.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Става въпрос за момиче

така въпросното момиче е една година по-голямо но се познаваме добре и сме приятели напоследък често споменава колко съм сладък,но тъй като ние сме някфи изкуфели и сичко дет се говори е на смях и просто незнам дали наистина ме харесжа или?!? Много харесвам момичето такаче казвайте кво мислите?

Ми щом ти го казва , значи го мисли според мен , ми кажи и ко чувстваш .. няма друг начин.

Супер фен Аватара на diksi
    Колкото и да ми е забавно няма да кажа на някой, че е сладък ей така! :P По-скоро може да ме е срам да го кажа на сериозно.... И с нея сигурно е така, действай :P

да я поканя да излезем или ?!?

Мега фен Аватара на Hilary_
    Във всяка шега има и малко истина...какво мисля ли?! Ходи и и кажи че я харесваш...

упитвам се но тя май го приема на шега а се притесняжам ако кажа малко по сериозно да не се уплаши и край с приятелството има ли такава възможност???

Мега фен Аватара на Hilary_
    Всичко е възможно... Ама ако не опиташ в тоя живот няма никога да разбереш... давай смело бе кво ти пука... стига с тоя страх и тия съмнения...

започни с по-сериозни комплименти.... просто да разбере, че не е шега и не на смях
    Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]

Супер фен Аватара на fenasf
    ами първо заглавието мн добре си го избрал

иначе както сте си откачени така я покани да излезете и гледай да не се притесняваш много

Град
    Габрово
    Цитирай Първоначално написано от evelinka1122
    започни с по-сериозни комплименти.... просто да разбере, че не е шега и не на смях

+1 Ако и тя те харесва ще се усети какво става и ще ти покаже чувствата си.
    Продължавам.И по пътя дори наранявам.Не преставам да се боря.Страховете си аз побеждавам.И когато силно страдам враговете си даже не мразя.Може да се уморявам,но намиран сили да кажа:"Продължавам."

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Цитирай Първоначално написано от Hilary_
    Във всяка шега има и малко истина...какво мисля ли?! Ходи и и кажи че я харесваш...
    Да,така е.Хората неслучайно са казали:"Добре ,че е бъзика,за да си кажем истината!

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    Цитирай Първоначално написано от evgenito
    да я поканя да излезем или ?!?
    даааааа! и и сподели за чувствата си
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

^ съгласна съм с горното мнения но докато говориш да не е със " смях" а сериозно за да го приеме и тя сериозно

Цитирай Първоначално написано от smileforyou12
    ^ съгласна съм с горното мнения но докато говориш да не е със " смях" а сериозно за да го приеме и тя сериозно
    А ако тя го приеме на шега (евентуално,не ми се вярва),тогава не си заслужава.По-добре тогава да си запазите приятелските отношения

благодаря на всички дано се получи!

Град
    Някъде на юг!

Re: Става въпрос за момиче

Цитирай Първоначално написано от evgenito
    така въпросното момиче е една година по-голямо но се познаваме добре и сме приятели напоследък често споменава колко съм сладък,но тъй като ние сме някфи изкуфели и сичко дет се говори е на смях и просто незнам дали наистина ме харесжа или?!? Много харесвам момичето такаче казвайте кво мислите?
    Daistvai!
    Cogito ergo sum legit Rene, ego lego unicus sum.

Привикая я накоя вечер на саме в някоя тъмна уличка и й пръсни зегерката.
    Говнааааааааааа

:)

харесва те а приятелството е само предтекст

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си