- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- анален секс-проблем
Здравейте.аз съм момиче на 18г и от 1-2 год. правя анален секс, ама в последно време нещо не върви..смисъл че дупката ми е мн широка нз въобще не му го усещам... защо така? и може ли да се оправи тва нещо?
Натряскай се с домашарка, после малко напалм, клечката и т'ва ще ти е последния проблем
Уоу момиче, работата е сериозна. Значи си се разширила, чак толкова ли често си правила анален секс. Иначе съвет не мога да ти дам, освен да тренираш със стягане на мускулите на дупето, тоест цялото дупе и сфинктера.Първоначално написано от tgbyhnujm
![]()
![]()
Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген
Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!
еми като ме прониква отзад му го усещам в началото но след това само се плъзга и нищо не усещам... а как да си стягам мускулите на дупето и сфинктера я поясни малко..Първоначално написано от Ilikeliljon
сега следва да почнеш да се изпускаш.
познавам момиче което и се случва навсякъде.от анален секс
след като не му усеща атрибута защо си мислиш че ще се усети кога се е наа*алаПървоначално написано от fashion4etyy
а въпрос към авторката: "имаш ли чувствителност като пърдиш ? ако нямаш отивай в някой шивачен цех, че работата е сериозна"
П.п. спрете с тея измислени теми !
не се изпускам изобщо всичко с ануса ми е наред но си мисла че е мн разширен след като почти не му го усещам..помогнете плсПървоначално написано от `House`F
Ами принципно дупе се тренира като седиш на стол дълго време и стягаш мускулите си докато седиш и гърба ти трябва да е изправен. Друг начин за тренировка според мен е, когато ти се приходи по-голяма нужда да пробваш да се стискаш известно време, ама да си си в тоалетната. И да намалиш аналния секс за известно време. Ако си девствена и за това практикуваш анален, тогава почни да мастурбираш, а не да продължаваш аналния. Ако тези неща не помага съветвам те да отидиш на лекар, чувал съм, че май има лекарства за стягане на сфинктера, но не съм сигуренПървоначално написано от tgbyhnujm
![]()
![]()
Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген
Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!
абе вие ненормални ли сте
анусът не може перманентно да се разшири
той се свива и разширява
ако ставаше така, както тя казва
всички трябва да имаме огромни дупки отзад
все пак всеки сере
пф
Ще ме извиниш, но ще карам направо. Като сереш лайното ти не стои постоянно там и сфинктера ти да стои разширен нали??? Не, то си излиза и така. Но ако нещо стои там, макар да се движи не е ли по-различно и няма ли малко или много да разшири с времето сфинктера. Все пак е мускул и се отпуска с времетоПървоначално написано от HichNeMiPuka
![]()
![]()
а ти кво си мислиш,че пишката му седи там цял ден ли че да се разшири?Първоначално написано от Ilikeliljon
Първоначално написано от Ilikeliljon
![]()
![]()
е по-тъпо изказване не сбях чувал това да не ти е гайка на колелото да се отпуска с времето вика
![]()
To my assitant who’s always hassle’n me and to the ones talk’in sh@# with their backs to me, and to my ex-girlfriend who didn't care about me. To my ex-teachers who never believed in me, to the people who always want something for free:
I DON'T GIVE A FUCK !!!
Ректумът не е пригоден за секс маратони,
трябва целия китайски народ
да се изреди за възможно най-кратко време
за да се получи някакво трайно разширяване
Ами сфинктерът е мускул като всеки друг. Всеки, който поне малко е ходил на фитнес знае какво става с мускулите като тренира. Така че сфинктера не би трябвало да прави изключениеПървоначално написано от HichNeMiPuka
![]()
![]()
Абе ти като разбираш толкова за кво пусна онази тема за забременяването от анален сексПървоначално написано от JuBaCcA
![]()
![]()
Просто спрете да правите за изветно време анален секс и мисля , че ше ти се отрази добре на проблемната зона.
www.netdate.bg - За всички ,които търсят нови приятели и развлечения или просто нещо ново.При регистрация получавате една седмица VIP.
бе ти си пълен лайнар бе братле не виждаш ли че на онази тема съм слагал глупави въпрос от форума .. ! пф че си тъпанар !Първоначално написано от Ilikeliljon
![]()
Подкрепяяяяяяяяяяям....Първоначално написано от Alexandra93
Какви са тея глупости,дето ги говорите не знам...
![]()
Първоначално написано от tgbyhnujm
Не,дупката ти е просто тренирана вече и може да се оправи ако спреш аналния.Но защо да го спираш и после на ново да те разработва някой?Само му кажи да не те удря в бъбреците и да си го вади рязко!
Колега, ти защо не вземеш малко да практикуваш всеки ден и после да вадиш пермаметни теории.. точно след 2 месеца почва да се усеща, че е по отпуснато отколкото в началото и с времето става все повече!Първоначално написано от HichNeMiPuka
Направи го с момиче, което никога не го е правило отзад и такова практикувало всеки ден и после ела пак да обсъдим пермаметната теорията.![]()
То си е нормално да ти влиза по лесно,дори да е много хлабаво,ама чак пак да не го усещаш....все пак се търка плът в плът,мисля че си внушаваш нещо!Първоначално написано от tgbyhnujm
Така става като забравиш какво е главното предназначение на ануса!!!![]()
![]()
[/size]
Когато започнеш да приемаш една жена като даденост, бавно но сигурно я губиш!!!
Еееееее колко сте вещи всички![]()
Какви гъзари само![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()