- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Прическа :)
Значи сега скоро време смятам малко да си променя прическата и започнах да търся... И попаднах на тая http://www.disneydreaming.com/wp-con...lena-gomez.jpg Та въпроса ми е дали според вас би ми отивала www.impulse.bg/LiloTa ето така изглеждамЩе се радвам на всеки,който ми предложи и нещо по-различно
Мерси на всички
![]()
Да,ще ти отива...определено.![]()
мисля ,че даНезнам защо ама челото ти сякаш е точно за такъв тип прическа и още като ти отворих снимките реших ,че трябва да си с такава прическа
![]()
btw и аз искам да се правя нещо такова ама още се чудя дали ще ми стои и каква да е точно (аз съм много притенциозна.. ужасно е)
аа точно това ,че открих най-накрая фризьорката на живота ми ище видим тя как ще прецени...на не японе мога напълно да и се доверя ,защото се съобразява с овала и чертите на лицето ти там ала бала...абее...не е като да те накълца там и айде.. има си диплом за майстор фризьор и ..наистина може да и се довери човек... Btw понеже видях ,че си от Варна и аз също съм и ...ти къде се подстригваш..ако нямаш определено място мога да ти препоръчам да отидеш при тази моята...най-интересното е ,че не взима скъпо..аз много се изненадах,а наистина работи качествено
Ще ти отива, определено. Много ще е сладинко.
Stay up all night with the stars *
и аз мисля ,че ще ти ходи![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
Ще ти отива![]()
Да си приятел, не означава да познаваш някого, а да си част от него!
Първоначално написано от Naughty_
Super![]()