- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Свещената тема: пънк, хардкор, Ой!, ска, метъл, рок. vol. 6
хуу да ги наречем алтернатив рок... ти си идиот,момче... консерва такава!!! как може да ми кажеш,че поп-пънка и пънк-рока не са хубава музика,а да ми твърдиш,че простотия,като ой! е качествен стил?! ходи се гръмни!!!Всъшност емото оправи музиката... вече има смисъл в нея... не е само тъпотии като експлойтед...Първоначално написано от RichKidsOnLSD
Ой!-ът е пънк бе, убитак
Пънк рока си е супер, а поп пънк няма, има разлигавени момченца, които звучат като пънк с наивни текстове за да ги пускат по MTV...
Crustina Aguilera - You're Fucked
Я, кажи за емото, моля те!![]()
We won't take any shit and we're not about to leave
Just cause you don't like who and what we want to be
Who are you to say what's wrong what's right
If it's what it takes, we're ready to fight!
аха добре... не ми се карай,щото аз и типичния пънк слушам.като райс агайнст примерно,обаче не намирам приятното звучене,да се пее за обич,красота и такива неща,тва е смисъла на музиката... да те прави щастлив , а не да те изпълва с злоба и омраза,като beat the bastards...за това ти казвам,че емото е готино... много те моля,чуй тази песен и ми кажи.че не ти харесва http://www.youtube.com/watch?v=7KtO81XTHeM ...
станчо, ти.. ти......
неееее, не знам, не мога да го определя....
Complete Control - Bodies Are Burning
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Нямам никаква представа, защо винаги се намира някой, който да изръси Sex Pistols - God Save The Queen, когато се заговори за пънк рок... ебаси клишето.
А, ти това 'емо' изобщо не ми го пробутвай... т'ва си е лигав алтърнатив рок...
Ето ти истинско емо...
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=RTWSSCYUD4E[/youtube]
Пънка е музика, която отразява реалността и като такава не може да си позволи да се пее в нея само за любов и красота... реалността просто не е такава.
Първоначално написано от Battlescarred
хахаха боже... какъв си повърхностен... и кво,за да съм "тру" пънк трябва да ме спукват от бой 50 скинарчета ли?!С тази изкривена психика до никъде няма да стигнете... винаги ще си останете утайка
ха,бе ходи се гръмни ве кретен!!!Тва,че се ограничаваш само с няква музика,защото "така правят тру нз си кви си",те прави мъж ли ве лайно?!Първоначално написано от Battlescarred
Блинк ако са Комерсиален рап.. тогава всички "метали" са комерсиални тъпанари... manowar/iron maden/ нз си кво... хич не са комерс... всеки 2ри с такава тениска,обаче тях не ги лаете...според мен умен и преуспял пънкар е много по-добре ,отколкото само да стоя и да лая по цял ден... Много се филмирате...този пънк,който вие така хвалите,вече го няма... сега всичко е "комерс",който всъшност по нищо не отстъпва на ъндерграунд пънка...и да си пънк не се свежда до това,какво слушаш,а какви разбирания имаш...
Много глупости изписа пак... Този пънк, дето ние го хвалиме си го има, това че ти не си запознат за пореден път е друг въпрос...
Блинк, блинк рап означава това това, но явно е прекалено сложно за проумяване.
Освен това метълът има съвсем други идеи от пънка и попринцип е по популярна музика и въпреки това ако някой пуска Manowar в темата ще му тегля една псувня
Slapshot - Could It Be
Skid Row - Riot Act
Madball - Hold It Down
we're flying high,we're flying right up to the sky![]()
![]()
Torment - We Are The Boys
някви викат спийд метъл било,то сеоказа бахти якия пънк-рок
Hatebreed - Destroy Everything![]()
Sodom - Stalinorgel
xRepresentx - The Joker
Black Sabbath - The Sabbath Stones
01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101
Settle The Score - To My Friends
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Nocturnal Depression - Intermezzo pt. II - ...lie broken and lifeless
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Хммм до колкото прочетох има много комплексирани хора тук... Незнам какво подразбирате вие под пънк но Ой! е боза това е "музиката" на скинарчетата които си нямат друга работа освен да развалят всичкопънкарка съм от както се помня но не на анархистичния пънк нищо че бях на концерта на експолйтед .Всъщност както Станчо каза в музиката трябва да има смисъл а не да озлобява тя трябва да те прави щастлив на мен една песен може коренно да промени настроението ми.Опитвате се да кажете че Blink 182 не е пънк? Еми чист пънк си е но от хубавия пънк. Незнам от къде се извъдихте такива специалисти всичките .Друга адски добра група е Sr-71.Не слушайте Ой! Просто е адски глупав .А към алтернатив рок спадат половината групи. Blink 182 и алтернатив рок завинаги .
![]()
Първоначално написано от Battlescarred
![]()
The Doors – Light My Fire