.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 67
    ^^ Защото повечето на твоята възраст не мислят по тоя начин и са като останалите момчета от класа ти.. Не бой се и аз не хода с никой и съм си почти винаги сама в даскало..Имам приятели от другия клас, но с моя нещо немога да изляза да глава.. Споко един месец ще издържиш сякак...Ако мислиш, че момичетата те харесват пробвай с тях.Нищо гейско няма..
    Пълна съм с психични отклонения, ама до едно си ги обичам ! ♥ :P

Аз съм 10 клас и все още търча по коридорите и се пръскам с вода... Ти замислял ли си се,че да си седми клас не означава да си супер порастнал.На колко си?На..13 или 14 май?Не виждам кое е странното в поведението им.Още по-хубаво,че не са някакви тъпанари,които да си мислят,че като завършват 7 клас вече са големи.Да да..друг път.
    Таа...са по темата.Много е хубаво,че имаш високо самочувствие.Откъде пък разбра,че всички момичета те харесват?Защото ги е срам да говорят с теб?Ами ако просто не искат,защото не им допадаш?Вземи се запознай с тия хора и почни да дружиш с тях,а не да си вадиш изводи по това как се държат и как изглеждат.Сигурна съм,че ако ги опознаеш ще откриеш,че са много по-различни.

Цитирай Първоначално написано от moon_flower
    Аз съм 10 клас и все още търча по коридорите и се пръскам с вода... Ти замислял ли си се,че да си седми клас не означава да си супер порастнал.На колко си?На..13 или 14 май?Не виждам кое е странното в поведението им.Още по-хубаво,че не са някакви тъпанари,които да си мислят,че като завършват 7 клас вече са големи.Да да..друг път.
    Таа...са по темата.Много е хубаво,че имаш високо самочувствие.Откъде пък разбра,че всички момичета те харесват?Защото ги е срам да говорят с теб?Ами ако просто не искат,защото не им допадаш?Вземи се запознай с тия хора и почни да дружиш с тях,а не да си вадиш изводи по това как се държат и как изглеждат.Сигурна съм,че ако ги опознаеш ще откриеш,че са много по-различни.
    Амм попаднах на няколко листа " I <3 Niki" питах 1 момиче за какво става въпрос и ми разказа. . за самочувствието не знам .. но всички мой приятели казват че съм страшно срамежлив и не се признавам за такъв какъвто съм.. . .(добър според тях) а пък и това е форум не знаете от къде съм , къде уча . .
    cc

moon_flower написа:

Амм попаднах на няколко листа " I <3 Niki" питах 1 момиче за какво става въпрос и ми разказа. . за самочувствието не знам .. но всички мой приятели казват че съм страшно срамежлив и не се признавам за такъв какъвто съм.. . .(добър според тях) а пък и това е форум не знаете от къде съм , къде уча . .
    Добре,извинявай тогава.В такъв случай като момчетата не ти обръщат внимание и те игнорират,тръгвай с момичетата.Пак по - добре отколкото да си сам.Ще се отпуснат щом причината да не ти говорят е срам.

Мега фен Аватара на Hilary_
    Амм нали ти е ясно че един месец е нищо...?! Тогава какъв е смисъла да се хабиш за тези за които не ти пука особено... Като те игнорират... и ти прави същото с тях... А за момичетата... нали си имаш гадже бе... къде си тръгнал тогава...

не съм тръгнал по тях 0.о изневярата е лошо нещо !
    cc

Мега фен Аватара на Hilary_
    Цитирай Първоначално написано от Hukc
    не съм тръгнал по тях 0.о изневярата е лошо нещо !
    Я ти си един от малкото който го казва... и признава... Евала... похвално...

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    [/i][/quote]
    хах .. не стиловете , а държанието .. 7ми клас да се пръскат с вода, да бягат по коридорите . . . [/quote]

Живей си детството младежо. Аз съм 8-ми клас и още се пръскаме с вода. Нима не е забавно?! Ама.. хаус слушаш.. ясно..

Супер фен Аватара на fenasf
    да си нов винаги съкс...ако момичетата са свестни най-добре завържи приятелства с тях пък за**и ги тъпите метъли нек си се кефят на сектата ти бъди човек

Град
    В думите на хората ;)
    Един въпрос....ти кво правиш в 7ми клас като другите ти изглеждат недорасли???Гледам слушаш хаус..да не си някъв фешън и за тва да те отбягват???А ако може и да ми кажеш с кво тряа да се занимава един 7мо класник???

