- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Проблем с лентички
Днес си махнах космите на краката с лентички. И друг път съм го правила, но обикновено там се обезкосмявам със самобръсначка. Обаче отидох да се окъпя веднага след като се обезкосмих. Чак след това се сетих, че някъде бях чела, че не трябва да мокря обезкосменото място до четири часа след процедурата.И се уплаших. Какво може да стане?
Не трябва ли..
Аз винаги след това отивам направо в банята...
лепкава ли ще стоя?
Това от баба си сигурно си го чула, няма такова нещо, или поне при мен не е имало проблеми.
Бъркаш се, не може да ти стане нищо, а и е нормално когато човек се обезкосми да влезе да се изкъпе ... аз също правя така, но се епилирам![]()
Говорех специално за лентичките и кола-маската. Порите били отворени, не трябвало да влиза вода, бла-бла...
да е и аз съм чела във форума че не било хубаво ама... май беше там за по нежната кожа.. за да не с ераздразва ли ддзбе мани веднъж казват че не трябва да се мокри мястото поне 4 часа,ся др казват
ако не ти е направило проблем да те сърби,боли или нещо такова няя страшно мокри си го колкото искаш
![]()
Cruel Intentions
Освен на краката да ти излезнат червени точки (които ше минат най-мн. за 1-2 дни) няма кво да стане...
И с вода как ще изтриеш лепкавото от кола-маската?Първоначално написано от YouCantStopMe
има си кърпички, като начало се намазваш с тях и след няколко часа се измий
![]()
Животът е като огромно виенско колело - върти се,нови хора качват се и слизат. Първо си долу, после горе. И изпитваш страх от височините, и от долините. Но въпреки всичко винаги носиш тръпката и желанието за живот в себе си. <3 (h)
Първоначално написано от meche95
Нищо не може да ти стане..![]()
Да си приятел, не означава да познаваш някого, а да си част от него!
Край, ще ти режат кракаташегувам се, нищо не може да стане, и аз след обезкосмяване съм директно в банята
Нищо няма да ти стане
http://princessmagazine.tumblr.com/ --> my blog
Препоръки,мнение,критика...
И защо водата да не може да измие лепкавото от колата? Аз с топла вода за секунди си измивам остатъците от колата маска.Първоначално написано от joannalof
ем мойто понеже е смес в/у която се лепват лентички,го махам с бебешеко олио или обикновено.Иначе не ставаПървоначално написано от Undying