- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Тест за бременност
Направих си тест защото имах съмнения..появи се една черта която в горния и долен край е наситена а по средата е леко бледичка..но нямаше никакъв изглед за 2ра черта?!Има ли повод за притеснение?
купи нов тест
тогава давай пари за бебе по евтино ще е права си![]()
Първоначално написано от bany_land
![]()
Това ми хареса
Мисля, че няма повод за притеснение, но най-добре събери от някъде пари и си направи нов.
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
да Колко струва толко?Или ти не си имала и за презерватив пари и после теста ти виновен...
Абе вземи си един Sure Check,струва 3 лева,няма толкова да се набуташ...не си мисли че за бебе ще се набуташ по-малко
SURECHECK 4ЛЕВА ТАКЪВ ИЗПОЛЗВАХ...И АЗ СМЯТАМ,ЧЕ НЕ ТРЯЯ СЕ ПРИТЕСНЯВАМ ЩОМ НЯМА 2РА ЧЕРТИЧКА![]()
Попринцип, на същия тест дето си го ползвала, в упътването пише,че ако чертичката не е излязла както трябва, трябва да си направиш нов тест за по-сигурно.Щом не ти се дават 4 лв-ок,дано ти проработи късметът![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
ми тогава кво ни занимаваш с глупости доктори няма ..Първоначално написано от Crystaline
Преди да се използва тест за бременност / или на всяко др. нещо което не си използвал/а/се чете ОПЪТВАНЕТО ако сте чували там много добре си пише колко черти са за бременност и колко не са![]()
HUGS NOT DRUGS!!
Пристрастена съм към тези емотикони.>>
не забравяйте, че грижата за едно дете е много по-малко от 4 лв.![]()
[imghttp://breathe.blog.bg/photos/26135/red_heart.gif[/img]
БОКЛУЦИ ГРОЗНИ СТЕ СИЧКИ ЛАЙНАРИ ШИБАНИ..НА ПО 13-14 ГОДИНИ ШЕ МИ СЕ ПРАЯТ НА ВАЖНИ Я ГО ДУХАЙТЕ
Първоначално написано от Crystaline
![]()
![]()
тая е бременна
![]()
What would you give to live your life again?
What would you change with a second chance?
And could you learn from the mistakes?
I don't know...
Crematory
Интересно пък откъде разбра че сме грозникакто и да е, това беше офтопик извинявам се
![]()
madafaka
размисли и страстиПървоначално написано от w0lf
[imghttp://breathe.blog.bg/photos/26135/red_heart.gif[/img]
Еии мацка по спокойно деПървоначално написано от Crystaline
![]()
HUGS NOT DRUGS!!
Пристрастена съм към тези емотикони.>>