- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Поредния неподходящ мъж? :D
Здрасти, съфорумници! На някой от вас случвало ли му се е да харесва мъж/жена който/която е по-възрастен/на от вас с над 20 години?Или аз съм единствената..?
М*мка му, искам да си бия 2 шамара и да сляза на земята
![]()
![]()
![]()
Иначе човека е сладък и забавен, ама ... разлика минимум 20г.???
![]()
![]()
Просто не мога да си го изкарам от главата
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Всичко е позволено... стига да не ни хванат! ;]]
...Асен Блатечки..но това е различнов смисъл просто ми идва да му се нахвърля,но при теб май е по-различно
наистина не мога да помогна,предполагам че ще ти е само влечение и ще ти мине...
Положението с Асен ми е познато .. Ние,когато се запознахме така му се нахвърлих,че сигурно ще ме помни цял живот ..![]()
![]()
Иначе и на мен ми се е случвало .. има такива мъже,които изобщо не можеш да им дадеш годините .. После обаче разочарованието е голямо ..
I draw you on a white paper
Your warm smile envelopes me..
Is this love .. ?
I see you even when I close my eyes ..
I'll be waiting for you ..
Според мен разликата в годините не е проблем, но до 10-12 години най-много.20 са прекалено много, но това е лично мое мнение.Ако човека ти харесва и се отнася добре към теб не виждам проблема.Да не ти пука какво ще кажат другите .. не за хората, за себе си живей![]()
Cathylicious аз като го причаках след постановката не го пуснах сумати време..mn zle..
Какъв е проблема,няма значение възръста,щом има привличане,защо да не опитате.С 20г. по-голям...по улегнал...истински мъж...мечта
![]()
Ммм не ми се е случвало толкова голяма разлика да има... смисъл аз допускам да е до към 5 години от там нагоре ми е странно...![]()
Амм незнам твоята гледна точка...в смисъл мислиш ли че може да имаш шансове?! Или си категорично не заради разликата в годините?!
Може ли нещо да се направи или да ти кажа поредното...забрави го няма смисъл...?!
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
![]()
![]()
Нее, хора не мисля, че ме разбирате много добре.
Виждала съм се 4 пъти с него, и то при странни обстоятелства и нямам шанс да го видя никъде из града
Супер е тъпо така, защото не е нищо повече от изкушение, от което не мога да се отърва вече 2ри месец.
Поне по 3-4 пъти на ден се сещам за него ей така от никъде ... Не му знам нито името, нито възрастта, но разликата ни е минимум 20 г.
![]()
Ааа ти дори не го познаваш...![]()
охх милата...
Ми ако искаш включи "женските тактики" и разучи нещата...макар че той може да е женен и да чака петото си дете вече...
Опитай ... в смисъл за да не съжаляваш после!
Защото угризенията с въпросите от сорта на "Ако бях направила това... онова" траят също толкова дълго колкото колебанието и несигурността ти...
![]()
Priceless .. <3
На мен такива,които не ги познавам си остават само във фантазиите ми .. Но ако държиш,следващия път като се засечете виж да не би да има халка на пръста и тогава действай :P
Пък може и да не е толкова голяма разликата,може просто да изглежда по-възрастен :P
Is this love .. ?
Огледах го, няма халкаПък и да не вземат да го съдят за педофилия ...
![]()
![]()
![]()
![]()
18 имаш ли? Ако имаш действай и да не ти пука :P![]()
Is this love .. ?
Нямаш 18...![]()
Верно лии..?1
Ауу изобщо не си личи между другото...
Амм че няма да го съдят няма...ама в такъв случай щом си "огледала" ... мии постарай се да научиш името му...годините му (защото може да ти изглежда стар а да не е чак толкова) ... абе нещата дето те интересуват...
Успех ти желая!!!
![]()
P.S. И после да кажеш какво е станало че ми стана много интересно...![]()
![]()
Priceless .. <3
В различни светове живеете и няма да има любов а само секс, за него, а за теб ще бъде обратното, и това е доста сериозен проблем.![]()
Проверих навсякъде, от където мога да получа инфо за него, даже до телефоните на шефа му се докопах, ама за него - нищо ...Май и аз клоня към това да го забравя, но се опитвам от месец и половина и ... нищо.
![]()
1.Вашите ще те пребият.
2.Вашите ще уредят да пребият него![]()
3.Ще го съдят за педофилия.
4.Няма как да излезе нещо.
madafaka
Е,защо пък техните трябва да разбират?![]()
Is this love .. ?
Как така нищо..?!![]()
Егати човека...
![]()
Амм тогава следващия път на пук на всичко го заговори... :P Ще стане забавно определено...
![]()
Priceless .. <3
Значи ... като отида в РусеИдеално ... ама какво да му кажа?!
![]()
![]()
Ами зависи при кви обстоятелства се срещате .. Мисля,че все ще ти дойде нещо на момента :P
Is this love .. ?
"здравей. следя те от доста време. знам повече за теб, отколкото предполагаш. кво прайм?"Първоначално написано от xplay
![]()
И после? Така ще го забия, че нищо няма да ми отговориПървоначално написано от plmn
![]()