- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Помощ! Сам в училище :О
Здравейте.. темата я пускам тук защото в "Училище и приятели" ми се струваше неподходящо да гледам темата си сред есета
Ето го и моят проблем.. 7клас съм и се наложи да сменя града .. следователно и училището. Напоследък се чувствам много самотен
Момчетата са метали и се лигавят като 5токласнци .. само аз слушам хаус , транс и техно .. и ме игнорират .. доколкото момичетата сякаш всички ме харесват и ги е срам да говорят с мен. Аз си имам гадже от стария ми град в който скоро се връщам да уча и не искам друго .. Емм искам помощ как да "оцелея" този един месец до края на 2008/2009 учебна година!
Благодаря предварително
![]()
![]()
cc
различните стилове музика не ви правят кой знае колко различни за да те игнорират..ти сам се игнорираш : ))
..иначе си скромен![]()
^^ем като знаеш,че мн те харесват се води с момичетата
хах .. не стиловете , а държанието .. 7ми клас да се пръскат с вода, да бягат по коридорите . . .Първоначално написано от TheGirlNextDoor
А до момичетата .. тях ги е срам да говорят с мен . .а пък и би изглеждало гейско (според мен) да дружа само с момичетата.
cc
един месец остава ще успееш не се притеснявай защо ти не започнеш да контактуваш
Пробвах , но те ме отблъскватПървоначално написано от smileforyou12
Явно защото съм нов в класа им
cc
Грешна представа, момко...Първоначално написано от TheGirlNextDoor
Много честен човек съм,
обичащ най-доброто,
не ми липсват нито жени, нито пари, ни любов.
Яхнал коня си,
през пустинята вървя,
звездите и луната ме напътстват на къде да вървя.
емии тогава просто чакай да свърши училищеПървоначално написано от Hukc
![]()
Благодаря за куража . .бях се усамотил като някое емо с музиката. . .а по принцип обичам да съм в готини компании![]()
cc
^не винаги те приемат такъв какъвто си за това и почти всички са на групички според стил на обличане на музика и характер не се отчайвай![]()
с много воля и упоритост
I can't stop myself from loving you <3
ти го изкара че отива да се бие с ламята на живот и смърт да го ебъПървоначално написано от cinderella_gugutka
Единствения начин жена да иска мъж.
Единствения начин да я имаш в ръцете си.
Ако искаш да задържиш момичето до края на живота си...
просто и разбий сърцето.
cc
мхм..даже е гъзарскоПървоначално написано от MetalZone
![]()
![]()
Ха аз помня как като бях в девети клас изтрещях една даскалка с толба пълна с вода.Е то това си беше инцидент де.Пръскали се с вода-да се пръскат хората охлаждащо е.Колкото до проблема мисля,че да контактуваш с момичета не е лоша идея.Също мисля,че понататък ще си намериш приятели и сред момчетата.Нормално е като си в нов клас в началото да е така.
I'm not in love
but I'm in love with the way you make me feel
baby I'm not in love
i know i lead you to believe that your the one
but I'm sorry to say I'm not in love
Хах. И аз в седми клас се пръсках с вода лятото с тези от моя клас. Мога да ти кажа, че беше много забавно. Тази година в 8ми клас с една съученичка като ни хванат лудите се гониме по коридорите.Първоначално написано от Hukc
А като толкова няма с кой друг да дружиш и мислиш, че момичетата те харесват - излизай с тях. Кво ти пука за още един месец??
Stay up all night with the stars *
Милото дете!![]()
не само пръскане , а окъпване .. какво др да кажа за тях . . говорят само за някакви "Кочове" но не в истинския смисъл на думата . . а в някакво преносно значение . . танцуват кючеци О.о абее луда работа
![]()
cc
Щом не си палят пръднята - пак добреПървоначално написано от Hukc
![]()
Напротив,това,че не искаш да движиш с тях,те прави повече гей!Първоначално написано от Hukc
+ дам...Първоначално написано от aciko
може да не се движеш с всичките момичета а само с няколко.. аз съм момиче и в моя клас само момчетата са свестни и из училище се движа с тях
![]()
az zavur6ih 12 klas tazi godina i moite suu4enici do 12 klas praveha mizerii po koridorite... zanimanieto im prz mejdu4asiqta be6e da si podhvurlqt stolove ili 6i6ete s mineralna vida... a be luda rabota... i tova bqha metalite v klasa.. qvno im e po priroda..a ina4e sa mi mn pekani teq suu4enici. nz za tvoite. a ina4e da si druji6 s momi4etata ne e geisko...
spored mene si nad godinite si... drugi sedmoklasnici ne mislqt kato tebe. radvam se 4e ima dobri hora ot sledva6toto pokolenie..dano nameri6 re6enie
![]()
My heart is always searching for a place to hide. I'm afraid I can't keep myself from falling. Living in a perfect dream or in the cruel reality... I can't escape from that feeling...
След като "всички те харесват".. или може би си мислиш, че те харесват, гледайки ги как те гледат и се подсмиват, а съзнаваш ли, че може да ти се подиграват и изобщо да не им правиш впечатление!?
К'ви самочувствия вадите само, направо ме учудвате!
Don't tell me what I can or can't do !
ех .. Те ме гледат и ми се усмихват разбирам момичетата О.о . .но нали ви казах , че ги е срам и затова никой не идва при мен .. . .ще пробвам да отида при момичетата. Според мен добрите приятелства стават между момче и момиче . .не се карат толкова , както е и в моя случай но с момичетата от стария ми град в който ще кандидатствам , там ме разбират и не ги е срам да говорят с мен . . но не знам и на мен какво ми е .. . от 5-6 месеца от когато срещнах една кака която ми стана най-добрия приятел и ми помага във всяка ситуация . от когато се срещнах с нея . . не познавам лоши чувства . . не знам защо мислите че съм голям за годините си. .Първоначално написано от Boyd
cc
хаха... Като прочетох заглавието си викам... тоя са го натирили в някой клас и само той е момче... бахти късмета... ама като прочетох темата....
Та по темата... това е адски тъпо... да те избягват заради това че слушаш различен стил музика...![]()
It Was Forever & Ever Remember?
http://vbox7.com/play:d302dc39
http://vbox7.com/play:e4ca2c9a
http://www.teenproblem.net/teenid/Kostadin_682