.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 47 от общо 47
    Супер фен Аватара на lipsvashh_mi
    мда,Михаил Петров-актьор от народния...голям е сладур,въпреки че е на възраст..

Други предложения какво да правя? ...
    Всичко е позволено... стига да не ни хванат! ;]]

хахаха....не!Аз пък знам една случка 15 годишна ходеше с един на 29 това е простотия....
    Oh but until then I got you
    Baby I got you
    Until you're used to my face
    And my mystery fades
    I got you

Град
    Italy, Milano, Via Ettore Ponti #??
    Цитирай Първоначално написано от xplay

А бе...бива ли бе? Вие хора въобще мислите ли с главите си? ... Че момчетата на твоята възраст свършиха ли, че си тръгнала да се занимаваш с чичковци , я се осъзнайте бе хора...

Цитирай Първоначално написано от Kostadin_682

А бе...бива ли бе? Вие хора въобще мислите ли с главите си? ... Че момчетата на твоята възраст свършиха ли, че си тръгнала да се занимаваш с чичковци , я се осъзнайте бе хора...
    Според теб защо момичетата си фащат момчета от 18 до 21? ааа? .. излей си мисълта
    Baby I got you
    And my mystery fades
    I got you

Ох, и на мен на моменти ми идва да се метна на врата на един 30 годишен ама.. Ще ти мине споко! Не се притеснявай, не си единствена..случва се.. Пък, ако искаш пробвай както ти предложиха и преди мен.. Ама, ако става да ти е баща.. мисля, че по-добре недей! И все пак изборът си е твой! Успех!
    Пълна съм с психични отклонения, ама до едно си ги обичам ! ♥ :P

Цитирай Първоначално написано от Krasencety
    Ох, и на мен на моменти ми идва да се метна на врата на един 30 годишен ама..
    FUCK вие не сте добре...
    Baby I got you
    And my mystery fades
    I got you

Град
    Цитирай Първоначално написано от AnzaRe
    Цитирай Първоначално написано от Kostadin_682

Според теб защо момичетата си фащат момчета от 18 до 21? ааа? .. излей си мисълта
    Ами те добре си фащат в рамките на тая възраст, ама 20 години разлика.. това е все едно са да напиша темичка... Кумшийката е много красива, аз я харесвам, ама разликата ни е 20 години

НЕ ИСКАМ ДА СЪМ С НЕГО, ПОДЯBOЛИТЕ! Искам предложения как да си го изкарам от главата!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Всичко е позволено... стига да не ни хванат! ;]]

Не ми се е случвало,защото не намирам за нормално 16 годишно момиче да ходи с мъж на такава възраст.Но ако си примерно на 18-20 може и да не е чак такъв проблем.Нали поне си пълнолетна.

Град
    НЕ ИСКАМ ДА СЪМ С НЕГО, ПОДЯBOЛИТЕ! Искам предложения как да си го изкарам от главата!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Ми намери си някой на твоята възраст... не мисли за него...

Мисли си,че е някъв грозен,потен,няква жаба там,че спи с всяка срещната...
    Baby I got you
    And my mystery fades
    I got you

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Цитирай Първоначално написано от Hilary_
    Нямаш 18... Верно лии..?1 Ауу изобщо не си личи между другото...
    Не се заблуждавай по снимката На живо й личи,че е под 18 год. ... То всъщност като сме двете и на мен може да ми кажат,че съм под 18 де ама това е друга тема

По темата:Лапеее ще те бия!!! Стига мисли за тоя,че почнах да се изнервям и другия път ще дойда с тебе в Русе да го видя (а и да видя оня комшия на леля ти,когото толкова хвалеше ) ... !!!
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Цитирай Първоначално написано от AnzaRe
    Мисли си,че е някъв грозен,потен,няква жаба там,че спи с всяка срещната...
    Т'ва ме разби...AnzaRe,нямаш равен.А,сега по темата...Послушай AnzaRe,има право.Изкарай всичките минуси на въпросния в твоята глава и ще разбереш,че не е за теб.

Да ти кажа само - не си единствена Аз под 45 годишни не харесвам. Или поне доскоро не харесвах. Виж ся моите страсти:
    1. Антъни Кийдис - вокалист на ред хот чили пепърс - 46 г.
    2. Джони Деп - актьор - 45г.
    3. Дейв Геън - вокалист на ДЕПЕШ МОУД, на чиито концерт отивам ся на 18 - 47
    4. Тил Линдеман - вокалист на Рамщайн -age 46
    Е мислиш ли,че ме биеш по години
    И бтв наскоро си харесах мъничко и Чочо Попйорданов(нз как се пише фамилията де), при което мама заяви,че нещо съм зле с главния.
    Главно си падам по дълги коси и сички изброени са с такива(освен Тил) и годините не ме притесняват. Даже ми харесва да си личи какво е Истински МЪЖ,а не някфи момченца дето още нямат косъмчета по бузките. И отново - не се притеснявай за този,ама според мен освен да си го харесваш и да станете познати друго няа стане Ама айде да не те разочаровам

Мега фен Аватара на babity

Re: Поредния неподходящ мъж? :D

Здрасти, съфорумници! На някой от вас случвало ли му се е да харесва мъж/жена който/която е по-възрастен/на от вас с над 20 години? Или аз съм единствената..? М*мка му, искам да си бия 2 шамара и да сляза на земята Иначе човека е сладък и забавен, ама ... разлика минимум 20г.??? Просто не мога да си го изкарам от главата
    Има един много специален мъж... Той ми е нещо като идол, но не е известен, нито е актьор или певец. Най - нормален мъж като всички, просто има специфични качества, а и ми допада като външност (пък поечето ми приятелки го смятат за противен). Ако ми падне възможност... не бих се поколебала, но аз знам, че няма и не си позволявам да си мисля подобни неща. Просто съм наясно с чувствата си и просто от време на време ни се налага да се виждаме и аз просто го дарявам с мнооого от красивите ми усмивки.

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    аз до сега не съм си хар момче на повече от 16-17,нз,но мисля,че не е кой знае,какво,има толкова девойики с гаджета даже над 25,така че-да не ти пука
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Супер фен Аватара на vesito13
    Град
    Nowhere :)))
    Много хора те подкрепят ,но според мен не е за теб . С теб сме или на едни години , или поне близки , доколкото помня , с мъж 20 години по-голям нямаш работа . Избий си го от главата . Наистина е прекалено .
    Избягвай срещи с него , намери си някакво интересно занимание и не се опитвай да търсиш нищо за него . Скоро ще ти мине това увлечение

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    Не ми се е случвало и се надявам да не ми се случи.
    А според мен при теб това си е просто временно увлечение
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Амии, и на мен ми се е случвало... Аз много си харесах Лили Иванова, когато аз бях на 22, а тя на 50.... Сега нещата са различни!

оооо и аз си харесвам Асенчо (Блатечки) той може и да ми тати на години.. ама... :dd а ти на колко си години ?
    ~_~|^_^|~_~ ,.,.,. <3

надали ще пише- темата е от преди 3 години

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си