.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 47

Поредния неподходящ мъж? :D

Здрасти, съфорумници! На някой от вас случвало ли му се е да харесва мъж/жена който/която е по-възрастен/на от вас с над 20 години? Или аз съм единствената..? М*мка му, искам да си бия 2 шамара и да сляза на земята Иначе човека е сладък и забавен, ама ... разлика минимум 20г.??? Просто не мога да си го изкарам от главата
    Всичко е позволено... стига да не ни хванат! ;]]

...Асен Блатечки..но това е различно в смисъл просто ми идва да му се нахвърля,но при теб май е по-различно наистина не мога да помогна,предполагам че ще ти е само влечение и ще ти мине...

Положението с Асен ми е познато .. Ние,когато се запознахме така му се нахвърлих,че сигурно ще ме помни цял живот ..
    Иначе и на мен ми се е случвало .. има такива мъже,които изобщо не можеш да им дадеш годините .. После обаче разочарованието е голямо ..
    I draw you on a white paper
    Your warm smile envelopes me..
    Is this love .. ?
    I see you even when I close my eyes ..
    I'll be waiting for you ..

Според мен разликата в годините не е проблем, но до 10-12 години най-много.20 са прекалено много, но това е лично мое мнение.Ако човека ти харесва и се отнася добре към теб не виждам проблема.Да не ти пука какво ще кажат другите .. не за хората, за себе си живей

Cathylicious аз като го причаках след постановката не го пуснах сумати време ..mn zle..

Какъв е проблема,няма значение възръста,щом има привличане,защо да не опитате.С 20г. по-голям...по улегнал...истински мъж... мечта

Мега фен Аватара на Hilary_
    Ммм не ми се е случвало толкова голяма разлика да има... смисъл аз допускам да е до към 5 години от там нагоре ми е странно... Амм незнам твоята гледна точка...в смисъл мислиш ли че може да имаш шансове?! Или си категорично не заради разликата в годините?! Може ли нещо да се направи или да ти кажа поредното...забрави го няма смисъл...?!

Нее, хора не мисля, че ме разбирате много добре. Виждала съм се 4 пъти с него, и то при странни обстоятелства и нямам шанс да го видя никъде из града Супер е тъпо така, защото не е нищо повече от изкушение, от което не мога да се отърва вече 2ри месец. Поне по 3-4 пъти на ден се сещам за него ей така от никъде ... Не му знам нито името, нито възрастта, но разликата ни е минимум 20 г.

Ааа ти дори не го познаваш... охх милата... Ми ако искаш включи "женските тактики" и разучи нещата...макар че той може да е женен и да чака петото си дете вече... Опитай ... в смисъл за да не съжаляваш после! Защото угризенията с въпросите от сорта на "Ако бях направила това... онова" траят също толкова дълго колкото колебанието и несигурността ти...

На мен такива,които не ги познавам си остават само във фантазиите ми .. Но ако държиш,следващия път като се засечете виж да не би да има халка на пръста и тогава действай :P
    Пък може и да не е толкова голяма разликата,може просто да изглежда по-възрастен :P
    Is this love .. ?

Огледах го, няма халка Пък и да не вземат да го съдят за педофилия ...

18 имаш ли? Ако имаш действай и да не ти пука :P
    Is this love .. ?

Мии ... нямам

Нямаш 18... Верно лии..?1 Ауу изобщо не си личи между другото... Амм че няма да го съдят няма...ама в такъв случай щом си "огледала" ... мии постарай се да научиш името му...годините му (защото може да ти изглежда стар а да не е чак толкова) ... абе нещата дето те интересуват... Успех ти желая!!!
    P.S. И после да кажеш какво е станало че ми стана много интересно...

Град
    В сърцата на хората.
    В различни светове живеете и няма да има любов а само секс, за него, а за теб ще бъде обратното, и това е доста сериозен проблем.

Повече от фен Аватара на w0lf
    ъ. Заеби тогава
    madafaka

Проверих навсякъде, от където мога да получа инфо за него, даже до телефоните на шефа му се докопах, ама за него - нищо ... Май и аз клоня към това да го забравя, но се опитвам от месец и половина и ... нищо.

1.Вашите ще те пребият.
    2.Вашите ще уредят да пребият него
    3.Ще го съдят за педофилия.
    4.Няма как да излезе нещо.
    madafaka

Е,защо пък техните трябва да разбират?
    Is this love .. ?

Как така нищо..?! Егати човека... Амм тогава следващия път на пук на всичко го заговори... :P Ще стане забавно определено...

Значи ... като отида в Русе Идеално ... ама какво да му кажа?!

Здрасти чичка кво стаа
    madafaka

Ами зависи при кви обстоятелства се срещате .. Мисля,че все ще ти дойде нещо на момента :P
    Is this love .. ?

Цитирай Първоначално написано от xplay
    "здравей. следя те от доста време. знам повече за теб, отколкото предполагаш. кво прайм?"

Цитирай Първоначално написано от plmn
    Цитирай Първоначално написано от xplay
    "здравей. следя те от доста време. знам повече за теб, отколкото предполагаш. кво прайм?"
    И после? Така ще го забия, че нищо няма да ми отговори

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си