- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво да правя? Моля ви,помогнете!!!
Здравейте!За първи път пиша тук затова извините ме предварително ако нещо съм объркала
Така... Всичко започна миналото лято. Общи познати ни запознаха с Ангел (ще го нарека така,но това не е истинското му име),но нищо повече. След седмица отново се срещнахме в компанията, с която се събирам и усетих,че той има някакви симпатии към мен. На този етап, обаче за мен беше просто поредното момче,което срещам.
Мина есента, мина и зимата и дойде пролетта (по точно месец април).
Един съвсем обикновен следобед отидох на мястото където се събираме (което между другото е училещето ми) и го видях там-играеше баскетбол с останалите момчета. Той ме поздрави, а след това през цялата вечер ме закачаше, но не по онзи груб и нахален начин, а съвсем нежно и милоСлед това пак се засичахме 2, 3 пъти (на едния от които за малко да стана свидетелка на това как щяха да го пребият и аз глупачката тръгнах да му викам да бяга и май си пролича, че го харесвам
). Отгова насетне така ми завъртя главата просто... Всяка минута си мисля за него... Надявам се да не е поредният гъзар, който си мисли, че свътът се върти около него...писна ми от такива...
![]()
Проблемът е ,че идва рядко-веднъж в седмицата някъде, а аз искам да е там всеки ден!Не съм и очаквала,че ще се влюбя точно в него, но -съдба. Проблъмът ми е, че той е 16, а аз на 14 и се страхувам, че ако тръгнем заедно ще започе да иска секс, а аз изобщо не съм готова, нямам и намерение да го правя скоро...
Моля ви кажете мнението си струва ли си, голям ли е за мен и как да го спечеля!![]()
P.S Извинявайте за дългия и може би скучен текст, но какво да се прави... Благодаря Ви за отделеното време![]()
Самa си отговори на въпроса... той е голям и ще иска нещо повече от теб... ако е женкар... ако не е може и да имаш шанс...първо това разбери...![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
следващия път го покани а излезнете само 2-та.след това ще прецениш дали може да се полу4и нещо.успех![]()
I can't stop myself from loving you <3
Като начало започни и ти да се закачаш лекичко с него.Ако отвръща значи и той те харесва. След това предполагам ще се усети и ще те покани някъде, ако ли не - покани го ти. И така.
Не е голям за теб, напротив. ако се получи между вас постави ясно условие че секс на този етап няма да правиш с него - ако иска продължавате, ако не сценария е ясен.
Успех!
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
+1Първоначално написано от valdesbg
Продължавам.И по пътя дори наранявам.Не преставам да се боря.Страховете си аз побеждавам.И когато силно страдам враговете си даже не мразя.Може да се уморявам,но намиран сили да кажа:"Продължавам."