Имам проблем (знам че не е за раздела).Идва лято с него и късите панталони и вапроса дали да си обрасна краката или не (момче съм).Искам да ви питам някав начин да НЕ ми е напално гладък крака ама и да не е гора както сега..
Кола маска...![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
1.научи се да пишеш
2.темата не е за този раздел
...един б0клук не м0же да ме сдуха..н0 м0же да ми духа...
омфг ти гей ли си бе малоумник?!?!?!
само тАпаците си бръснат краката....остави си ги ииии им се радвай както са си!
Бързо я писах за това съм написал вАпрос... ае ти недей знай ноо е ко вий седите тука и само чакате да нареждате ай да не почвам аз... напрао diss ще ти запиша
НЕ Е ВЯРНО!!!Първоначално написано от noobed
![]()
![]()
Аз пък не харесвам да гледам застреляни и закачени овце по краката на момчетата...
![]()
Priceless .. <3
да гадно ми е да гледам космардакПървоначално написано от Hilary_
емии с епилатор или кола
Не харесваш, не харесваш, какво като бебешко дупе ли да е гладък. Не ми разправяй ти тея работи. Мъжете трябва да си имат косми, това е белг на мъжественост, защото те растат под влияние на тестостерона.Първоначално написано от Hilary_
![]()
![]()
Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген
Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!
едно момче от моя клас си ги изрусяваи не се виждат толкова ..а ти защо не идеш на козметик ще дадеш към 8 лв предполагам
![]()
емии ако имаш машинка за постригване си мини краката с нея![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
На мен пък ми е ужасно гнусно да гледам някои космати като Алф. С черни и рунтави косми, гъсти бляя...Първоначално написано от Ilikeliljon
Не на всички мъже/момчета им отива да са обезкосмени, но като цяло е по - добре.
Те и девствените мустаци са белег на възмъжаване сигурно, но от това пък вече по - противно няма.
е, тогава спри да се гледаш в огледалото![]()
<N>
Хем да не били толкова дълги, ама да не са и много къси.. кхъм.. амии, подрязвай ги?!![]()
А онова предложение да ги изрусиш: да, изруси ги, после кичурчета им направи, след това ги топирай, филирай...
абе щом си момче няма нужда да се бръснеш...
ако пък толкова държиш да премахнеш космитекупи си епилатор или с кола маска
п.с.с кола маската боли доста![]()
стига с тези глупости, отвръщавам се от такива момчета, будиш подозрения
[imghttp://breathe.blog.bg/photos/26135/red_heart.gif[/img]
със епилатор..или кола маска![]()
Да си приятел, не означава да познаваш някого, а да си част от него!
И аз съм за колата маска.
I'm not in love
but I'm in love with the way you make me feel
baby I'm not in love
i know i lead you to believe that your the one
but I'm sorry to say I'm not in love
И аз това щях да напиша...Първоначално написано от Goddess
![]()
Priceless .. <3