moita istoria e mn dulga taka4e po nakratko s priatelkatami sme zaedno ot 3 godini i polovina predi okolo mesec tq zamina s tehnite za sofia predi da znamine mi kazva6e 4eme obi4a mn 4e 6tei lipsvam mn do kato be6e v sofia tqmi se obajda6e vseki den govorihme si kazva6emi mn kratno 4e i lipsvam 4e iska da se prebira daje se razreva no imah 4ustvoto 4e koato se vurne ot slofia ne6to 6te stane i taka stana vurna se ostana da spi v naz iskarahme si edna strahodna ve4er kat4eli be6e za posledno i sled 3 dena mi kaza trqbva da se razdelim taka iskala sega taka go mislila drun drun razplaka se sled tova q potursi 2 puti nqkak si da opravim ne6tata no tqmi kaza ostavime sama sled koeto az napravih ne6to za koeto sajelqvam mn prebrah se i ot muka se napih posle i se obadih tq doide do v ku6ti skarahme se mn qko az nz kakvo pravq be6e ujasno sajelqvam za tova i to mn posle tq se odrupna ot men no kat4eli i be6e kato kos taz moq gre6ka posle tursij okolo 2 sedmici tq mi kaza razbiram te 4e se napi zaradi men no sega iskam da ostana sama ne iskam nikoi nemoga da imam ser vruska s teb popitah q dali me obicha tq otbqgva6e tozi vupros na skoro q zasqkoh v edno bar4e o4i4kitei svetnaha kato me vidq no se darje6e tupo i studeno i mi kaza 4e trqbva da ne se vijdame izvestno vreme ne sum q tursil ot 5 dena ne izdurjam obi4am q mn nemoga da si predstavq jivota bez neq a kat4eli na ne q ne i puka tq kaza 4e znae 4e sajelqvam za moita postupka i kogato q popitah dali lipsvam tq mi kaza ne me pitai takiva vuprosi nz kako da pravq a samo predi vreme mi se kulne6e 4eme obi4a ujasno mn