Вредни или полезни са те ? Какво може да стане ако скачаме ?
Би трябвало ако скачаш да се издължиш постепенно и сигурно некфи мускули се развиват![]()
полезни саПървоначално написано от taisana
раздвижване е все пак и е приятно
не е лошостягаш си краката
batkodoki отговори ако можеш щот според теб май спира разтежа ?
Скачай на въже ,бос ,за да стегнеш пръсец ,като всяко друго натоварване може да се получи някоя друга травма ,но те не са сериозни.
Йога и мъдрост
то не спира растежаПървоначално написано от taisana
но не може да те разтяга както мислят повечето хора...
ми..мисля че са полезни..![]()
Да си приятел, не означава да познаваш някого, а да си част от него!
не е вредно стига да не се претоварваштъй като се занимавам доста с баскетбол се нуждая и от доста голям отскок правех програма, която вдигаше вертикалния отскок
Много стяга краката, обаче ако се претоварваш може да доведе до проблеми в коленните стави.....от личен опит...
Врерно ли си толкова голям идиот? Кой спорт е вреден, да те 'земат дяволите ?! К'во може да ти стане ли..може да отслабнеш, можеш да направиш някой друг мускул, може да се издължиш, може да се грижиш за сърцето и дробовете си, можеш да си раздвижиш кръвта - все вредни неща нали!?Първоначално написано от taisana
Don't tell me what I can or can't do !
Първоначално написано от Boyd
о да! верно ли си такъв голям идиот?!
да ти прости Господ!
к'во може да стане ли?
- можеш да спреш да растеш само;
- можеш да ползваш белтъчният ресурс на тялото за да "направиш някой и друг мускул" вместо някои и други аксонни връзки в мозъка (е бицепци ще имаш, които ще се оводнят и разложат в мига в който излишният им товар изчезне). с интелекта е малко по сложно, но НЕ забравяй - ресурса е един!
- дали при "раздвижването на кръвта" със или без "зоб" (а той в "спорта" е неизбежен!) ще получиш точно хеморагичен или исхемичен инсулт унищожаващ мозъчният ти капацитет - е въпрос на време и какво точно "безвредно нещо вземаш".
- на 40 ще си пълна развалина изгоряла живота си звезда, и ще си късметлия - понеже твоят генотип е бил по-устойчив от този на маса "герои", които с почести сме заровили преди да стигнат и 30!
е кое му е лошото на 28 да те заровят като общоградски герой примерно?
ам?
Обичам баткодоки!![]()
малко филмар си падаш, а?Първоначално написано от batkodoki
![]()
Много са вредни повече недей да скачаш.
Не е ли ясно ?! Койту за дето съ е запътил там ши и утиди ! <- Тая мъдра мисъл я запомни от мене!
Ами ето защо не пораствам,заради народните танци.Първоначално написано от batkodoki
Батко доки пропусна да кажеш и износването на ставите.Една моя приятелка в момента има проблеми с колената.На нея са износени,като на 30 годишен човек,но това е страста на танците.Никога да не се отказваш..
Първоначално написано от eXpl0d3
![]()
![]()
да бе това ако някой на мен ми го каже никога няма да го направя... не мога без скачанеее
![]()
Apff тва трябваше да е иронияПървоначално написано от clever
.То да си тъп не е лесно (нямам в предвид теб а автора на темата) как може такава тема просто ...
Не е ли ясно ?! Койту за дето съ е запътил там ши и утиди ! <- Тая мъдра мисъл я запомни от мене!
не са не са ама мене вече втори месец ме боли прасеца, като се затичам и дори само от ходене, точно от въжеПървоначално написано от Nitroglycerin
[imghttp://breathe.blog.bg/photos/26135/red_heart.gif[/img]
сигурно преди си се движила по-малко и мускулите ти не са свикнали на много движение... затоваПървоначално написано от colymoly
![]()
не се претоварвай![]()
ами да, така си беше и сега съм в пълен застой с въжето иначе много помага
[imghttp://breathe.blog.bg/photos/26135/red_heart.gif[/img]