.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 32 от общо 32
    Цитирай Първоначално написано от dedencety
    кои ти се кара па на тебе бе
    аз говорих за момчето..
    не на тебе бе Деде

Мега фен Аватара на EarthShaker
    Цитирай Първоначално написано от xqxq_bs
    Цитирай Първоначално написано от EarthShaker
    има и др начини за махане на косми не е нужно да теглиш бръснача и ест няма да се оставя с горището момчето
    кое му е естественото? разбираш ли смисъла на думата 'естествено' и как тя не се връзва с останалата част от твърдението ти?
    пак питам, да няма да го е*** в гъза, че ше ги маха...? аз друга обктивна причина не виждам.
    аи само да не ми са караш а ?
    аз ти задах въпрос... даже 2, не съм ти се карал

а иначе не знам, може и да го радват отзад разни батковци, не знам... ама не ми се вярва

пак питам, да няма да го е*** в гъза, че ше ги маха...? аз друга обктивна причина не виждам.
    Не, няма да ме е*** , ама може, аз тебе да те напълня. Имам две основни причини да си ги махна: 1) по хигиенично е, не ти се залепват фъшки и 2) дупето без косми е по-хубаво от това с косми, не си мисли че мацките не се кефят на мъжки дупета. И те харесват готини дупенца.

има и др начини за махане на косми не е нужно да теглиш бръснача и ест няма да се оставя с горището момчето
    кое му е естественото? разбираш ли смисъла на думата 'естествено' и как тя не се връзва с останалата част от твърдението ти?
    аи само да не ми са караш а ?
    аз ти задах въпрос... даже 2, не съм ти се карал

а иначе не знам, може и да го радват отзад разни батковци, не знам... ама не ми се вярва
    пхааахахаха нз дали го радват , но щом ги е махнал значи има защо и му казах че самобръсначката е най-лошия вариянт

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си