Цитирай Първоначално написано от LittlePrincess
Цитирай Първоначално написано от Hukc
Цитирай Първоначално написано от TheGirlNextDoor
различните стилове музика не ви правят кой знае колко различни за да те игнорират..ти сам се игнорираш : ))

..иначе си скромен

^^ем като знаеш,че мн те харесват се води с момичетата
хах .. не стиловете , а държанието .. 7ми клас да се пръскат с вода, да бягат по коридорите . . .
А до момичетата .. тях ги е срам да говорят с мен . .а пък и би изглеждало гейско (според мен) да дружа само с момичетата.
Хах. И аз в седми клас се пръсках с вода лятото с тези от моя клас. Мога да ти кажа, че беше много забавно. Тази година в 8ми клас с една съученичка като ни хванат лудите се гониме по коридорите.

А като толкова няма с кой друг да дружиш и мислиш, че момичетата те харесват - излизай с тях. Кво ти пука за още един месец??
някои хора заминават в чужбина по работа за цяла година и не се чуват с половинките си ти се притесняваш за месец ти като говориш с някое момиче сваляш ли го или просто разговаряш

А ТИ СИ ОВЛАДЕЙ ХОРМОНИТЕ КОЛКО ГАДЖЕТА ИМАШ 3 4 АКО ТОВЕТО ЗАМИНЕ НЯКЪДЕ И ИЗЛИЗА С ДРУГА КАК ЩЕ СЕ ЧУВСТВАШ КАТО РАЗБЕРЕШ ЧЕ НЕ МУ ПУКА ВИЕ ДЕЦАТА В 8 КЛАС САМО СЕ ЧУДИТЕ КВА ПРУСТУТИЯ ДА НАПРАВИТЕ И ПРЕДПОЛАГАМ НАЙ-ГОЛЕМИЯ КЕФ Е ДА СЕ НАПИЕШ НАЛИ