Цитирай Първоначално написано от tennistar
Цитирай Първоначално написано от BlueFace
Аве вие дето се мислите за много големи сте много смешни....Аз съм 9ти клас и се гоня по коридорите , замервам се с хартийки,лепя бележки с глупости по гърбовете на съученици и ми е забавно Много бързате да пораснете всички По яко е да си дете отколкото възрастен

Не съди хората по това какъв стил музика слушат...Защтото за мене хауса е тъп ,малко са парчетата които ми харесват.Ама имам много добри приятели дето харесват хаус.Опитай се да ги опознаеш да се сприяделиш...

П.П. Аз лично не бих се сприятелил с теб...Не ми са приятни хаус-фешън- кафеджии ;] Ама всеки си избира приятелите и хората с които да общува...
и аз така-маратоните по коридора,лигавенето,бележк ите и хартийките,въпреки че съм 11ти клас.
а за музиката,аз слушам най-вече транс.не съм фешанка и мразя да ходя по кафенца и тем подобни.
И аз не ходя по кафетата , не че мразя ама мисля че това да отида да играя баскетбол или да излезем на разходка с приятели е по-яко отолкото да се забием в едно кафе .... Те за тва 50% от днешните момичета са някфи тлъсти и гадни.Само по кафетата седят с цигарите и не спортуват изобщо... Напрао (puke)
А музиката не играе никфа роля ...Аз слушам всичко ама най-много групи като Muse ,Three Days Grace, LP , SP ,Thousand Foot Krutch ,Nickelback , Bon Jovi , Aerosmith и т.н. , ама имам приятели дето слушат яко чалга , а не са типа -розова тениска , тесни дънки и 24/7 по кафетата....