- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Как се прави бебе?
Е въпроса е ясен.. как се прави ?
От 1-вия път ли става или трябва по 100 пъти секс да праиш![]()
Не престахте със глупавите теми....![]()
Може и 1 път да го направиш и резултата да е бебе
Може и 1000 пъти да го направиш ,но да не стане нищо !
http://vbox7.com/play:8ec3a225
Живей за мига , но не така , че да се окаже единствен...
от какво зависи ?
зависи дали момичето е в овулация
http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ
А също така дали организма ти произвежда достатъчно на брой силни и здрави сперматозоиди, защото алкохола, цигарите, кафето нездравословния начин на живот (включително и хранене) ги убиват, правят ги негодни, бавни и така нататък.
Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген
Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!
Значи караш жената да се нагримира,да се наконти,слагаш я на кревата със секси бельо,събличаш си горнището и тичаш към телефона да ми звъннеш на мене да дойда.
Говнааааааааааа
Не е ли по-добре да е изкъпана и без гащи ?!?!Първоначално написано от Fritz
![]()
![]()
![]()
![]()
много зависи и момчето да не е яловоПървоначално написано от galu6a
![]()
Ами когато сперматозоида оплоди яйцеклетка и хоп - готово! Щъркела пристига с бебето![]()
Най-много мразим чалга и McDonald's!!!
Есть только миг между прошлым и будущим.
Именно он называется жизнь!
хаха бахтиии смехаа .ебахти тъпаата тематва би трябвало да го знаете учи се се пак по биология
ама кат сте тъпии и немое си размардате мозъците никой не ви е виновен..
![]()
![]()
![]()
Така специалитет "Бебе"
Необходими продукти: Женски полов орган, мъжки полов орган.
Начин на приготвяне: Взимате мъжкия полов орган и го разтърквате с ръце (по възможност не с вашите) или хубаво проверявате консистенцията с уста по дължина, ширина с език дали е подходяща дължината и ширината. Поставяте пениса в женския полов орган и с леки възвратно-постъпателни енергични движения вкарвата и изкарвате. Когато усетите, че обекта се е втвърдил докрайност ще видите, че му излиза крема и инстинктивно ще се стреми да навлезе още по-навътре.
Главен готвач: Бути Бидонов![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген
Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!
Първоначално написано от Ilikeliljon
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
\/ \
/ \
/ \
/ \
/ \
/ \
/ \
/ \
/ \
/ \
/ \
/ \
/ \
/
http://vbox7.com/play:8ec3a225
Живей за мига , но не така , че да се окаже единствен...
И аз,а няма нищо за ядене...Първоначално написано от LambOfGod
![]()
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
Аз все си мислех,че трябва да пратя SMS на някой щъркел..
През дедовия ми сте,че ви се ебе.
Говнааааааааааа
Подправки,развалящи крайния продукт:1 щипка презерватив......![]()
питай мама и тати![]()
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
влизаш в е-bay търсиш си бебе и като си харесаш ти го докарват с щъркел
Береш си от едно дърво в центъраама си вземи и стълба,че хубавите са само по върха
![]()
Не бе... като сперматозоида стигне яйцеклетката, звънка на звънчето на рецепцията и идва секретаря на щъркела, който чрез е-бай пуска заявка до шъркела и след 9 месеца влюбените си го серат в остите ( бебето ) , което вече е изяло кремаПървоначално написано от False
![]()
Д*****ба може ли да сте толкова глупави бе...![]()
![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Бебетата се правят, когато мъж и жена имат бутилка хубаво вино и стар презерватив. Толкоз. Никой вече не иска щъркелът да донесе детето, 'щото после не можеш да го върнеш, пък и пътните разходи... Не си е работа то.