moon_flower написа:
Аз съм 10 клас и все още търча по коридорите и се пръскам с вода... Ти замислял ли си се,че да си седми клас не означава да си супер порастнал.На колко си?На..13 или 14 май?Не виждам кое е странното в поведението им.Още по-хубаво,че не са някакви тъпанари,които да си мислят,че като завършват 7 клас вече са големи.Да да..друг път.
Таа...са по темата.Много е хубаво,че имаш високо самочувствие.Откъде пък разбра,че всички момичета те харесват?Защото ги е срам да говорят с теб?Ами ако просто не искат,защото не им допадаш?Вземи се запознай с тия хора и почни да дружиш с тях,а не да си вадиш изводи по това как се държат и как изглеждат.Сигурна съм,че ако ги опознаеш ще откриеш,че са много по-различни.

Амм попаднах на няколко листа " I <3 Niki" питах 1 момиче за какво става въпрос и ми разказа. . за самочувствието не знам .. но всички мой приятели казват че съм страшно срамежлив и не се признавам за такъв какъвто съм.. . .(добър според тях) а пък и това е форум не знаете от къде съм , къде уча . .
Добре,извинявай тогава.В такъв случай като момчетата не ти обръщат внимание и те игнорират,тръгвай с момичетата.Пак по - добре отколкото да си сам.Ще се отпуснат щом причината да не ти говорят е срам.