има едно момче .. така почват повечето теми вкл. мойта само където мойта няма нищо общо с другите.. та това момче е в класа на мойта най - добра приятелка .. не се познаваме лично но аз знам кой е и как се казва както и той знае за мойто съществуване ( мойта фр ме споменала и той веднага се сетил дори знае повече от името ми и т.н. ) та това няма значение .. имам чувството че това съм аз само че от м.р.
.. слуша същите изпълнители кото мен , облича се по същия начин ( кецове , цветове ) .. като говоря с приятелката ми от класа му всеки път ми казва '' се едно говоря с Д. '' че и на външен вид си прилича с мен .. веднъж бях в едно заведение , поръчах си Спрайт , отидох да поздравя едно момче и се върнах .. след 10 минути той влезна и направи абсолютно същото .. и сякви такива истории , но да не ви занимавам .. тва беше малка част от тях .. а аз имам само 1 обяснение - че полудявам .. ако почнете да ме оплювате ще ви разбера - и аз бих го направила ако го прочета , но се надявам да ме разберете ..
![]()
и съжалявам ако не разберете нещо от това .. то просто е трудно да се опише .. винаги пе е привличал по някакъв странен начин - не като момче , нито като фр или нещо такова .. просто наскоро случките стават вси повече и аз си замислих над тва .. малко късно ама![]()
Не си още в графата - луди но само да ти кажа че ако сте напълно еднакви ще си омръзнете за отрицателно време ..
точно това е , че сме толкова еднакви , че дори е плашещо .. и то не само вкуса , но и действията и начина на мислене .. абе Всичко![]()
Да не са те клонирали като Арнолд Щварценегер без да разбереш![]()
вече и на тва няма да се изненадам ..![]()
Аз честно нищичко не разбрах. Да се чувствам ли умствено изостанал?![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
хаха. аз пък мисля че трябва да се опознаете. Пък и ще имате много общи теми за разговор.![]()
![]()
екстра брат ! Действай, трябва лично да се запознаеш с него, приятелката и тя да помага ако трябва ии ще се опознаетеУспех
![]()
Got a hole in my head
Everything falls right out
Through my ears, through my eyes
Makes no difference where you are
Нищо не разбрах.
така да разбирам ли че искаш да стане енщо между вас
ако е така давай направи всичко възможно за да го спечелиш
ако не тогава нз за какво става въпрос![]()
амм.. ми и аз нищо не разбрах от прочетеното![]()
![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
ъ-ъ?![]()
Решение: Започни ти да правиш същото което прави той..
Прочетох темата три пъти и чак тогава успях що годе да я разбера .. Май съм бавна ..
Както и да е -- не разбрах какъв ти е въпроса към нас , ако може да уточниш ?? .. Смисъл искаш ли да си с него и искаш ли изобщо да се опознавате ??
Cpeden pructt za wac ,, za da cttane iinttepecno ; )) .
Приликата между вас не е знак,че ще сте заедно цял живот!Не си давай празни илюзии.Ако пък момчето те харесва-ще си проличи рано или късно.
Ами щом сте толкова еднакви значи сигурно ще си допаднете. Ако искаш нещо повече да стане...действай. Не се притеснявай. Успех!!!
Продължавам.И по пътя дори наранявам.Не преставам да се боря.Страховете си аз побеждавам.И когато силно страдам враговете си даже не мразя.Може да се уморявам,но намиран сили да кажа:"Продължавам."
гледаи и в леглото да не извади същия атрибут като твоя![]()
Единствения начин жена да иска мъж.
Единствения начин да я имаш в ръцете си.
Ако искаш да задържиш момичето до края на живота си...
просто и разбий сърцето.
абе хора, какво толква не разбрахте, момичето много добре си е написало това което иска да каже...
Ще мерят саби.Еднаквостта с други субекти ме е плашила пък и всички тия прилики не са интересни поне според мен.Първоначално написано от Aicken
Първоначално написано от malone
то си е казано че противоположностите се привличат , да са еднакви не е на добре според мене
Единствения начин жена да иска мъж.
Единствения начин да я имаш в ръцете си.
Ако искаш да задържиш момичето до края на живота си...
просто и разбий сърцето.
Аз лично се почувствахПървоначално написано от valdesbg
![]()
http://n0nam3.mybrute.com ==> Ако някой смее нека се пробва да ми победи човечето :П
Тъй като авторката не се е появила мисля да обясня какво точно разбрах аз.![]()
По принцип е трудно да се видят момче и момиче с еднакви навици, желания и неща които харесват. Това става или когато момчето е леко женствено или когато момичето е леко мъжетсвено.В кръга на майтапа може да се намерят и други прилики - че и двамата имат по едно дупе, по две ръце, по две очи, че и на двамата главите им са между ушите, а краката и на двамата опират в земята
Така е със сигурност
![]()
Лично аз наблюдавам децата пред блока - има момиченца които ритат топка наравно с момчетата и момчета които разнасят кофички и играчки наравно с момичетата. Авторката е споделила че има такова момче и се чуди дали ще се получи нещо по-добро ако тръгнат заедно.
Прав ли съм авторке ?
![]()
благодаря за пояснението точно така еПървоначално написано от NeZaPoznat
.. само че нито той е женствен нито аз сам мъжествена просто си приличаме в почти всяко нещо :d .. ето най - новото - вчера след дскл се видях с тая мойта приятелка и и викам да чуе една песен от мп3 ми и тя '' оо тая песен един от класа цял ден я пускаше '' .. и та познайте кой е бил тоя
.. просто непрекъснато се случват някви такива малки неща , но съберат ли се заедно чаак ме плашат
.. и още веднъж 10х за обяснението от NeZaPoznat
![]()
благодаря за пояснението точно така еПървоначално написано от NeZaPoznat
.. само че нито той е женствен нито аз сам мъжествена просто си приличаме в почти всяко нещо :d .. ето най - новото - вчера след дскл се видях с тая мойта приятелка и и викам да чуе една песен от мп3 ми и тя '' оо тая песен един от класа цял ден я пускаше '' .. и та познайте кой е бил тоя
.. просто непрекъснато се случват някви такива малки неща , но съберат ли се заедно чаак ме плашат
.. и още веднъж 10х за обяснението от NeZaPoznat
![]()