.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Тема: 21 май

Голям фен Аватара на Aicken

21 май

21-ви който е имен ден на всичките Елени

дайте идеи какво да се вземе за момиче при условие че всичко си има ....
    Единствения начин жена да иска мъж.
    Единствения начин да я имаш в ръцете си.
    Ако искаш да задържиш момичето до края на живота си...

просто и разбий сърцето.

Цитирай Първоначално написано от Jingles
    предръдка,целувка...цвете,п юшено мече зависи на колко е...

25+ ......мече не варви да ти кажа иначе съм го мислил такова от тия огромните ама... порасна момичето вече е жена

просто и разбий сърцето.

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Ах,тази Елена...Ми не знам,Жоро... Измисли нещо лудо и назабравимо.

преди време на един фр му подариха кутийка със 336 листчета и на всяко пишише нещо различна ест свързано с любовта в твоя случай може да измислиш нещо друго ..защото на него все пак му го подариха на 14.02 таа и казваш че всеки ден до следващият си ИД трябва да си тегли по едно ... и така лично аз като момиче много бих се зарадвала .. прави се с лични материали и така ... а ако не си пада по такива романтични подаръчета може да и вземеш ланче с плочка и да дадеш на златар да го гравира с нещо примерно първите букви от имената и на двамата и така .. надявам се да съм помогнала

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    сребърна гривна/гердан/пръстен,парфюм,блузка/потниче,диск на любима група,друго не се сещам
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

сребърно сенжирче с нейна буква и един голям букет

Цитирай Първоначално написано от tydi
    преди време на един фр му подариха кутийка със 336 листчета и на всяко пишише нещо различна ест свързано с любовта в твоя случай може да измислиш нещо друго ..защото на него все пак му го подариха на 14.02 таа и казваш че всеки ден до следващият си ИД трябва да си тегли по едно ... и така лично аз като момиче много бих се зарадвала .. прави се с лични материали и така ... а ако не си пада по такива романтични подаръчета може да и вземеш ланче с плочка и да дадеш на златар да го гравира с нещо примерно първите букви от имената и на двамата и така .. надявам се да съм помогнала
    Това е много добра идея,според мен

Не гарантирам, че ще й хареса, ама аз на моята приятелка и бях подарил една много мъничка и симпатична книжка. Може би с размери 5 на 5 см. Има с любовни мисли, с мисли от философията и други. Бях я взел от Хеликон, но предполагам, че може да се намери и другаде. Това е от мен
    Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген

Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Ааа това с листчетата е много добро
    Иначе... нещо сребърно може да и вземеш или пък някой хубав парфюм. Другият вариант е един голям голям букет
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Мега фен Аватара на Hilary_
    Нещо, което никой друг не би се сетил...или ти да направиш нещо от себе си... или да я заведеш някъде където да си изкарате супер яко и да и остане като много приятен спомен...

сребърно сенжирче
    Все по-интересни думи виждам всеки ден.
    Иначе..ами ако има някакво хоби,защо не и подариш нещо свързано с него?Със сигурност ще го ползва.Иначе ако е романтична натура може мече,някакво по-елегантно синджирче и те хората ти ги казах другите неща.Успех в търсенето на подарък.

мерси на сички златни сте

просто и разбий сърцето.

Всички идеи до сега бяха супер, но мисля, че трябва още нещо...
    Не забравяй, тя не е просто Елена, а хубавата Елена и най-важното - твоята прекрасна Елена Направи така, че този ден да бъде неповторим, направи нещо мило и романтично, отидете на еднодневна екскурзия до някое красиво кътче или пък я изненадай с вечеря (приготвена от теб :P ) масаж, вана..може да звучи банално, но всяка жена обича да се чувства желана и глезена. Успех.. :P
    *◊¤ ...Пърхането на пеперудено крило може да причини тайфун на другия край на света...¤◊*

A ако искаш нещо забавно, отиди до "Без паника"
    Има супер интересни и оригинални подаръци
    simply kanar

сребърно колие,или сребърни обеци,или портмоне някво хубаво..знам ли..

За именния ми ден ще получа (скормност )огромно плюшено мече.
    Мдаа...имам си доста неща
    Diamonds,Mexico,Tequila

Момиче съм,по кое не ми личи?

http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си