- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Помощ! Сам в училище :О
ОМГ пък щом са такива лигльовци за кво са ти? ходи на даскало не ги еб*авай за 5ст,щом странят от теб за кво да им се натискаш да си с тях,след месец няма да ти пука за тях!
И аз не ходя по кафетата , не че мразя ама мисля че това да отида да играя баскетбол или да излезем на разходка с приятели е по-яко отолкото да се забием в едно кафе ....Първоначално написано от tennistar
Те за тва 50% от днешните момичета са някфи тлъсти и гадни.Само по кафетата седят с цигарите и не спортуват изобщо... Напрао (puke)
А музиката не играе никфа роля ...Аз слушам всичко ама най-много групи като Muse ,Three Days Grace, LP , SP ,Thousand Foot Krutch ,Nickelback , Bon Jovi , Aerosmith и т.н. , ама имам приятели дето слушат яко чалга , а не са типа -розова тениска , тесни дънки и 24/7 по кафетата....
--------------------------------------------------------
Да де така си е.Аз цял ден тичам от тенис на фитнес,от фитнес на тенис и нямам много време за друго.Цигарите и всякакви подобни боклуци са табу за мен.ддз...според мене тия хора си хабят живота,не че те няма да кажат същото за мен.
![]()
Ziadne: "kto do teba kamenom ty do neho chlebom"...Oko za oko zub za zub...!
някои хора заминават в чужбина по работа за цяла година и не се чуват с половинките си ти се притесняваш за месец ти като говориш с някое момиче сваляш ли го или просто разговаряшПървоначално написано от LittlePrincess
А ТИ СИ ОВЛАДЕЙ ХОРМОНИТЕ КОЛКО ГАДЖЕТА ИМАШ 3 4 АКО ТОВЕТО ЗАМИНЕ НЯКЪДЕ И ИЗЛИЗА С ДРУГА КАК ЩЕ СЕ ЧУВСТВАШ КАТО РАЗБЕРЕШ ЧЕ НЕ МУ ПУКА ВИЕ ДЕЦАТА В 8 КЛАС САМО СЕ ЧУДИТЕ КВА ПРУСТУТИЯ ДА НАПРАВИТЕ И ПРЕДПОЛАГАМ НАЙ-ГОЛЕМИЯ КЕФ Е ДА СЕ НАПИЕШ НАЛИ
Накрая ще оцелее само един (и това няма да си ти)
haritov , LittlePrincess няма предвид да ходи с тях ,а да излиза като в компания![]()
П.П.Колкото до прУстУтиите няма да ги коментирам....
леле с тая музика вечеее.... имах една мн добра фр от стария ми клас но тя се премести и стана няква супер зле .. металка е и аз нямам нищо против тва да си слуша метъла но се облича мн зле,косата и е ужасна и честно казано ме е срам да изляза някаде с нея.В нашия клас повечето сме си чалгари а тя разправя че всичко там било метъли
![]()
Бахти смотаните класове тогава....Не признавам нито чалгарите нито металите... Едно е да слушаш музиката друго е да се приобщаваш към някфи тъпи разделения и да общуваш само с такива хора..Първоначално написано от deni15
![]()
Заблудениа иначе като неискаш с тях обикаляй с хора от другите класове
оххо земиии .. на нас така ни дойде ново момче
посредата на срока и движи повече с момичетатата .. има две дет
са от неговия квартал и е разбираемо ...
и ест. на мен ми хареса и на 5 ден му се "нахвърлих"
и това е гадното .. др год. той се връща в старото си даскало ...
хах .. така че внимавай .. не им пускай аванта!
пише се метЪли![]()
изтрай още 1 месец,не е кой знае кво...аз вече 3 месеца съм саама в дск,ама не съм умряла я![]()
..........
лол направо се учудих .. .
1во. Пушенето , наркотиците дори и пиенето (за мен ) са ужасно нещо.. почти всички мой приятели пушат трева, пият и т.н. Предлагат ми но аз твърдо отказвам .. така вече 2години.
2ро. За 2ри път казвам , че изневярата е ужасно нещо.. нямам 2-3 гаджета![]()
3то. Не нося розови тениски , и предпочитам да се разхождам от колкото на кафе ... защото всичко около теб да пуши и да кашляш ...
4то. Само петък вечер съм на ранна дискотека .. нищо друго ...
5то. Спортувам.
Моля ви не преувеличавайте ....![]()
cc
В тая тема прочетох мааалко повече самореклами от колкото се нуждаех..![]()
Така.. Като те не те харесват и ти не ги харесваш, просто не общувай с тях. Та какво е един месец ?
То даже май за вас няма и месец.. седмица-две ?!
Все пак си в това училище за няма и половин ден, все ще издържиш без да клюкарстваш или да се развяваш насам-натам с някоя "групичка" ..
Ако си толкова свестен и надраснал годините си (както ти намекваш в цялата тема), то тогава такива дреболии въобще няма да са ти проблема.
ПП: Да се пръскаш с вода е много яко ^^ Не знам защо, останах с впечатлението, че за теб е детско..
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
Емм повечето ми добри приятели са 14-16годишни .. . и това не съм го правил от 4ти клас ... Забавно е в аквапарк или на моретоПървоначално написано от Jumbie483
ама с дрехи .. :х
cc
На мен повечето ми приятели са над 18 =]Първоначално написано от Hukc
Но не виждам какво общо имат годините със забавленията ?
Може би сега сте прекалено малки за да осъзнаете точно тези години след време колко много ще ви липсват.
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
7клас си остава ти един месец - съсредуточи се върху ученето. Ходи с широка усмивка, зарибявай момичета знам какво ти е просто ги игнорирай гледай си ученето![]()