.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 56

Тема: Eurovision

Мега фен Аватара на Pliok0019

Eurovision

За мен това е най-голямото събитие в музикалният живот на страната ни.

В момента по канал едно текат полуфиналите. Надявам се Краси да стигне до финал.

От година не сме имали песен с особен успех.

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    я тва ли го давали

Мхм, сносни песни имаше досега. Мамалигарите се изявиха с добра песен...

Иначе другата наша песен, тоест македонската, нещо я нямаше никаква.

Не чух как пя Краси, но казаха, че бивало.

Лошото на Евровизия е че всеки гласува за съседските си приятели, и почти винаги победителят е бил част от СССР.

Супер фен Аватара на Sintya
    Град
    Is 'ur choise
    Само Беларус ми харесаха... на нашите изпълнението беше интересно... не знам дали ще се класираме... късмет... не ме интересува, това предаване е доста замряло, бтв.

2 поредни години без класиране на финал.

Аз съм за Румъния. Иначе много израелци, арменци, турци...

Голям фен Аватара на JUSTDNB
    Град
    Sofia
    Интересно,че спомена точно тези държави,защото и Румъния,и Израел,и Турция,и Армнения избраха тктц

Защо ли до последно се надявах,че ще ни изберат - ужасТ.А пък наистина песента Красимир Аврамов не я изпълни зле,очаквах да е по - лошо хах

Но..шанс
    Цитирай Първоначално написано от angellove
    Абе що няма тема "Скочих без бънджи от една скала. В момента падам. Ще ми стане ли нещо???"

На Израел,Исландия,Швеция и Малта песните им въобще не заслужаваха да се класират.
    Но всички дебили са гласували за Израел не,защото песента им е хубава ,а защото изпълнителките бяха от два враждуващи народа евреи и палестинци.
    Друг пък е въпроса ,че Израел не са в Европа.

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    Не беше толкова фалшиво, но на мен ми изглеждаше доста обикновено песничката ни. Тези с кокилите бяха доста назад и не се виждаха, а певците бяха облечени като за маскен бал.

Беше доста по-добре от предния път, де и предполагам, че разликата идваше и от озвучаванено на БНТ.

Супер фен Аватара на XceSS
    Град
    Бургас :)
    Да бе аз тва винаги съм се чудил.Израел изобщо кво правят там, като не са в Европа?
    Цитирай Първоначално написано от AnincetoSexy
    Дърпаш кредит .. Водиш я на Слънчев бряг ,там на ресторант .. после на бар ,и към 4-5 сутринта в хотелската стая на 'Чаика' я събличаш .. Ако ти откаже ,значи мнооооого си се прецакал ..

А територията на Турция в Европа е 3%...

Супер фен Аватара на XceSS
    Град
    Бургас :)
    Цитирай Първоначално написано от Pliok0019
    А територията на Турция в Европа е 3%...
    Че и в ЕС искат да идат
    Цитирай Първоначално написано от AnincetoSexy
    Дърпаш кредит .. Водиш я на Слънчев бряг ,там на ресторант .. после на бар ,и към 4-5 сутринта в хотелската стая на 'Чаика' я събличаш .. Ако ти откаже ,значи мнооооого си се прецакал ..

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    от както Изреал е създаден като държава от ООН, се води европейска страна.

Участват и на европейското по футбол и по всичкид руги спортове.

Азербайджан очевидно също... ама там става дума за петрол :Д
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

бе почти съм сигурен, че ще нагласят израелците да спечелят..
    "И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."

Цитирай Първоначално написано от shadow4e
    Не беше толкова фалшиво, но на мен ми изглеждаше доста обикновено песничката ни. Тези с кокилите бяха доста назад и не се виждаха, а певците бяха облечени като за маскен бал.

