.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Кола маска

Искам да питам може ли да ми стане нещо ако си направя кола маска на патката. НЕ НА ТАШАЦИТЕ. А само отгоре. Знам ,че ше боли мн. ама са станали мн. гъсти и ...

И някой дали си е правил да не ми текне кръв шотооо наистина са си бая гъсти

А само като си помисля за болката

_____
    точка 1.
    hamilcar

http://www.teenproblem.net/f/pravila.html
    Не е ли ясно ?! Койту за дето съ е запътил там ши и утиди ! <- Тая мъдра мисъл я запомни от мене!

Re: Кола маска

Цитирай Първоначално написано от eXpl0d3
    Искам да питам може ли да ми стане нещо ако си направя кола маска на патката. НЕ НА ТАШАЦИТЕ. А само отгоре. Знам ,че ше боли мн. ама са станали мн. гъсти и ...

И някой дали си е правил да не ми текне кръв шотооо наистина са си бая гъсти

А само като си помисля за болката
    Значи аз си правя кола маска (момиче съм) но мога да те ориентирам г/д . Ако си правиш кола маска не си прави с цели големи ленти че ще умреш... ако са големи ги режи и малко по малко и няма да боли много но ако дръпнеш една голяма си боли доста... ама ся като гледам "отгоре" ... може да си те боли ... ако е в основата - няма да боли толкова и като са ти гъсти първо ги поодрежи малко ... на мене си ми тече кръв редовно но максимум на две места... иначе там където ми тече не боли... и това е ако имаш въпроси... отговарям
    98% от младото поколение харесва чалгата!
    Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.

Мега фен Аватара на Rofl4e
    НИЩО НЯМА ДА ТИ СТАНЕ на патката.. ще те боли мн щом са гъсти а тези който са с по дълбоки корени.. ще има леко кръв ама кво не е болка за умиране

Няма как да ги режа щото ги бръсна .. а иначе мерси очаквам и някое момче да се обади

А и откъде да ги взема тея ленти ?
    Не е ли ясно ?! Койту за дето съ е запътил там ши и утиди ! <- Тая мъдра мисъл я запомни от мене!

пич пробвай със епилатор.Става и със обикновен апак ако ти се намира и със охлаждаща глава още по-добре.Няма да те боли.Но когато си ги махаш със епилатор гледай да са максимално къси. Иначе боли. По-хубаво е от бръснене.Не ставаш сив отдолу

Еми то си пише за чуствителни зони. А ако има охлаждаща глава още по-добре ама да знаеш че сърби след това. Ама е доста по-хубаво от колкото бръснене

Супер фен Аватара на AlokiNn
    да бе и аз тва се чудя или на козметик

аз мисля да се пробвам с на приятелката ми епилатора. Той има охлаждаща глава и тя ми се похвали че изобщо не боляло иначе аз ги махам със обикновен епилатор и не боли толкова ако се чистиш редовно няма да те боли пак и ще свикнеш

Ем епилатор нямам а нямам желание да ползвам тоя на майка ми

Супер фен Аватара на AlokiNn
    Пфф то е казано че не е хубаво да се ползва от 2ма или от противоположен пол

Е кво та бърка се косми скубе Купи си един струва 65 лева и охлаждащата глава около 40.Около 100 лева ти излиза всичко и пери не се притеснявай

Е да не е хубаво заради това си купи ти личен твой и си го използвай само ти То и за самобръсначките е така не е хубаво да се използва от двама човека

мен ме боли с епилатор а лентички на veet от някой козметичен магазин там има различни видове

Боли защото или са мн дълги космите или просто не можеш да търпиш и аз така се панирвах че боли ама свикнах и сега не ме боли толкова много,боли но се търпи

Цитирай Първоначално написано от IvAnChu
    Боли защото или са мн дълги космите или просто не можеш да търпиш и аз така се панирвах че боли ама свикнах и сега не ме боли толкова много,боли но се търпи
    не са дълги космите попринцип с кола маска ми е и по- удобно

Голям фен
    Момиче съм,но също ти препоръчвам да посетиш някой козметичен салон и да си направиш кола маска.Почиства перфектно от косъмчета,а кожата след това е мекичка

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    само ще те заболи малко-но ти не искаш косми,нали?След това няма да ти излизат дълго време-поне 2,3 седмици и няма да има опастност от враснали косъмчета
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

слушай ся

слушай ся...преди да отидеш на кола маска , ако искаш малко си ги подкъси с една ножичка...пак ще боли, ама по-малко...и най-добре си направи от топлата кола...топлината изолира болката...и ако те боли мноо, най-добре докато ти я правят си захапи ръката...

Супер фен
    Град
    Навсякъде и по всяко време!
    Абе нали си мъж, ние жените изтърпяваме на болката, та ти ли няма да изтърпиш. Препоръчвам ти да идеш на кола маска при козметик, не е скъпо и е за предпочитане пред това сам да си я правиш. (поне първия път)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си