Цитирай Първоначално написано от lonesome
Става дума за това, че не знам какво иска той. Да, аз искам да му угодя и се старая да го правя винаги. Но може би не обясних правилно. Той е зает, аз съм заета също. Ние се виждаме, отиваме на някое усамотено местенце, "забавляваме се" и се прибираме. Не хойкаме по кафета, нямаме и време за това. По същата причина не мога и да му давам зор да се виждаме по - често. Не се цупя, нито му правя на инат. Просто съм възпитавана консервативно, че първо са любовта и връзката, а след това интимностите и това ми слага задръжки. И двамата сме на мнение, че сексът е сериозна крачка и затова никога не е отварял дума дори. За това си говорихме и снощи...
Какво имаш предвид по зает/заета имате си приятели и двамата или просто нямате време?
Та ако ти искаш да се развият нещата деиствай ако не забавлявайте се ако това ти е достатъчно просто направи това което смяташ за правилно и му го кажи сигурна съм, че ще те разбере не се дръж резервирано към него просто му покажи ясно, че не ти е безразличен и че може би искаш нещата между вас да станат по сериозно...