Цитирай Първоначално написано от got2Bthe1
    Един въпрос....ти кво правиш в 7ми клас като другите ти изглеждат недорасли???Гледам слушаш хаус..да не си някъв фешън и за тва да те отбягват???А ако може и да ми кажеш с кво тряа да се занимава един 7мо класник???
    за фешъна може да се каже. .. амм аз ходя по кафета . .разхождаме се . .понякога на ранна дискотека . . и така
    cc

Град
    40 Miles from the Sun
    Хеей! Аз съм девети клас и се пръскам с вода. ;д Ама заради жегите, де. Всъщност днес почти цялото училище беше мокро от сблъсъците. Много невинни шишета загинаха в битката. :/
    Anyway, върви с женските, както казаха другите. Обаче един съвет - не си губи детството, правейки се на много голям и зрял, щото после ще съжаляваш. ^^

..ще извиняваш,но в 7 клас си е в реда на нещата да се пръскат с вода...вие сте си още деца...аз съм 10 клас и още играя ,,Стражари и апаши,, .....а и още се смятам за дете(защото съм)

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Да, и аз съм девети клас и се случва пода да е хлъзгав
    Месец и нещо остава, не е толкова много Все някак ще оцелееш
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    Цитирай Първоначално написано от smileforyou12
    един месец остава ще успееш не се притеснявай защо ти не започнеш да контактуваш
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Абе да не ти пука.. започни да се движиш с момичетата щом те харесват... а и все пак остава 1 месец - все някак трябва да издържиш.

4oek vsi4ko e v tvoi race ;d
    Сладък ангел с непоносимо чувство за хумор
    алергичен към безперспективни хора...

взeми си mp3-ката и си пръсни главата от house

Град
    на плажа =)
    Цитирай Първоначално написано от Hukc
    хах .. не стиловете , а държанието .. 7ми клас да се пръскат с вода, да бягат по коридорите . . .
    Нашите момичета правеха това в 9 клас... Така, че спокойно пич.

Супер фен
    Ти цяла учебна година си издържал, пък тука за един месец не можеш...
    nicolepcd

Цитирай Първоначално написано от elsy
    Ти цяла учебна година си издържал, пък тука за един месец не можеш...
    Просто ми писна
    cc

Град
    В Раят,покрит в тъмнина ...
    Е нормално е да ти писне.Е за да неси за още една година сам,стегни се,все пак си 7 клас.А колкото до стила музика,не знам,аз лично се движа със метъли и не ми се струват лигави изобщо,но то си зависи и от възрастта.
    И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black

The love is behind the gossip! ;]

Град
    София
    поздравления за добрия вкус-слушаш яка музика
    иначе,аз съм си така от години,не мога да си намеря мястото в България,просто съм супер различна от другите(не само за музиката),но аз още 1584 неща,да не изброявам.В Словакия си е друга работа
    p.s. стискай зъбки
    Ziadne: "kto do teba kamenom ty do neho chlebom"...Oko za oko zub za zub...!

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Аве вие дето се мислите за много големи сте много смешни....Аз съм 9ти клас и се гоня по коридорите , замервам се с хартийки,лепя бележки с глупости по гърбовете на съученици и ми е забавно Много бързате да пораснете всички По яко е да си дете отколкото възрастен

Не съди хората по това какъв стил музика слушат...Защтото за мене хауса е тъп ,малко са парчетата които ми харесват.Ама имам много добри приятели дето харесват хаус.Опитай се да ги опознаеш да се сприяделиш...

П.П. Аз лично не бих се сприятелил с теб...Не ми са приятни хаус-фешън- кафеджии ;] Ама всеки си избира приятелите и хората с които да общува...

--------------------------------------------------------

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от BlueFace
    Аве вие дето се мислите за много големи сте много смешни....Аз съм 9ти клас и се гоня по коридорите , замервам се с хартийки,лепя бележки с глупости по гърбовете на съученици и ми е забавно Много бързате да пораснете всички По яко е да си дете отколкото възрастен

Не съди хората по това какъв стил музика слушат...Защтото за мене хауса е тъп ,малко са парчетата които ми харесват.Ама имам много добри приятели дето харесват хаус.Опитай се да ги опознаеш да се сприяделиш...

П.П. Аз лично не бих се сприятелил с теб...Не ми са приятни хаус-фешън- кафеджии ;] Ама всеки си избира приятелите и хората с които да общува...
    и аз така-маратоните по коридора,лигавенето,бележк ите и хартийките,въпреки че съм 11ти клас.
    а за музиката,аз слушам най-вече транс.не съм фешанка и мразя да ходя по кафенца и тем подобни.
    Ziadne: "kto do teba kamenom ty do neho chlebom"...Oko za oko zub za zub...!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си