- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Дайте съветче
Ако обичате споделете как бих могъл да отворя момиче,възможно по най-безполезнения начин за нея.Тя е девствена разбира се... а аз до сега с такава не съм го правил и незнам как да се държа с нея по време на се*са.Максимално ще съм внимателен и нежен,обаче има ли друго нещо....?
Докато всички сте ми противни, ще знам, че имам добър вкус !!
Възбуждаш я да се овлажни.. бъркаш леко с 1 пръст поле опитваш с 2 може от първия път да успееш да го вкараш.. ако не повтаряш процедурата с бъркането.. трябва да си с презерватив и просто даваш по бавно ако я боли тя ще ти каже
Ами ако я боли тя няма да каже веднага понеже ще мисли , че може да го преодолее.Тъй , че почне ли да примижава очите или ако те стисне нещо за раката спри , но не го дърпай просто немърдай и след това продължиПървоначално написано от AlokiNn
![]()
Защо по дяволите трябва да се бърка с пръсти, този пенис за какво е за красота ли![]()
![]()
Вероятно е много болезнено да се започне с пенис, ама стига с тия моди с пръсти, крака, лакти
![]()
![]()
Нека да го дава малко по-сериозно да си отвори както си му е реда с пенис, няма с пръст да прави секс с нея. Трябва да си внимателен, да следиш реакциите и, да я караш по-бавничко без резки навлизания и тласъци и много много страст. Покажи и, че тя е най-важното момиче на този свят и в този момент и чудеса ще станат
![]()
![]()
Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген
Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!
хах кой е казал че ще я отвори с пръсти секс правил ли си ? смис това е нещо ново за нея и тр да види какво е първо с нещо по тъничко и същинската част е с К*Р..Първоначално написано от Ilikeliljon
Благодаря няистина за помощта,давайте още съвети,винаги мога да науча нещо ново.И разбира се ще и следя реакциите няма да я лашкам както мога хаха.Нещо ми се струва,че се е наплашила за 1-вия път и затова исках да знам долу-горе така дали има няква "екстра" допълнително към това да си нежен и така нататък... Все пак за едно момиче е много важен 1-вия път,незнам и аз защо,но е така.
Много смешно, знам че е болезнено, но някак си е тъпо, знам, че е разпространено, но някак си, доколкото съм забелязал ако момичетата са с момчето, което искат болката няма такова значение. Иначе съвети постарай да я възбудиш много, но както писах по-горе най-важното е душевната атмосфера. Никакви прийоми, действия и възбуди не могат да помогнат така, както може да помогне душевната атмосфера по време на секса. А това е това момиче да се почувства специална, неповторима, важно е и ти да осъзнаваш това, което правиш и да знаеш, че за всяка жена, не само за нея това е нещо специално и голямо. Просто я предразположи, покажи че няма от какво да се страхува и т.н. Това са само думи, важно е ти сам да усетиш нещата, защото всяка ситуация е различна.Първоначално написано от AlokiNn
![]()
![]()
Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген
Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!
Първоначално написано от Ilikeliljon
+1
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
Със шише от Nestea
Говнааааааааааа
abe 4oek ko si sa zagrijil vzima6 noja i q cepi6![]()
Сладък ангел с непоносимо чувство за хумор
алергичен към безперспективни хора...
ако искаш да зема ножа да сцепа теб?Първоначално написано от BoBa4eWeR
Съветът за пръстите си е много добър... Тя трябва да се отпусне постепенно, а не изведнъж да и набият "питона"... И аз бих казала, че думие няма да са излишни, но по-скоро шепот, отпускащ и успокояващ.
ПС: Чела съм, че когато се стигне до девственната ципа се пробива с един тласък и боли по-малко? Някой друг да знае нещо такова?
Не знам какво си чела, ама израза "набият" говори за грубо навлизане и така нататък, което аз нямам на предвид, то и пръста можеш да и го набиеш ако поискашПървоначално написано от VeSna
![]()
![]()
не не трябва да има малко пръсти в началото за да се поразшири.След това вече можеш да минеш нататъка , точно както казаха по горе- като видиш че се сепва и усетиш,че я боли ... не го вади , а остани на място докато се успокоиИ разбери първия път от секса удоволствие няма , наблегни повече на любовната игра
„Ангелите я наричат небесна радост, дяволите я наричат адска мъка, хората я наричат Любов.“
еми наплашила се е защото може да е чула нещо че много боли и кръв... зависи с кой е приказвала ... еми първият път е специален защото е първи ... после няма пак първи... иначе ако е много спортна натура може да й се е скъсал химена...Първоначално написано от MaMkaMy
![]()
98% от младото поколение харесва чалгата!
Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.
ами според мене това с пръстите е полезно , но лизането преди самия акт ще свърши добра работа.. ммм може да ползвате лубрикант .. или ако имате на разположение бебешко олио![]()
2 ракии на гладно. после и влак да мине през онази и работа няма да го усети![]()
Да ти кажа честно като малка много е спортувала и сега като по-голяма също спортува от време на време,но заради това че е мн надарена не бяга толкова много... иначе това за спортуването и късането на химена за 1-ви път го чувам... може и да е вярноПървоначално написано от fdeizi
Иначе до правенето на сефтето има още време...аз не бързам за никъде и не искам да я насилвам,точно обратното-ще се помъча да я накарам тя сама да си го поиска + предразполагането,шепнене о и всичко както си му е реда...
Като никога през живота си няма да усетиш болката,не говориПървоначално написано от Ilikeliljon
![]()
Бъди творец, но твори и простотия
Браво, браво, това, че никога не мога да усетя болката не значи, че не съм говорил с много момичета, а това, което уча също има отношение към всяка дейност на човека и достатъчно ми говори за нещата.Първоначално написано от torresinho
![]()
![]()
Абе...говориш лапсуси(както вика Слави).При всяко момиче е различно.Познавам едно от моя клас,което не го е боляло,и едно с година по-голямо от мене,което каза,че е щяло да умре от болка.Зависи и от майстора де.Пич...за най-сигурно-с пръст отначало,а после с "питона"
Бъди творец, но твори и простотия
Хахаха, "говориш лапсуси" и тоз Слави ще ми определя културата в странатаПървоначално написано от torresinho
![]()
![]()
Така е именно, защото всяка е различна защо тогава даваш съвет, да се пробва задължително с пръст. Нека двамата да си решат, кое искат и кое не.
![]()
![]()