.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 67 от общо 67
    Голям фен Аватара на unicorn_f
    ОМГ пък щом са такива лигльовци за кво са ти? ходи на даскало не ги еб*авай за 5ст,щом странят от теб за кво да им се натискаш да си с тях,след месец няма да ти пука за тях!

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от tennistar
    Цитирай Първоначално написано от BlueFace
    Аве вие дето се мислите за много големи сте много смешни....Аз съм 9ти клас и се гоня по коридорите , замервам се с хартийки,лепя бележки с глупости по гърбовете на съученици и ми е забавно Много бързате да пораснете всички По яко е да си дете отколкото възрастен

Не съди хората по това какъв стил музика слушат...Защтото за мене хауса е тъп ,малко са парчетата които ми харесват.Ама имам много добри приятели дето харесват хаус.Опитай се да ги опознаеш да се сприяделиш...

П.П. Аз лично не бих се сприятелил с теб...Не ми са приятни хаус-фешън- кафеджии ;] Ама всеки си избира приятелите и хората с които да общува...
    и аз така-маратоните по коридора,лигавенето,бележк ите и хартийките,въпреки че съм 11ти клас.
    а за музиката,аз слушам най-вече транс.не съм фешанка и мразя да ходя по кафенца и тем подобни.
    И аз не ходя по кафетата , не че мразя ама мисля че това да отида да играя баскетбол или да излезем на разходка с приятели е по-яко отолкото да се забием в едно кафе .... Те за тва 50% от днешните момичета са някфи тлъсти и гадни.Само по кафетата седят с цигарите и не спортуват изобщо... Напрао (puke)
    А музиката не играе никфа роля ...Аз слушам всичко ама най-много групи като Muse ,Three Days Grace, LP , SP ,Thousand Foot Krutch ,Nickelback , Bon Jovi , Aerosmith и т.н. , ама имам приятели дето слушат яко чалга , а не са типа -розова тениска , тесни дънки и 24/7 по кафетата....

--------------------------------------------------------

Град
    София
    Да де така си е.Аз цял ден тичам от тенис на фитнес,от фитнес на тенис и нямам много време за друго.Цигарите и всякакви подобни боклуци са табу за мен. ддз...според мене тия хора си хабят живота,не че те няма да кажат същото за мен.
    Ziadne: "kto do teba kamenom ty do neho chlebom"...Oko za oko zub za zub...!

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    Цитирай Първоначално написано от LittlePrincess
    Цитирай Първоначално написано от Hukc
    Цитирай Първоначално написано от TheGirlNextDoor
    различните стилове музика не ви правят кой знае колко различни за да те игнорират..ти сам се игнорираш : ))

..иначе си скромен

^^ем като знаеш,че мн те харесват се води с момичетата
    хах .. не стиловете , а държанието .. 7ми клас да се пръскат с вода, да бягат по коридорите . . .
    А до момичетата .. тях ги е срам да говорят с мен . .а пък и би изглеждало гейско (според мен) да дружа само с момичетата.
    Хах. И аз в седми клас се пръсках с вода лятото с тези от моя клас. Мога да ти кажа, че беше много забавно. Тази година в 8ми клас с една съученичка като ни хванат лудите се гониме по коридорите.

А като толкова няма с кой друг да дружиш и мислиш, че момичетата те харесват - излизай с тях. Кво ти пука за още един месец??
    някои хора заминават в чужбина по работа за цяла година и не се чуват с половинките си ти се притесняваш за месец ти като говориш с някое момиче сваляш ли го или просто разговаряш

А ТИ СИ ОВЛАДЕЙ ХОРМОНИТЕ КОЛКО ГАДЖЕТА ИМАШ 3 4 АКО ТОВЕТО ЗАМИНЕ НЯКЪДЕ И ИЗЛИЗА С ДРУГА КАК ЩЕ СЕ ЧУВСТВАШ КАТО РАЗБЕРЕШ ЧЕ НЕ МУ ПУКА ВИЕ ДЕЦАТА В 8 КЛАС САМО СЕ ЧУДИТЕ КВА ПРУСТУТИЯ ДА НАПРАВИТЕ И ПРЕДПОЛАГАМ НАЙ-ГОЛЕМИЯ КЕФ Е ДА СЕ НАПИЕШ НАЛИ

Голям фен
    Накрая ще оцелее само един (и това няма да си ти)

Град
    Бургас
    haritov , LittlePrincess няма предвид да ходи с тях ,а да излиза като в компания

П.П.Колкото до прУстУтиите няма да ги коментирам....