Беше доста по-добре от предния път, де и предполагам, че разликата идваше и от озвучаванено на БНТ.
    Аз го гледах тука в САЩ по Руската Канал 1,която оригинално си излъчваше Евровизия и озвучаването беше страхотно със страхотна техника и 3Д сцената

Само аз ли мисля, че песента ни е пълен ташак. Не можах да изгледам цялата Евровизия и не знам кой мина и кой не, но по-добре да не сме минали с тази ужасна песен.
    Първо, че нищо не се чуваше от високите тонове, второ Петя Буюклиева се дереше по едно време и като цяло жените пяха по-силно от К. Аврамов. Той от своя страна стоеше като пън. Кокилите ми харесаха. Може би беше малко пусто и трябваше да има още 2ма с кокили, но айде. А за костюмите наистина няма да коментрирам - електриково зелено и обувки тип Али Баба, wtf

Единствената свестна песен беше на Малта, 'сичко друг ташак

Мега фен
    Песента на малта наистина беше вдъхновяваща, но исландия, турция и румъния също представиха хубави песни...е, чехите се изложиха...

Самата песен е хубава, но снощи я изпяха фалшиво.

Мега фен
    Преместено =>>>

Коя песен най-много ви хареса ? Наистина имаше много хубави песни, които успяха да се класират за финал. Лично на мен ми хареса изпълнението на Исландия, Турция, Румънското изпълнение беше хубаво, Малта също се представиха добре, но най-много ми хареса исландското изпълнение. Интересен факт е (поне по мои наблюдения) че песента на Човека-глас - Красимир Аврамов, не беше най-лошото изпълнение на конкурса - чехите паднаха на по-ниско ниво с някакъв театър-мюзикъл. Това е моят коментар в общи линии.
    А сега ви представям няколко песни от евровизия:

Турското изпълнение - Hadise - Dum tek tek
    [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=WuNLYbEB32g[/youtube]

Изпълнението на Великобритания - Jade Ewen - United Kingdom - My time
    [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=WVTJNmZ10S4&NR=1[/youtube]

Румънското изпълнения - ELENA GHEORGHE - The balkan girls
    [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=aiY5B5Araz0[/youtube]

Исландското изпълнение - Yohanna - Is It True?
    [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=8pVSXCohyrQ[/youtube]

Изпълнението на Малта - Chiara - What if we
    [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=UPxj1H4WwjU[/youtube]

...и чешкото изпълнение, което...абе българското е супер....

Gipsy.cz - Aven Romale

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=KHm5tG6IYwI[/youtube]

Ако сте го гледали кажете кой/кое най-много ви впечатли.
    На мен ми направи впечатление че всички надписи бяха на руски с английски букви, и малък текст под тях указващ значението на английски език - пример Moskva 2009 вместно Moskow 2009, или написано DOBRO POJALAVYT (пожелаваме ви добро, не е точно така на руски, но не го разбирам много).

@bianca - Като гледаш клипа по телевизията е хубава, но както я изпълняват...

На мен песента на Краси Аврамов много ми хареса. Хареса ми още първият път когато я чух. Не разбирам защо пеенето му се класифицира като „виене”. Е, имаше тук-таме места които трябваше да се обработят, но обработката си беше супер според мен. Оригинална е и стояха доста добре на сцената. Имаше някои бавни песни, които според мен не трябваше да се класират на финал.
    To Be Good Is Not Good Enough,When You Dream Of Being Great!

Lucho, не съм я гледала по телевизията. Просто ми харесаха самата мелодия, самият замисъл. Но изпълнението...

Аз пък имам реторичен въпрос... откъде накъде турция и израел, че и грузия участват в евровизия... тва ме дразни...

тва наща песен си е един чист неистов вой!!! Е как ще се класира?

Скайп - dark_elf2

Град
    У нас Си (=
    Цитирай Първоначално написано от Pliok0019
    2 поредни години без класиране на финал.

Аз съм за Румъния. Иначе много израелци, арменци, турци...
    Аз ли се бъркам, или ти някъде си спала, обаче Вода и миналогодишната песен бяха две години подред на финал, като Вода стигна до 2-3 място по време на гласуването, но накрая завърши на 5то.

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    мен въпросната вода ме кефи по-малко от песента на краси аврамов (аз не го бях чувал преди евровизия, не знам за вас)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си