- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Момичета..
сори че пиша пак за размера на пениса.. много ще сам благодарен на момичетата ако кажат какав е идеалния размер пенис за тях дължина обиколка бес да се правим на др1н др1н просто кажете плс..![]()
ти си някакъв пълен кретен баце
To my assitant who’s always hassle’n me and to the ones talk’in sh@# with their backs to me, and to my ex-girlfriend who didn't care about me. To my ex-teachers who never believed in me, to the people who always want something for free:
I DON'T GIVE A FUCK !!!
каде са модератоирте бе ако само влезеш в турсачката ще намериш толкова мн теми като тая че свят ще ти се завие...
Само слабите се стремят към порядък , силните владеят хаоса ....
ми маняк, ако ти е по-малко от 20 см, по-добре да не лягаш с момиче, мнооо щи са смеят после...Първоначално написано от isthislove
<N>
Метър на метър с много косми и един голям цирей!!!!! А и ако може да е с едно око което да ме гледа...![]()
![]()
![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
на някои хора им е трудно да питат гуглето
http://penis.dir.bg/_wm/pbasic/?df=490677&dflid=3
средно 15 см
гледай ако ти е по-малък да не попаднеш на някоя алчна за много или поне да е с малки цици и като пита ти защо имаш такава малка пишка да и кажеш а твоите цици къде си ги скрила
![]()
Първоначално написано от Macallan
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