.

Виж резултатите на анкетата: Какяо да правя?

Гласували
40. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • да му кажа??

19 47,50%
  • или - не?

21 52,50%
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25

Здравейте, Харесвам го страшно мн! Какво да направя???

Има едно момче- на 17 е... аз съм на почти 13! Наистина много го харесвам, ама той мене - не! май... Опитах се да му кажа няколко пъти, но едва ли ще ме вземе насериозно! Какво да правя!! Той ми е първата ИСТИНСКА ЛЮБОВ!!!!

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    Аз на 13 колко първи истински любови имах... Не е истина просто.
    Не ти се подигравам, казвам от личен опит.

Ами той има ли си приятелка? Щото ако си има, не си струва според мен дори да опитваш да му кажеш. Ако няма - действай!

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

1-о малка си за истинска любов
    2-о дори да си по-голяма няма как да си истински влюбена ако не е имало нещо между вас поне 1 месец
    3-о прекалено малка си за него (най-вероятно затова не те взима на сериозно)
    I can't stop myself from loving you <3

Иди му се изпърди в лицето и му кажи "На бас по 2 лева,че не можеш по-силно!"
    Говнааааааааааа

Аха..първа истинска любов и сигурно дори не се познавате като хората.И да,да не забравяме,че ти си на 13..дори не си ги навършила,а той на 17.Мисля,че на акъл ще си паснете идеално.Просто се откажи от идеята да правиш нещо по въпроса,защото момчето със сигурност си пада по 15 + годишни,а и има доста по различно мислене от твоето.Аз сега съм на 16 и едва се виждам с 18 годишен примерно,ти искаш да ходиш с 17 годишен...нали се сещаш,че трудно ще намерите за какво да си говорите,а и компаниите ви със сигурност са доста различни...според мен просто трябва да се откажеш,загубена кауза е.

Град
    на ЛуНаТа
    кажи му.. пък каквото стане стане
    Да си приятел, не означава да познаваш някого, а да си част от него!

Град
    Sofiq,Bg,na Qg
    Знаеш ли,ето сега щях да ти кажа да забравиш цялата работа.Да го преживееш,понеже е глупаво и тн.
    Ама няма.Бори се.Бори се със зъби и нокти.Не бива така.Веднъж се живее.Ако все се отказваме заради глупави причини на никъде не сме.Какво като е на 17,а ти почти на 13?Къде къде по огромни разлики в годините съм виждала.
    Отиди,заговори го.Живей си и без да ти пука.Ако той не ти обърне внимание,негов проблем.Ти поне ще знаеш,че си направила каквото си могла.
    И не е истина,че си толкова малка за да си истински влюбена.Обичта не идва по твоя воля и годините са без значение.Можеш да обичаш съвсем реално даже и да си на три и въпросният младеж да има хоби да си бърка в носа когато е нервен.Всяко момче ти е в кърпа вързано,убедена съм,ако станеш и си кажеш,че можеш.
    И бла бла бла,клишета,ама ти наистина направи каквото можеш.
    Спрях да мисля,защото осъзнах,че не това е което очакваш.

Град
    По балкана някъде..
    Едва ли ще се получи.. Тои вече е почти мъж а ти едвам навлизаш в пубертета.
    ACϟDC

Не е истинска любов тва.. И все пак му кажи пък квото стане - стане.
    Stay up all night with the stars *

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    Цитирай Първоначално написано от cinderella_gugutka
    1-о малка си за истинска любов
    2-о дори да си по-голяма няма как да си истински влюбена ако не е имало нещо между вас поне 1 месец
    3-о прекалено малка си за него (най-вероятно затова не те взима на сериозно)
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

... За каква истинска любов говориш на 13?! .. Живей си живота и не се занимавай с глупости..

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    И моята първа любов,преживях на 13...Е,не беше споделена,но за сметка на т'ва много силно го обичах...Той ме нарани много.Дълго страдах,уморих се.Казваха ми,че всеки ден е с нова,а аз не исках да вярвам.А,теб ще те посъветвам да изживееш всичко, било то хубаво или лошо.Животът е един безкраен урок,който трябва да учим,докато сме на тази земя!Успех,ако има нещо,кажи.

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Jingles
    бтв само да те поправя,мн е важна възраста,НАЛИ?!
    ако си на 13 неможеш да испитфъш чуства,така ли?!

Не че не можеш да изпитваш чувства... Сигурно може, но просто в едно 90% от случаите 13 годишните не знаят какво искат и идпитват... Виждат някой, лудо влюбени са вече УЖ докато след 1 месец не срещнат някой друг...Тогава старата песен на нов глас почва И да всеки следващ репликата е една: "Той е мойта първа истинска любов" Не казвам, че е невъзможно да обичаш на 13, но както казах такива случаи са редки... Повечето си мислят, че обичат и че са влюбени, а същност изобщо не е така

По темата: Според мен нямате бъдеще заедно. Първо - 3 години като разлика не са много, но точно между вашата възраст сси указват бая влияние... Както казаха и по-нагоре - момчето си е вече почти мъж, иска секс, иска много неща, а ти си мъничка още - тепърва влизаш в пубертета, навярно не ти е дошло времето да секс все още...иии си мислиш, че ти е първата любов, ама не е така. Ще видиш, след време сама ще се увериш
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Супер фен Аватара на lipsvashh_mi
    сори,но на 13-думата любов не съществвува в истинския й и пълноценен начин..Просто си се увлекла по него и си си втълпила,че е любов.Мисля,че ти е малко голям момъка,а и ти не си готова за истинска връзка Ако тръгне с теб ще е за едното ***** ,тъй че по добре не се занимавай..
    Изживей си детството пълноценно има време и за любов

Супер фен
    Ще ти мине, малка си за "истинска любов".
    nicolepcd

Град
    Адреса ми последен е Сърцето ти
    Това не е истинска любов...още си малка за да направиш разлика между увличане и любов,а те нямат нищо общо

амии неможеш да направиш нищо според мен си малка за него и затова не те взима насериозно така че се примери

амии неможеш да направиш нищо според мен си малка за него и затова не те взима насериозно така че се примери това че според теб той е най-шладкуто бебии в училище не значи че си влюбена в него

сама го каза... не си за него спри докато му е време!

РС: това не е истинска любов... само така си мислиш
    Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]

Кажи му, нищо няма да загубиш
    Човек не обича истински, ако не обича вечно. 19.06.2009

Аз също съм почти на 13 и харсвам 17 годишен.Според мен трябва да се опознаете да излизате и може да се получи нешто.Аз това мисля да правя такаче предлагам и на теб.Късмет ако има нешто skype:van4eto_ar :

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Принципно се съмнявам да се получи нещо, като се има предвид какво може да иска момче на тия години. Или като се има разликата в годините - единия вече що - горе пораснал и се е сблъскал с трудности, докато другия тепърва започва да навлиза в живота.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Да спреш да си бъркаш в носа!
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Мега фен Аватара на Зайче..
    Темата е от 2009 :д.
    Последно редактирано от Зайче.. : 04-19-2012 на 10:25

Мега фен Аватара на Chacho
    В Дигимон превърни ме.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си