- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Помощ! Сам в училище :О
^^ Защото повечето на твоята възраст не мислят по тоя начин и са като останалите момчета от класа ти..Не бой се и аз не хода с никой и съм си почти винаги сама в даскало..Имам приятели от другия клас, но с моя нещо немога да изляза да глава..
Споко един месец ще издържиш сякак...Ако мислиш, че момичетата те харесват пробвай с тях.Нищо гейско няма..
![]()
Пълна съм с психични отклонения, ама до едно си ги обичам ! ♥ :P
Аз съм 10 клас и все още търча по коридорите и се пръскам с вода...Ти замислял ли си се,че да си седми клас не означава да си супер порастнал.На колко си?На..13 или 14 май?Не виждам кое е странното в поведението им.Още по-хубаво,че не са някакви тъпанари,които да си мислят,че като завършват 7 клас вече са големи.Да да..друг път.
Таа...са по темата.Много е хубаво,че имаш високо самочувствие.Откъде пък разбра,че всички момичета те харесват?Защото ги е срам да говорят с теб?Ами ако просто не искат,защото не им допадаш?Вземи се запознай с тия хора и почни да дружиш с тях,а не да си вадиш изводи по това как се държат и как изглеждат.Сигурна съм,че ако ги опознаеш ще откриеш,че са много по-различни.
Амм попаднах на няколко листа " I <3 Niki" питах 1 момиче за какво става въпрос и ми разказа. . за самочувствието не знам .. но всички мой приятели казват че съм страшно срамежлив и не се признавам за такъв какъвто съм.. . .(добър според тях) а пък и това е форумПървоначално написано от moon_flower
не знаете от къде съм , къде уча . .
![]()
cc
Добре,извинявай тогава.В такъв случай като момчетата не ти обръщат внимание и те игнорират,тръгвай с момичетата.Пак по - добре отколкото да си сам.Ще се отпуснат щом причината да не ти говорят е срам.moon_flower написа:
Аз съм 10 клас и все още търча по коридорите и се пръскам с вода... Ти замислял ли си се,че да си седми клас не означава да си супер порастнал.На колко си?На..13 или 14 май?Не виждам кое е странното в поведението им.Още по-хубаво,че не са някакви тъпанари,които да си мислят,че като завършват 7 клас вече са големи.Да да..друг път.
Таа...са по темата.Много е хубаво,че имаш високо самочувствие.Откъде пък разбра,че всички момичета те харесват?Защото ги е срам да говорят с теб?Ами ако просто не искат,защото не им допадаш?Вземи се запознай с тия хора и почни да дружиш с тях,а не да си вадиш изводи по това как се държат и как изглеждат.Сигурна съм,че ако ги опознаеш ще откриеш,че са много по-различни.
Амм попаднах на няколко листа " I <3 Niki" питах 1 момиче за какво става въпрос и ми разказа. . за самочувствието не знам .. но всички мой приятели казват че съм страшно срамежлив и не се признавам за такъв какъвто съм.. . .(добър според тях) а пък и това е форум не знаете от къде съм , къде уча . .
Амм нали ти е ясно че един месец е нищо...?!Тогава какъв е смисъла да се хабиш за тези за които не ти пука особено...
Като те игнорират... и ти прави същото с тях...
А за момичетата... нали си имаш гадже бе... къде си тръгнал тогава...
![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
не съм тръгнал по тях 0.о изневярата е лошо нещо !
cc
Я ти си един от малкото който го казва... и признава...Първоначално написано от Hukc
![]()
Евала... похвално...
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
[/i][/quote]
хах .. не стиловете , а държанието .. 7ми клас да се пръскат с вода, да бягат по коридорите . . . [/quote]
Живей си детството младежо. Аз съм 8-ми клас и още се пръскаме с вода. Нима не е забавно?! Ама.. хаус слушаш.. ясно..
да си нов винаги съкс...ако момичетата са свестни най-добре завържи приятелства с тях пък за**и ги тъпите метъли нек си се кефят на сектата ти бъди човек
Един въпрос....ти кво правиш в 7ми клас като другите ти изглеждат недорасли???Гледам слушаш хаус..да не си някъв фешън и за тва да те отбягват???А ако може и да ми кажеш с кво тряа да се занимава един 7мо класник???
за фешъна може да се каже. .. амм аз ходя по кафета . .разхождаме се . .понякога на ранна дискотека . . и такаПървоначално написано от got2Bthe1
cc
Хеей! Аз съм девети клас и се пръскам с вода. ;д Ама заради жегите, де. Всъщност днес почти цялото училище беше мокро от сблъсъците. Много невинни шишета загинаха в битката. :/
Anyway, върви с женските, както казаха другите. Обаче един съвет - не си губи детството, правейки се на много голям и зрял, щото после ще съжаляваш. ^^
..ще извиняваш,но в 7 клас си е в реда на нещата да се пръскат с вода...вие сте си още деца...аз съм 10 клас и още играя ,,Стражари и апаши,, .....а и още се смятам за дете(защото съм)![]()
Да, и аз съм девети клас и се случва пода да е хлъзгав![]()
Месец и нещо остава, не е толкова многоВсе някак ще оцелееш
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Първоначално написано от smileforyou12
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Абе да не ти пука.. започни да се движиш с момичетата щом те харесват... а и все пак остава 1 месец - все някак трябва да издържиш.
4oek vsi4ko e v tvoi race ;d
Сладък ангел с непоносимо чувство за хумор
алергичен към безперспективни хора...
взeми си mp3-ката и си пръсни главата от house![]()
Нашите момичета правеха това в 9 клас... Така, че спокойно пич.Първоначално написано от Hukc
Ти цяла учебна година си издържал, пък тука за един месец не можеш...![]()
nicolepcd
Просто ми писнаПървоначално написано от elsy
![]()
cc
Е нормално е да ти писне.Е за да неси за още една година сам,стегни се,все пак си 7 клас.А колкото до стила музика,не знам,аз лично се движа със метъли и не ми се струват лигави изобщо,но то си зависи и от възрастта.
И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black![]()
The love is behind the gossip! ;]![]()
поздравления за добрия вкус-слушаш яка музика![]()
иначе,аз съм си така от години,не мога да си намеря мястото в България,просто съм супер различна от другите(не само за музиката),но аз още 1584 неща,да не изброявам.В Словакия си е друга работа![]()
p.s. стискай зъбки
Ziadne: "kto do teba kamenom ty do neho chlebom"...Oko za oko zub za zub...!
Аве вие дето се мислите за много големи сте много смешни....Аз съм 9ти клас и се гоня по коридорите , замервам се с хартийки,лепя бележки с глупости по гърбовете на съученици и ми е забавно![]()
Много бързате да пораснете всички
По яко е да си дете отколкото възрастен
![]()
Не съди хората по това какъв стил музика слушат...Защтото за мене хауса е тъп ,малко са парчетата които ми харесват.Ама имам много добри приятели дето харесват хаус.Опитай се да ги опознаеш да се сприяделиш...![]()
П.П. Аз лично не бих се сприятелил с теб...Не ми са приятни хаус-фешън- кафеджии ;] Ама всеки си избира приятелите и хората с които да общува...
--------------------------------------------------------
и аз така-маратоните по коридора,лигавенето,бележк ите и хартийките,въпреки че съм 11ти клас.Първоначално написано от BlueFace
![]()
а за музиката,аз слушам най-вече транс.не съм фешанка и мразя да ходя по кафенца и тем подобни.![]()
Ziadne: "kto do teba kamenom ty do neho chlebom"...Oko za oko zub za zub...!