеждавам все повече и повече, че НЕ ме кефи тоя анален секс... Кат прочетох коментара на VeSna ми се доповръща![]()