.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 35 от общо 35

Тема: Има ли???

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    Цитирай Първоначално написано от sladkalady
    Да,има незабравими хора...
    Обичала си истински и ти е трудно да го забравиш или по-скоро не искаш.Като си припомняш хубавите моменти и добрите му постъпки се чувстваш по -зле ,а това не ти помага.
    Трябва да продължиш напред
    Трябва ти и време ,за да осъзнаеш,че със или без него живота продължава
    Успех !
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Супер фен Аватара на lipsvashh_mi
    Цитирай Първоначално написано от Hilary_
    Цитирай Първоначално написано от beb4yy
    Гледам снимка с новото му каже как са се прегърнали и снимале немога да ви опиша ква е болката
    Ааааааа няма се разберем така... стига с тия сълзи бе хора... Я малко по ведро... какво ви има на всички...ще взема да организирам клуб на щастливите хора... Стига няма се предаваш... и какво като е с друга нали знаеш че не е по добра от теб!!! Тогава теглиш една майна и тва е...
    айде,вярно да създадем един такъв клуб..повечето ми познати напоследък супер съм се сдухали,а аз по-добре от много време насам не съм била...тъй,че горе главата,стига сте се подтискали,затваряли в себе си ...както се казва-Животът етакъв ,какъвто сам си го направиш...ще ти е весел и хубав,ако и ти си и обратното

Град
    Адреса ми последен е Сърцето ти
    Определено има такива хора

ами след време се запомнят само добрите моменти! да има незабравими хора.... но е време малко да ги загърбиш... той е продължил напред, време е и ти да направиш същото....
    Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]

аз те разбирам напълно.знам прекрасно как се 4увстваш,но повярвай ми с малко воля и упоритост след време постепенно запо4ва все по-малко да ти пука.разбирам 4е те е оби4ал и ти също но трябва да приемеш факта 4е щом сте се разделили зна4и така е трябвало да стане и той не е за теб.след време ще срещнеш и по-добър от него въпреки 4е сега ти се струва като единственото мом4е на земята.всеки е минал през това.напълно нормално е ако любовта е била истинска да не си го забравила още ,но така е....трябва време и воля и желание...
    успех
    I can't stop myself from loving you <3

Съчувствам ти наистина..Знам какво ти е Просто живота е такъв..А човека,който обичаш и който те е обичал,никога не се забравя според мен..Просто свикваш,че го няма и продължаваш наперд.Но той винаги си остава някъде там дълбоко в сърцето..
    When You Live Forever,What Do You Live For??

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Не разбирам хората, които насила едва ли не искат да забравят някого...
    Аз лично никога не съм си поставяла подобно нещо за цел,
    има хора, които към настоящия момент по никакъв не са част от живота ми и няма и да бъдат отново.
    Щом не можеш да заличиш даден човек от съзнанието си, явно има нещо, което трябва да изживеете двамата след седмица, месец година /и/, така че не се тормози и не превръщай стремежа си във фикс идея.

П.С-спомените са нещо прекрасно,а сред истински ценните освен хубави моменти, се срещат и много лоши....
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Голям фен Аватара на beb4yy
    Eй вие ме развеселихте дадохте ми стимул и така нататък ще се радвам да се събереме по бира на ндк тези от форума който искат

iskate li verno da si organizirame sre6ta da si se oplakvame na jivo ?
    Ne sum 79ti nabor ei

Голям фен Аватара на beb4yy
    за съм а и ше си четеме конско на живо нп

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си