- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Става въпрос за момиче
така въпросното момиче е една година по-голямо но се познаваме добре и сме приятели напоследък често споменава колко съм сладък,но тъй като ние сме някфи изкуфели и сичко дет се говори е на смях и просто незнам дали наистина ме харесжа или?!? Много харесвам момичето такаче казвайте кво мислите?
![]()
Ми щом ти го казва , значи го мисли според мен , ми кажи и ко чувстваш .. няма друг начин.
Колкото и да ми е забавно няма да кажа на някой, че е сладък ей така! :P По-скоро може да ме е срам да го кажа на сериозно.... И с нея сигурно е така, действай :P
да я поканя да излезем или ?!?
Във всяка шега има и малко истина...какво мисля ли?! Ходи и и кажи че я харесваш...![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
упитвам се но тя май го приема на шега а се притесняжам ако кажа малко по сериозно да не се уплаши и край с приятелството има ли такава възможност???
Всичко е възможно...Ама ако не опиташ в тоя живот няма никога да разбереш... давай смело бе кво ти пука... стига с тоя страх и тия съмнения...
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
започни с по-сериозни комплименти.... просто да разбере, че не е шега и не на смях
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
ами първо заглавието мн добре си го избрал
иначе както сте си откачени така я покани да излезетеи гледай да не се притесняваш много
![]()
Първоначално написано от evelinka1122
+1 Ако и тя те харесва ще се усети какво става и ще ти покаже чувствата си.
Продължавам.И по пътя дори наранявам.Не преставам да се боря.Страховете си аз побеждавам.И когато силно страдам враговете си даже не мразя.Може да се уморявам,но намиран сили да кажа:"Продължавам."
Да,така е.Хората неслучайно са казали:"Добре ,че е бъзика,за да си кажем истината!Първоначално написано от Hilary_
![]()
![]()
даааааа!Първоначално написано от evgenito
и и сподели за чувствата си
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
^ съгласна съм с горното мнения но докато говориш да не е със " смях" а сериозно за да го приеме и тя сериозно
А ако тя го приеме на шега (евентуално,не ми се вярва),тогава не си заслужава.По-добре тогава да си запазите приятелските отношенияПървоначално написано от smileforyou12
![]()
благодаря на всички дано се получи!![]()
Daistvai!Първоначално написано от evgenito
Cogito ergo sum legit Rene, ego lego unicus sum.
Привикая я накоя вечер на саме в някоя тъмна уличка и й пръсни зегерката.
Говнааааааааааа
харесва те а приятелството е само предтекст