- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Съгласни ли сте ?
Tova e vuprosa mi kum doktor Teen i otgovora:
Др. теен с един от най- добрите ми приятели - К.се забихме на един купон и се усетиха чувства , но той каза че не е готов за връзка заради бифшата. На мен ми стана много мъчно , но повтарях че \" не ми пука \" , за да запазим приятелството ни .. В последствие разбрах от най-добрия му приятел , че К. имал намерения към мен и не е било всичко само заради забивката .. но просто искал сега да е сам .. оттогава минаха няколко седмици през които аз упорито съм поватряла ,че \" ми е все тая\" , а К. се държи сякаш има нещо .. но мн дискретно .. Да попитам ли най-добрия му приятел дали К. вече е готов за връзка или не ... ? Страх ме е, че ще ,му каже че съм питала и ако се окаже, че К. пак не иска нищо, А аз искам ще има напрежение между нас.. но не издържам в неведение ... кАКВО ДА ПРАВЯ ?
Др. Тийн: Той е готов да е с теб, но ти му демонстрираш незаинтересованост. Кажи му, как се чувстваш и че искаш да опитате
Съгласни ли сте с него ? Аз още в началото преди да разбера ,че К. не е готов за връзка ,му казах , че искам да опитаме.. Сега ако ПАК му призная по някакъв начин няма ли да излезе , че го преследвам.. ??![]()
![]()
Напълно съгласна съм с Др.Тийн![]()
Да си приятел, не означава да познаваш някого, а да си част от него!
Ако толкова мн го искаш просто му признай чувтсвата си ,а ако той не е готов за нова връзка-има и други момчета,не е само той![]()
Уморих се да издирвам оправдания!
Претръпнах от обичане и от копнеж.
Спи ми се-дълго и без сънища.
Спи ми се! А пия кафе...
ima i drugi no s nego 6e se razvalqt ne6tata .. 6e ima adski mn naprejenie .. A i vtori kato nego ne mislq 4e 6te namerq![]()
А как ти се струва "да питам ли приятеля м удали е готов" ...![]()
![]()
че ти с кой ще ходиш с него или приятеля му... отиваш и говориш открито с момчето което харесваш и тва е...
![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
абе що в тоя форум всички сте толкова надъхани относно ''откровените разговори на 4 очи''?на всяка втора тема гледам отговори ''кажи му/ й'', независимо каква точно е ситуацията. знаете само едно нещо да повтаряте. естествено, че е хубаво да се говори точно и ясно, но все пак всичко трябва да е съобразено със случая.
към авторката: в този случай не мисля, че е удачно ПАК да му казваш. по- скоро намеци, ала- бала, но тази директност надали ще помогне. карай малко по- полека.
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Мн ми е ин "доктор Тийн" от къде разбра дали той е готов или не.
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Първоначално написано от Jingles
![]()
Възможно,е...Може и да има,право.
![]()
ahaha da verno doktor Teen KAKVO e ?
Ne sum 79ti nabor ei
ще му задам два въпроса дето ще ми отговоря с месеци ,бас хващам![]()
Абе де да знам... Възможно е момчето наистина да има нещо към теб, но ти като постоянно му повтаря, че не ти пука, че ти е все тая и за това да не прави нищо... Единият вариант е да спреш да му ги казваш тния неща и да почнеш да му правиш намеци нещо... А другият - да говориш директно с него за втори пътТо така или иначе и в двата случая има опасност да те отреже пак, но мое лично мнение е, че трябва да рискуваш
Е варно е, че може след това да си развалите отношенията, но пък я си представи, че излезне нещо?
![]()
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Съгласна с д-р Тийн![]()
![]()
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
ами съгласна съм показвай му че те интересува не само като приятел
Първоначално написано от hisy
Когато започнеш да приемаш една жена като даденост, бавно но сигурно я губиш!!!