- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Истина ?
възможно е.Дори от самия срес може да ти закъснее така че ако секса е бил със презерватив не се притеснявай.![]()
използвай "Търсене"
To my assitant who’s always hassle’n me and to the ones talk’in sh@# with their backs to me, and to my ex-girlfriend who didn't care about me. To my ex-teachers who never believed in me, to the people who always want something for free:
I DON'T GIVE A FUCK !!!
Да преди секса цикъла ти е нередовен когато правиш редовен секс и цикълът ти се нормализира Отговор:Да напълно нормално е
Така ли ? А при мен беше обратнотоПървоначално написано от AlokiNn
![]()
Come out, come out wherever you are...
Е ти си чудо не и четете мнението ако стане и с вас така гинеколог !Първоначално написано от JenataNaShefa
![]()
Ти май нещо се подигрваш на кака си, а ?![]()
Честно казано аз никога не съм чувала за подобно изменение в цикъла, говорила съм си много с гинеколожката ми и тя казва, че по принцип всяко изменение в цикъла на жената се води аномалия... и по пътя на логиката излиза, че секса е причина за поява на аномалии![]()
Come out, come out wherever you are...
Не знам бях чел че при редовен секс се нормализира цикъла..
Да!
На мен ми закъсня с около 12-13 дена. И после ми обясниха, че било напълно нормално. Та явно е.![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Да,на мен ми закъсня с 15-16 дена..Даже по едно време бях започнала да си мисля за тест..
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
mn qsno 4e moje![]()
Цикълът ми винаги е бил изключително объркан, без значение дали съм била на сухо или съм правила редовен секс.
Гинекологът ми ми каза, че след като родя, ще се нормализира.
Дреме ми на оная работаПървоначално написано от JenataNaShefa
Възможно е разбира се... и то най-често закъснява заради стрес![]()
Да си приятел, не означава да познаваш някого, а да си част от него!
Възможно
http://princessmagazine.tumblr.com/ --> my blog
Препоръки,мнение,критика...