.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23

Дали има някакви чуства към мен :(

Писах 3 пъти на Доктор Тийн, но все не получавам отговор и реших да пиша и тук. Значи, излизах с едно момче 2 пъти. Адски много си допаднахме...смяхме се, говорихме си и всичко беше супер. Проблема е , обаче, че той си има приятелка. Всички ми казват да го оставя, щом си има приятелка, но проблема е там, че аз не искам. По скайп сега се държи малко дръпнато...и след като излязохме 1вия път беше така...Та всичко беше супер като излизахме...гушкахме се, даже той ме ухапа по бузата xD , а 1вия път като се разделяхме почти ме целуна. Много ми се иска да знам дали и той ме харесва! Знам, че си има приятелка, но тогава защо ме е поканил да излезем? Та въпроса ми е дали ме харесва :S ?

че аз от къде да знам дали те харесва питай него не ние сме в неговата глава

Мега фен Аватара на Hilary_
    Твоя човек си е чист женкар и пет пари не дава за рпиятелката си... и най - тъжното е че и ти не даваш толко за момичето... Миии незнам... за мен тва е много тъпо да крадеш чуждо... А с него...дори и да стане нещо ще направи същото с теб и ще видиш какво е било на мацката...

Супер фен Аватара на GabisiTa
    Град
    В едно сърце <3
    Ние от къде да знаем дали те харесва? Попитай него. И се замисли за прителката му.. ако ти си на нейното място как ще се чувстваш? Не мислиш ли, че щом прави това с нея, след време, ако евентуално тръгнете, ще го направи и с теб?
    “Усмихни се.
    Има хора,които никога не се разделят!"

Супер фен Аватара на NeZaPoznat
    Има едно понятие - неангажиращ секс - може и да ти свърши работа. За приятелката му да не ти пука - на нея пука ли и за теб ?
    Изчукайте се и той да реши дали да е с теб или с нея. Пък и с двете да е - по-добре ли ще ти е да си сама и само да въздишаш по него. Половин ябълка е по-добре от никаква ябълка

мисля си че е малка за секс или се лъжа

Какви чувства от женкар ... ?!
    Всичко е позволено... стига да не ни хванат! ;]]

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Проблема си го правиш сама. Ти с необвързаната той е обвързания. Ти няма да загубиш нищо, той ще загуби каквото и да направите. Ти можеш да си спечелиш ново гадже както и той. Щом си решила да разваляш връзката им - заповядай. Лошото в случая е че нямаш ясна идея за себе си и какво изобщо искаш от тоя момък.

Чудя се защо се занимавам по дяволите с толкова мозъчно ограничени същества...

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

ами като съм толкова "мозъчно ограничена" не се занимавай бе...някой да те кара?

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    ^ само не го изкарвай лична обида. Питаш - дал съм ти отговор. Какво повече искаш?

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

ясновидската топка ще ми каже дали те харесва момент да видя

А не мислиш ли сама,че най-вероятния вариант е...да,допадаш му до някаква степен и му е добре да се...знам ли,забавлява с тебе един вид.Но пък от друга страна да си има сигурната приятелка (:
    И какво става след време..Той къса с нея,тръгвате и ти изведнъж се озоваваш в нейното положение,на сигурната (:
    Зарежи,не се занимавай с тоя...

Нека попитаме вълшебното кълбенце.. мм ммммм ммммм ..

Бе ние откъде да знаеме кво иска, кво чувства и т.н.?!?
    Stay up all night with the stars *

Цитирай Първоначално написано от NeZaPoznat
    Има едно понятие - неангажиращ секс - може и да ти свърши работа. За приятелката му да не ти пука - на нея пука ли и за теб ?
    Изчукайте се и той да реши дали да е с теб или с нея. Пък и с двете да е - по-добре ли ще ти е да си сама и само да въздишаш по него. Половин ябълка е по-добре от никаква ябълка
    Има един отговор на това, абсолютна ГЛУПОСТ. Какви са тия неангажиращи сексуални връзки, та това секс ли е, ти нищо не можеш да усетиш в другия и с другия ако спиш за една вечер с него. Единствено някакво физическо удоволствие. За това всички са луднали по секса, защото душевното удоволствие, което придружава физическото го няма. Колкото до теб аз не мисля, че трябва да му се вързваш на акъла, най-вероятно наистина е женкар.
    Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген

Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    мисля,4е те хар.,но няма да предприеме ни6о,за6ото си има приятелка
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Супер фен Аватара на vesito13
    Град
    Nowhere :)))
    С това не искам да го оставя се държиш тъпо и защо не искаш да го оставиш , за да си прави с теб каквото си иска и когато му е кеф , а иначе да не си му никаква . Просто те използва , или да е с приятелката си , или да излиза с теб , не може и двата варианта

Град
    Габрово
    Ами момчето явно си е женкар.....Представи си, че стане нещо м/у вас сега и после той постъпи с теб така, както сега постъпва с гаджето си.... Няма да ти е много хубаво, нали?!
    Е, в такъв случай само ти можеш да си прецениш за себе си...
    Моят съвет е да не се занимаваш с него.
    Продължавам.И по пътя дори наранявам.Не преставам да се боря.Страховете си аз побеждавам.И когато силно страдам враговете си даже не мразя.Може да се уморявам,но намиран сили да кажа:"Продължавам."

Град
    пловдив
    щом излиза с теб значи си му интересна, открадни го от приятелката му
    не му пускай преди да си сигурна че вече е разкарал старата
    (или хайде най-много му духай и му дай да те лиже )

абе вие защо решихте, че ще пускам на някой бе само на 14 съм още! и знам, че сигурно ако стaне нещо между нас сигурно ще постъпи така и с мен, но съм много шашав човек и много лесно се привързвам

Супер фен Аватара на vampirekiss
    Бройкаджия си е ако мене питаш.
    I'm not in love
    but I'm in love with the way you make me feel
    baby I'm not in love
    i know i lead you to believe that your the one
    but I'm sorry to say I'm not in love

щом лесно се привързваш по добре отбягвай контактите с този човек защото си мисля че после ще страдаш яко

питай го той сам 6те ти кайе ние от къде да знаем

Можеби иска да те присъедини и да правите тройка
    http://n0nam3.mybrute.com ==> Ако някой смее нека се пробва да ми победи човечето :П

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си