- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какъв подарък да му взема за бала :S
Значии до сега съм му подарявала гривна и ланец,който за съжаление не носи та се чуда сега за изпращането какво да му вземаДайте идеи или ми кажете какво вие бихте искали да получите и тн много ще съм благадарна
![]()
[-o<
![]()
има си вече![]()
Подари му книжка с вицове, ако не е особено забавен![]()
Опаковай си задника в гащи с панделка,дето като я развържеш да цъфне дупката.
Говнааааааааааа
Бих искала да получа фрий пас за всички театри, закрит басейн и бяло вино<3
хахаххахахахаха да тва опр ще му допадне хахахаПървоначално написано от Fritz
и аз това се чудя... същата работа... дано някой да отговори нещо смислено, че нямам време, скоро трябва да го купувам...![]()
по-миналата година,когато тогавашния ми беше абитуриент,му подарих парфюм (ама доста се охарчих) та..това също е вариант..А сега тая година (авера ми пак е абитуриент) се чудя... или пак парфюм или... и аз незнам..Но като подарък също така може и да направите нещо,което той винаги е искал,а до сега не сте го правили... Пример:Миналата година една фр скочи с приятеля си с бънджи от Аспаруховския,въпреки че имаше страх от високо...И ..тва хипер мн му хареса... Но ако искате да му купувате нещо...всяко момче се кефи на пури (ама не от онея дето 3 пури струват 10 лв) Мисля,че би се изкефило на бала си,да си сипе малко уиски и да запали пуратаЗа сега...само това са ми идеите...ако се сетя за нещо друго,ще пиша пак
п.п дано съм помогнала поне малко![]()
мерси много за идеите бтв какво мислите за пръстен :S никога не сам го виждала със ... но нз .. :S![]()
Първоначално написано от sladkata_mucunka
![]()
кило свинско и каса бира.![]()
ммм да пръстенът може и да свърши работа ама важното е да му се кефи и да го носита нз .. някое момче ако може да даде мнение ще съм мн благадарна
също и нещо може да се гравира на него
![]()
ахахахкокаин ..мне е добра идея .. но мерси все пак
![]()
хаха
Не серизоно .. купи му някакъв сувенир, които да означава нещо за двама ви ,нещо малко и добре направено .. ти си се доказала с крупните подаръци ,така че може и с това да минеш .. На мен ми е подарявала мойта приятелка и ланец,и доста прилични фланелки ,но истински се зарадвах на един малък медальон на които с дребен ръкопис ни пишеше имената ... незнам пробвай ..![]()
мда идеята е мн мн добра обмисляла съм я вече но проблема е че се си носи ланеца![]()
Ако не си носи ланеца значи не си пада по железа - като мен. За бала най-хубавия подарък ми направи баща ми - нов портфейл със 100 лева. Още го носяно парите изхарчих
![]()
Ако смяташ, че той може да си купи всичко, му направи нестандартен подарък, който да му остане за спомен.Пъзел с обща ваша снимка примерно -> www.podarac.com Още идеиПървоначално написано от tydi
![]()
Ох и аз незнам какво да му взима мислех си нещо като медальон или някой хубав парфюм пуф незнааммм![]()
![]()
![]()
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
ми какво мислите за пръстен ...![]()
мпф пръстен,имаш природно дадена халка с която ще го зарадваш повече![]()
..купи ми червени Т-образни прашки с пухче и мрежичка отпред...![]()