- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- 21 май
21-ви който е имен ден на всичките Елени
дайте идеи какво да се вземе за момиче при условие че всичко си има ....
Единствения начин жена да иска мъж.
Единствения начин да я имаш в ръцете си.
Ако искаш да задържиш момичето до края на живота си...
просто и разбий сърцето.
Първоначално написано от Jingles
25+ ......мече не варви да ти кажа иначе съм го мислил такова от тия огромните ама... порасна момичето вече е жена![]()
просто и разбий сърцето.
Ах,тази Елена...Ми не знам,Жоро...![]()
Измисли нещо лудо и назабравимо.
![]()
преди време на един фр му подариха кутийка със 336 листчета и на всяко пишише нещо различна ест свързано с любовта в твоя случай може да измислиш нещо друго ..защото на него все пак му го подариха на 14.02 таа и казваш че всеки ден до следващият си ИД трябва да си тегли по едно ... и така лично аз като момиче много бих се зарадвала .. прави се с лични материали и така ... а ако не си пада по такива романтични подаръчета може да и вземеш ланче с плочка и да дадеш на златар да го гравира с нещо примерно първите букви от имената и на двамата и така .. надявам се да съм помогнала![]()
![]()
сребърна гривна/гердан/пръстен,парфюм,блузка/потниче,диск на любима група,друго не се сещам
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Не гарантирам, че ще й хареса, ама аз на моята приятелка и бях подарил една много мъничка и симпатична книжка. Може би с размери 5 на 5 см. Има с любовни мисли, с мисли от философията и други. Бях я взел от Хеликон, но предполагам, че може да се намери и другаде. Това е от мен![]()
![]()
Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген
Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!
Ааа това с листчетата е много добро
Иначе... нещо сребърно може да и вземеш или пък някой хубав парфюм. Другият вариант е един голям голям букет![]()
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Нещо, което никой друг не би се сетил...или ти да направиш нещо от себе си... или да я заведеш някъде където да си изкарате супер яко и да и остане като много приятен спомен...![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Все по-интересни думи виждам всеки ден.сребърно сенжирче
Иначе..ами ако има някакво хоби,защо не и подариш нещо свързано с него?Със сигурност ще го ползва.Иначе ако е романтична натура може мече,някакво по-елегантно синджирче и те хората ти ги казах другите неща.Успех в търсенето на подарък.![]()
мерси на сички златни сте
просто и разбий сърцето.
Всички идеи до сега бяха супер, но мисля, че трябва още нещо...![]()
Не забравяй, тя не е просто Елена, а хубавата Елена и най-важното - твоята прекрасна ЕленаНаправи така, че този ден да бъде неповторим, направи нещо мило и романтично, отидете на еднодневна екскурзия до някое красиво кътче или пък я изненадай с вечеря (приготвена от теб :P ) масаж, вана..може да звучи банално, но всяка жена обича да се чувства желана и глезена.
Успех.. :P
*◊¤ ...Пърхането на пеперудено крило може да причини тайфун на другия край на света...¤◊*
A ако искаш нещо забавно, отиди до "Без паника"
Има супер интересни и оригинални подаръци![]()
simply kanar
сребърно колие,или сребърни обеци,или портмоне някво хубаво..знам ли..![]()
За именния ми ден ще получа (скормност)огромно плюшено мече.
Мдаа...имам си доста неща
Diamonds,Mexico,Tequila
Момиче съм,по кое не ми личи?
http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall