.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 35

Какъв подарък да му взема за бала :S

Значии до сега съм му подарявала гривна и ланец,който за съжаление не носи та се чуда сега за изпращането какво да му взема Дайте идеи или ми кажете какво вие бихте искали да получите и тн много ще съм благадарна [-o<

Мега фен Аватара на Rofl4e
    купи му часовник

има си вече

Подари му книжка с вицове, ако не е особено забавен

E от къде да знам аз , кво харесва ..

Опаковай си задника в гащи с панделка,дето като я развържеш да цъфне дупката.
    Говнааааааааааа

Мега фен Аватара на Blab
    Бих искала да получа фрий пас за всички театри, закрит басейн и бяло вино<3

Цитирай Първоначално написано от Fritz
    Опаковай си задника в гащи с панделка,дето като я развържеш да цъфне дупката.
    хахаххахахахаха да тва опр ще му допадне хахаха

и аз това се чудя... същата работа... дано някой да отговори нещо смислено, че нямам време, скоро трябва да го купувам...

Град
    B`aDa`3aeDHo`C`Te5
    по-миналата година,когато тогавашния ми беше абитуриент,му подарих парфюм (ама доста се охарчих) та..това също е вариант..А сега тая година (авера ми пак е абитуриент) се чудя... или пак парфюм или... и аз незнам..Но като подарък също така може и да направите нещо,което той винаги е искал,а до сега не сте го правили... Пример:Миналата година една фр скочи с приятеля си с бънджи от Аспаруховския,въпреки че имаше страх от високо...И ..тва хипер мн му хареса... Но ако искате да му купувате нещо...всяко момче се кефи на пури (ама не от онея дето 3 пури струват 10 лв) Мисля,че би се изкефило на бала си,да си сипе малко уиски и да запали пурата За сега...само това са ми идеите...ако се сетя за нещо друго,ще пиша пак

п.п дано съм помогнала поне малко

"Всеки среща самотата по пътя си,но за някой тя е целият им път..."

мерси много за идеите бтв какво мислите за пръстен :S никога не сам го виждала със ... но нз .. :S

Цитирай Първоначално написано от sladkata_mucunka
    а чакам и аз за отговори че утре ще трябва и аз да избирам нещо а нзз кфо

кило свинско и каса бира.

ммм да пръстенът може и да свърши работа ама важното е да му се кефи и да го носи та нз .. някое момче ако може да даде мнение ще съм мн благадарна също и нещо може да се гравира на него

Град
    •••Пловдив•••
    Кокайн .. ще се зарадва истински

ахахах кокаин ..мне е добра идея .. но мерси все пак хаха

Град
    •••Пловдив•••
    Не серизоно .. купи му някакъв сувенир, които да означава нещо за двама ви ,нещо малко и добре направено .. ти си се доказала с крупните подаръци ,така че може и с това да минеш .. На мен ми е подарявала мойта приятелка и ланец,и доста прилични фланелки ,но истински се зарадвах на един малък медальон на които с дребен ръкопис ни пишеше имената ... незнам пробвай ..

мда идеята е мн мн добра обмисляла съм я вече но проблема е че се си носи ланеца

ваша снимка

Супер фен Аватара на NeZaPoznat
    Ако не си носи ланеца значи не си пада по железа - като мен. За бала най-хубавия подарък ми направи баща ми - нов портфейл със 100 лева. Още го нося но парите изхарчих

Re: Какъв подарък да му взема за бала :S

Цитирай Първоначално написано от tydi
    Значии до сега съм му подарявала гривна и ланец,който за съжаление не носи та се чуда сега за изпращането какво да му взема Дайте идеи или ми кажете какво вие бихте искали да получите и тн много ще съм благадарна [-o<
    Ако смяташ, че той може да си купи всичко, му направи нестандартен подарък, който да му остане за спомен.Пъзел с обща ваша снимка примерно -> www.podarac.com Още идеи

Супер фен Аватара на FancyGirl
    Ох и аз незнам какво да му взима мислех си нещо като медальон или някой хубав парфюм пуф незнааммм
    Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?

ми какво мислите за пръстен ...

мпф пръстен,имаш природно дадена халка с която ще го зарадваш повече

..купи ми червени Т-образни прашки с пухче и мрежичка отпред...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си