- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Обезскосмяване по краката - методи
Здравейте здравейте.Преминавам направо към въпроса.
Исках още миналото лято да си махна гнуснните косми по краката но вече бяха дошли последните месеци от лятото и се отказах.Мисля че времето вече е дошло и трябва да го направа.Само че си мисля че ако ги мина сас самобръсначката няма да има добър ефект и космите след това ще станат дебели и още по гнусни.Ще ви помоля да ме посъветване и насочите към най-добрият и ефикасен метод за обезкосмяване на краката.Един приятел си ги маха с лентички veet и аз мисля така да пробвам но искам да видя мненията на другите хора.На 13 години съм.МОМЧЕ!!!![]()
ХУспех на всички!!![]()
Кола маска?Препоръчвам ти и епилатор ама незнам дали ще имаш нерви за него
True love stories never have a happy ending,because true love stories never end
аз съм момиче и ги махам с лентичките veet ефектът е супер.аз лично с епилатор немога да издържа горе при бедрата мн боли такаче от лентичките съм мн доволнакремове непробвай ефектът е мнооооогооо краткотраен.
![]()
Първоначално написано от dedencety
![]()
![]()
Деде мисля,че е време братята ни да почнат с обезкосмяване
![]()
![]()
![]()
![]()
Момче на 13 без косми по кракатаспоред мен е неприятна гледка - к`ва ще е тая пародия?
![]()
![]()
Животът е като огромно виенско колело - върти се,нови хора качват се и слизат. Първо си долу, после горе. И изпитваш страх от височините, и от долините. Но въпреки всичко винаги носиш тръпката и желанието за живот в себе си. <3 (h)
Първоначално написано от meche95
Нека си ги маха бе какво лошо има ? Като видите момче без косми по краката и веднага ви води до мисълта, че е гей ... аз също си ги махам защото егати буквално като пораснат ако обуя черни чорапи неможе да се различи кое е чорапа кое е косъма ..колкото и да казвате че е гейско мене па ме е срам да отида на плаж с тая вълна по краката хехе
![]()
кое им е гнусното? много почнаха да ви разбират кухите глави...Първоначално написано от georgiuu13
аз съм горд с космите по кракта си :Д
Еби им майката на тия,които ти казват,че си гей.Тегли една майна и продължи напред.Кола маска или епилатор![]()
Бъди творец, но твори и простотия
Аз гладки мъжки крака не харесвам
вече се чудите кво да измислите,апа още повече на 13...Недей!Моля те!
![]()
хаха,на 13 год. ще си маха космите от краката...ще се правим на "гъзар",а ?
то е под съмнение дали там има и мъх...както и да е
иначе по темата: ленти или епилатор...а ако не ти се занимава сам, иди на козметик
http://princessmagazine.tumblr.com/ --> my blog
Препоръки,мнение,критика...
еби им майката на ония, дето искат да изпедерастят всички момчета!Първоначално написано от torresinho
Абе момче си,къде си тръгнал да си махаш космите.. омг...
Иначе като толко па вече си на зор с тия косми отиди на кола маска.Аз най-често си ползвам бръсначката(да,момиче съм) но ефекта не е толкова кратък,а и не ми израстват много косъмчета после.Но ти недей да пробваш.![]()
ebasi pa vie sichkite kvo vi burka higienata i vunshniq vid na drugite hora ? Ako iska ne krakata mi ne znam kfo she si obezkosmqva..pederasti bili....deba i kompleksiranite smeshnici
аз съм комплексиран, защото се харесвам такъв какъвто съм?
тряа си ебаси мъжкаря да си контриш краченцата, задничето, коремчето, гръдичките... не шсе издрайфам ми не знам...
Не ви ли омръзна всеки път едно и също да питате ееее ...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()