.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Тема: :)

Hybrid View

:)

Такаа...пак досаждам аз с моята неграмотност.Имаше едни кремчета където се мажеш и с неква спатола премахваш космите по краката.Кажете това добър вариант ли е,отказах се от кола маската ...
    Бъди творец, но твори и простотия

Мега фен Аватара на Goddess
    Град
    София
    Депилатоар. За къде ? Крака, ръце, гениталии ?
    По принцип за мен не е добър вариант. Не и по - добър от кола маската или епилатора.

Крака.Кола маска?Това първо боли и после 10-15 лв. за козметик ... ?
    Бъди творец, но твори и простотия

Цитирай Първоначално написано от torresinho
    Крака.Кола маска?Това първо боли и после 10-15 лв. за козметик ... ?
    Тва обезкосмяване с депилатор,е почти същото като да си избръснеш краката Иначе има и евтини и по скъпи , но вършат почти една и съща работа . Обикновенните (не тези на veet) струвал около 1,50 - 2,00 лева и се мажаеш стоиш 2 минути и с шпатулката махаш крема
    измиваш се и готово

Супер фен Аватара на FancyGirl
    Аз използвам обикновен депилатоар за ръцете си върши същата работа като вийт така, че дали ще дадещ 15 лева за вийт или 2 за обикновен е едно и също обаче обикновенния много смърди така, че си вземи ароматизиран аз използвам ето тозиhttp://www.nisea-bg.com/i.php/produc...=3130&cid=1829
    много съм доволна ... то си има на кутията начин на употреба но по принцип стоиш 15 минути и след това със щапулата смъкваш крема под душа аз поне така правя ....
    Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?

Цитирай Първоначално написано от FancyGirl
    Аз използвам обикновен депилатоар за ръцете си върши същата работа като вийт така, че дали ще дадещ 15 лева за вийт или 2 за обикновен е едно и също обаче обикновенния много смърди така, че си вземи ароматизиран аз използвам ето този http://www.nisea-bg.com/i.php/produc...=3130&cid=1829
    много съм доволна ... то си има на кутията начин на употреба но по принцип стоиш 15 минути и след това със щапулата смъкваш крема под душа аз поне така правя ....
    Съгласна съм че мирише гадно (зеления).

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си