- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Той е влюбен в мен, но аз в него не. Какво да правя?
Ние не сме гаджета, но сме приятели от един клас и може би заради това той много здраво е хлътнал по мен, влюбен е и си му личи. Даже си го призна веднъж. Но аз не съм влюбена в него. Намирам го за симпатичен и свестен, приятен е, но просто я няма тази тръпка, която я е имало с други момчета. Аз съм прекалено сериозна и не мога да излизам с всеки срещнат, може би съм малко консервативна. За да тръгна с някого трябва да го обичам. А освен това се притеснявам, че дори и да започнем да излизаме, нещата от негова страна ще станат още по-силни, а аз няма да мога да отвърна на чувствата му и прекалено рано ще трябва да се разделим. А тогава той ще страда може би още повече, отколкото сега, а аз не искам да страдаПритеснявам се, че не мога да му дам това, което той ми дава... Кажете какво да правя? Дайте съвет
![]()
Еми то е логично...кажи му това което написа тук...
Не му давай напразни надежди... много кофти е така...![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
хмм това е мн сложна ситуация и аз изпаднах в същата ... Кажи му че нещата няма да станат...в първите 2-3 седмици може би няма да ти говори после ще търси в теб изцяло отрицателните черти и ще се гледате като ... айде да не казвам но после той пак ще дойде при теб Тогаз е най важно как ще се държиш с него...Направи така че да не бъде различен за теб дори и да не е такаРано или късно ще те забрави
и ще бъдете само приятели... ако искаш някой съвет ми пиши Л.С. ще ти помогна защото именно с такава ситуация се справих преди 2 месеца.
кажи му,че не го хар.,но искаш да си останете фр.![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
+1Първоначално написано от Hilary_
Много честен човек съм,
обичащ най-доброто,
не ми липсват нито жени, нито пари, ни любов.
Яхнал коня си,
през пустинята вървя,
звездите и луната ме напътстват на къде да вървя.
+1Първоначално написано от got2Bthe1
ACϟDC
И какъв е проблема ,че не може да му обясниш тези неща в очите...![]()
Първоначално написано от FlashMX
напомняш ми много за нещо което се старая да забравя
иначе най-добре му го кажи в очите и то възможно най-убедително защото от личен опит знам че в такава ситуация не се отказвам лесно (важи за доста хора като мен)
+1Първоначално написано от Hilary_
![]()
Просто трябва да се изправиш пред него и да му кажеш истината. Гадно е, кофти е. Знам! Сигурно всеки го е преживял...
Ами кажи му как стоят нещата .Не е хубаво човека да таи напразни надежди.
I'm not in love
but I'm in love with the way you make me feel
baby I'm not in love
i know i lead you to believe that your the one
but I'm sorry to say I'm not in love
щом не го харесваш няма да му даваш напразни надежди..виждам,че си свестна и ще постъпиш правилно,така че успех иии дано намериш,някой с които да споделяте едни и същи чувства![]()
Че кой казва, че трябва да си влюбена в него, за да станете гаджета? Тя любовта идва след като тръгнете (освен при него)
Аз бях изпаднал в същата ситуация с една приятелка. 10 пъти ми отказва, а аз бях инат като магаре и не се отказвах така лесно. Накрая тя тръгна с мен и след месец и половина каза, че ме обича. Но си и призна, че в началото е тръгнала с мен защото й е писнало и е смятала да ми бие шута. Да, ама не![]()
Това е адски гадна ситуация, но за съжаление се среща доста често.
100% ще ти е гадно, ще ти е кофти, НО трябва да си честна с него. Колкото и да ти е тежко да го видиш да страда заради теб, по-добре е да страда сега, отколкото после и то още по-силно.
Събери смелост и се изправи пред него.
Успех!
Продължавам.И по пътя дори наранявам.Не преставам да се боря.Страховете си аз побеждавам.И когато силно страдам враговете си даже не мразя.Може да се уморявам,но намиран сили да кажа:"Продължавам."