.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Тема: Шарка

Шарка

Здравейте от 9 дена имам шарка - Варицела...пъпките вече хванаха коричка, но днес забелязах една беше като набрала...разчоплих я.. Възможно ли е след 9 дена да ми избие пъпка? Или да съм и обелила коричката и да се е появила наново..не знам..притеснявам се да не остане белег и да не е нова, защото дефакто дори и другите да изчезнат трябва да чакам тази да зарастне...
    бтв и да попитам колко дена горе долу ще падат тези корички

Голям фен Аватара на rauwkost
    Град
    гр. София
    100% ще ти остане белег от разчоплената пъпка.

Град
    в света на приключенията ..
    мисля че би трябвало да си ходил/а на доктор и той да ти е казал да не си чоплиш пъпките... иначе остават белези
    коричкитее... зависи около седмица сигурно
    незнам не съм карал варицела

Офф кви сте хитри..аз знам, че ще остане белег, ако се чоплят..ВЪПРОСА Е, ЧЕ ШАРКАТА Е ОТ 9 ДЕНА > ПЪПКИТЕ СА ИЗБИЛИ > ХВАНАЛИ СА КОРИЧКА > И ПИТАМ възможно ли е след 9 дена да се появи нова пъпка.

Град
    в света на приключенията ..
    сори че не съм разбрал въпроса
    мисля че не е възможно

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Пий вино ако има още да избиват
    Иначе гледай да не ги пипаш, и аз карах варицела преди години..много кофти, даже ми останаха 2-3 белега
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Супер фен Аватара на batkodoki
    Град
    между Риман§Рахманинов

Re: Шарка

Цитирай Първоначално написано от Flighter
    Здравейте от 9 дена имам шарка - Варицела...пъпките вече хванаха коричка, но днес забелязах една беше като набрала...разчоплих я.. Възможно ли е след 9 дена да ми избие пъпка? Или да съм и обелила коричката и да се е появила наново..не знам..притеснявам се да не остане белег и да не е нова, защото дефакто дори и другите да изчезнат трябва да чакам тази да зарастне...
    бтв и да попитам колко дена горе долу ще падат тези корички
    ПОЛ&ВЪЗРАСТ?!

ти сигур(на)е ли си, че се касе точно за Варицела, потвърдено поне чрез два различни теста?!

ако ДА - попрочети в нета има много инфо на вс езици.

ако диагнозата е поставена "на око" - НЕ чети нищо!!!

Град
    на ЛуНаТа
    Ако си чоплиш пъпките ще ти остават белези.. аз като бях малка бях болна от шарка и си чоплих пъпките и ся имам няколко белеза...
    Да си приятел, не означава да познаваш някого, а да си част от него!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си