- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Анален секс-проблем!
98% от младото поколение слуша чалга!
Ако си от онези 2% които я мразят, сложи това в подписа си!
Много сте дребнави хора значи. Какво толкова станало? Поне не е като една съфорумка дето се хвалеше, че от кеф се насрала на гаджето си в устата, докато той и ближел ануса. Какво да я правиш - човещинка.![]()
сигурно вече му е затворила устата веднъж завинагиПървоначално написано от amk933
Първоначално написано от zobdog
![]()
![]()
Първоначално написано от ravita
Недей така де...
![]()
случашаите я от опит знае момичето ама не казва ,че като я ибаха в детската градина са насраПървоначално написано от Alexandra93
![]()
Пуснах... пиши в темата, ако имаш мнениеПървоначално написано от Alexandra93
![]()
~ EviL DeViL ~![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от zobdog
Ееее аман от лапешки истории.Един казал едно трети друго....Важното е,че ти не си я Ибал.Пък като гледам не и дреме много пък и тя си го казвала,че се е изпускала.
Аман от инфантилни недоносчета!!!!
Хахаха еми много ясно,че ще се изпуснеш първия път (: задника не е място за секс (: има си друго място за него (: задника е за ходене до тоалетна по голяма нужда (: 150 еднакви теми за нещо нормално (:
"Fear is stronger than love.Trust nobody." Tupac Amaru Shakur (:
Now you see him, now you don't..
They got me starin at the world through my rearview
Go on baby scream to God, he can't hear you ...
30 минути за първи пътМалко множко ми се виждат,че и анално ..
![]()
Summer (h)
уу тоя едвали ще се целува някогаПървоначално написано от Sportul
KO6MARA GSI 16V RISSE
или по-скоро момичето си е решило проблема с тоалетната...Първоначално написано от uBo
![]()
ти малчи ве мърша кои говори на тебеПървоначално написано от MrBig
спорИд менИ най-вИроятно това е проблем на тънките пишки))
хахахах
при менИ никоя не се нааква, добре са оплътненИ дупките!
бой, йебанье и чалга
Аз съм чувал, че за да се наака момичето както си требе, трябва да я биеш в бъбреците, докато я чукаш анално, по 2-3 премерени токата отляво и отдясно и след тва го вадиш рязко и направо отпушваш калния фонтанИ след туй и го даваш в устата да не се губи аромата
![]()
И аз съм го чувал товаПървоначално написано от ImmortalTechnique
Не бих го пробвал
![]()
които го направи тва требва яко да го хапе щъркела ако искаш да си омазан с говна ходи направи една хубава засилка и право към свинете те там си знаят раутата
Ако имаш прекрасна жена, ослепителна любовница, страхотна кола, нямаш проблеми с властите и данъчните; ако когато ходиш по улицата, винаги грее слънце и минувачите ти се усмихват - кажи НЕ на наркотиците!
е как ше му се наака в устата тя не се ли усеща да не е беби на 1 година![]()
тцтц какво гнусно въображение самоПървоначално написано от ImmortalTechnique
![]()
Лелеле колко се изписа по тази тема...мисля,че се изчерпа още на 4-5 страница![]()
Ами 30-40 минути за първи анален секс са си много и логично си се насрала.Дори и да не е първи път пак според мен са си доста 30-40 мин.Около 10-15 накрая на акта за разнообразие и свършване си е ок.Имах гадже дето ме е eбало по 1 час горе долу в задника и после не питай,не знае къде се намирам и как да седна.А ти за начало 30-40 минути ами ,...направо си те е пръснал!Първоначално написано от Brabi92
СпорИд менИ си многУ проС'! Като е тънка пишката като я вади къв вакуум ще има че да се надриска момичето?!Първоначално написано от linoleum
Westside rollin' all day, every day
Аве анален секс. Какви пет лева е?! Нали за това и има предна дупка. Да си вкарваш на воля. Ехх ,че стеи вии все искате се набутате където не трябва.