Град
    BurgasS
    леле с тая музика вечеее .... имах една мн добра фр от стария ми клас но тя се премести и стана няква супер зле .. металка е и аз нямам нищо против тва да си слуша метъла но се облича мн зле,косата и е ужасна и честно казано ме е срам да изляза някаде с нея.В нашия клас повечето сме си чалгари а тя разправя че всичко там било метъли

Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от deni15
    леле с тая музика вечеее .... имах една мн добра фр от стария ми клас но тя се премести и стана няква супер зле .. металка е и аз нямам нищо против тва да си слуша метъла но се облича мн зле,косата и е ужасна и честно казано ме е срам да изляза някаде с нея.В нашия клас повечето сме си чалгари а тя разправя че всичко там било метъли
    Бахти смотаните класове тогава....Не признавам нито чалгарите нито металите... Едно е да слушаш музиката друго е да се приобщаваш към някфи тъпи разделения и да общуваш само с такива хора..

Заблудени а иначе като неискаш с тях обикаляй с хора от другите класове

Супер фен Аватара на miminia
    Град
    София
    оххо земиии .. на нас така ни дойде ново момче
    посредата на срока и движи повече с момичетатата .. има две дет
    са от неговия квартал и е разбираемо ...
    и ест. на мен ми хареса и на 5 ден му се "нахвърлих"
    и това е гадното .. др год. той се връща в старото си даскало ...
    хах .. така че внимавай .. не им пускай аванта!

Аватара на xxCutMEOpenWhileSobbingxx
    Град
    In ur last breath ; ]] ..Пловдив/Харманли ^
    пише се метЪли
    изтрай още 1 месец,не е кой знае кво...аз вече 3 месеца съм саама в дск,ама не съм умряла я

лол направо се учудих .. .
    1во. Пушенето , наркотиците дори и пиенето (за мен ) са ужасно нещо.. почти всички мой приятели пушат трева, пият и т.н. Предлагат ми но аз твърдо отказвам .. така вече 2години.
    2ро. За 2ри път казвам , че изневярата е ужасно нещо.. нямам 2-3 гаджета
    3то. Не нося розови тениски , и предпочитам да се разхождам от колкото на кафе ... защото всичко около теб да пуши и да кашляш ...
    4то. Само петък вечер съм на ранна дискотека .. нищо друго ...
    5то. Спортувам.

Моля ви не преувеличавайте ....
    cc

В тая тема прочетох мааалко повече самореклами от колкото се нуждаех..
    Така.. Като те не те харесват и ти не ги харесваш, просто не общувай с тях. Та какво е един месец ?
    То даже май за вас няма и месец.. седмица-две ?!
    Все пак си в това училище за няма и половин ден, все ще издържиш без да клюкарстваш или да се развяваш насам-натам с някоя "групичка" ..
    Ако си толкова свестен и надраснал годините си (както ти намекваш в цялата тема), то тогава такива дреболии въобще няма да са ти проблема.

ПП: Да се пръскаш с вода е много яко ^^ Не знам защо, останах с впечатлението, че за теб е детско..
    Човек не обича истински, ако не обича вечно. 19.06.2009

Цитирай Първоначално написано от Jumbie483
    ПП: Да се пръскаш с вода е много яко ^^ Не знам защо, останах с впечатлението, че за теб е детско..
    Емм повечето ми добри приятели са 14-16годишни .. . и това не съм го правил от 4ти клас ... Забавно е в аквапарк или на морето ама с дрехи .. :х
    cc

Цитирай Първоначално написано от Hukc
    Цитирай Първоначално написано от Jumbie483
    Емм повечето ми добри приятели са 14-16годишни .. . и това не съм го правил от 4ти клас ... Забавно е в аквапарк или на морето ама с дрехи .. :х
    На мен повечето ми приятели са над 18 =]
    Но не виждам какво общо имат годините със забавленията ?
    Може би сега сте прекалено малки за да осъзнаете точно тези години след време колко много ще ви липсват.
    Човек не обича истински, ако не обича вечно. 19.06.2009

7клас си остава ти един месец - съсредуточи се върху ученето. Ходи с широка усмивка, зарибявай момичета знам какво ти е просто ги игнорирай гледай си ученето

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си