- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Имам проблем :(
Значи..проблема ми е мн..шибан ... Преди известно време (януари) месец скъсах с бившето си гадже,с което бяхме над година заедно...И тръгнах с едно момче,което е фр на мой приятел...И уж не беше нещо сериозно и само лека афера и глупости щеше да е..Ама..ми каза (скоро) че ме обича.. А аз към него...любов не изпитвам...Привъзаност-да...И го харесвам,но не е любов (все още не мога да преглътна това което стана с бившия ми) И върха беше...Събота,когато с един мн добър фр започнахме да се...натискаме..И си мислех че е просто под въздействието на алкохола(бяхме на рд) Но вчера ми каза,че в същност от 5 години ме харесва и до сега винаги го е крил,заради приятелството...И..незнам защо но това което сегашния ми приятел не ми дава (внимание,малко топлина...) виждам че мога да го имам от този приятел(дето се натискахме) и..сега сме нещо,като приятели с "привилегий".. само че..аз не съм такава и..не мога да съм с 2-3 момчета едновременно...И незнам какво да правя... От една страна..привързана съм (много) към това момче с което ходя...Но пък от друга...Караме се..крещим си..не си говорим... Обаче пък осъзнавам,че няма как да стане нещо м/у мен и това другото момче,защото...той ми е близък приятел от... 5-6 години... и...Наистина незнам какво да правяОбъркана съм...Ако някой,може да даде съвет.. Или ако е бил така,да каже какво е направил.. Просто ми е гадно... и.. няма към кого да се обърна...
Мерси на всички,които си направиха труда да прочетат все пак
![]()