- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- 93см. много ли е?
Много ли ви се струва дупето да ми е с 93см. обиколка. На 14 години съм.
Когато започнеш да приемаш една жена като даденост, бавно но сигурно я губиш!!!
Амии,да струва ми се,че е доста!!![]()
To infinity and beyond.
много е ...
моето е 85-6..а съм на 17..
но зависи и това какви са ти другите мерки...не ми се вярва само дупето ти да е по-големичко...сиг и гръдната ти обиколка е голяма:P
с времето всичко ще си дойде на място![]()
![]()
Зависи каква е самата ти структура...А и щом си на 14 значи може да се промени докато растеж.
Първоначално написано от ELiTyYy
Боже че си малумна!
Какво значение има на колко си?
Значение има структурата на тялото ти, височината, килограмите.
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
не виждаш ли,че съм си редактирала мнението малко преди ти да пишешПървоначално написано от kuklichka_bg
и без обиди ,ако обичаш..щот малоумната си ти в момента-прибързала с обидите ; )
Tи ся растеж, споко и все пак зависи от структурата ти.
ала бала
+1 наистина всичко зависи от самата структура на тялото ти и моето е там някъде,но пък всички ми казват че ми е хубавоПървоначално написано от dark_wings
![]()
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
зависи как ти стои
ако е стегнато;мускул-супер
ако е няква мазнина и седи разплуто... лошо
![]()
иначе не се притеснявай
растеш и си в пуберетета и е нормално да имаш повече мазнина отзад![]()
![]()
Иначе гръдната обиколко ми е 84см. Подгръдната 66см. а коремчето ми е 64см. ( около пъпчето) просто отдолу съм си по-широка може би такава си ми е структурата![]()
ти си широка в ханша като мен, и моята обиколка е толкова а не съм няква разплутница , така че спокоа и както казаха, ти растеш и това може да се промени след време
![]()
![]()
Hold, hold me for a while ... I know this won't last forever ... So hold, hold me tonight
before the morning takes you away ...
Защо не пуснеш една снимка,така НАЙ-точно ще ти кажем.![]()
To infinity and beyond.
Няма лошо да имаш по-голямо дупе ... и не се притесняваи от това ...Понякога е даже сладко ...
зависи от структурата ти.
ако си тип ким кардашян,фърги-яко
ако си 1.50 и 60 кила,е определено е кофти.![]()
относително е не се притеснявайдобре е да правиш упражнения за стягане не е важна обиколката а как ще изглежда все пак едно хубаво стегнато дупе е за предпочитане http://teenspace-bg.net/joomla/index...=475&Itemid=46
Доста е,много си малка за такава обиколка,ама все пак зависи и от това каква е височната ти,ако си висока на 170см,не би трябвало да е такъв проблем,ама ако нараства с бързи темпове,замисли се каква ще е обиколката му,на 20г.![]()
![]()
![]()
Моята обиколка на дупето е 95-6 см,висока съм 180 и имам малко дупе(на 14 съм).Всичко си е до структура(мога да подкрепя и със снимков материал)
кой така нагло те лъже...Първоначално написано от Addicted77
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Абе голямото дупе си е проблем,е има някои,които си падат по такъв тип,ама за мен общо взето е неприятно.
По добре остави сантиметрите ние няма как да те видим ами кажи ръстта си и килограмите си.Така по ще можем да преценим много ли е или е малко
1.65 съм висока, а вече може и повече, а иначе ся съм 53-54кг. Преди няколко седмици бях 58кг. но ся съм почнала да праа упражнения и сякви такива с цел отслабванеПървоначално написано от SiSsKkAa
![]()
![]()
![]()
дай снимка да видим как си
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
еми аз съм колкото нея висока , 93см е и моята обиколка ,само че аз съм 50кг и изглеждам така : http://www.picvalley.net/v.php?p=u/2...1292527958.JPG
Hold, hold me for a while ... I know this won't last forever ... So hold, hold me tonight
before the morning takes you away ...