- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- балът и месечният цикъл
Здравейте.... както знаете баловете наближават.Но доста момичета може би ще са неразположени на този ден ... както и аз може би...
28-ят ден се пада точно на бала ми.... Тъй като по пронцип не ми идва на точно определен период от време , съм страшно притеснена за този ден . Ако стане така , че да ми дойде тогава ... аз наистина няма да мога да отида на бала си ..
, защото имам ужасни , ама наистина нечовешки болки в корема ... , които нито едно лекарсвто не може да спре...
Знам , че няма начин да накараш "нещото" да спре .. или да ти дойде по-рано ...но все пак някое момиче може да сподели .. ако знае нещо за решението на този проблем . Не искам един от най-хубавите дни в живота ми да се провали...
Модераторите, ако решите, че темата се е изчерпала, заключете я ..
има хапчета специално за такива болки, попитай в аптеката
[imghttp://breathe.blog.bg/photos/26135/red_heart.gif[/img]
Чувала съм, че по принцип витамин Ц намяла циъла, а пък една приятелка успя да го спре като цял ден се тъпка с лимони и накрая и спря за окло 2-3 дена след това и дойде нормално....
"Колкото повече, толкова повече..!"
мацка има обезболяващи...............отива в аптеката и питаш за болезнен цикъл...гълташ там определения брой хапове за максимален ефект и си бомба...
на мене ми дойде на другия ден след бала..беше кофти щото бяхме в Турция на моренце...ама едни тампони оправят хавата...не се шашкай толкова..![]()
Take this broken wings and learn to fly again and learn to live so free
and when we here the voices sing the book of love will open up and let us in
so take these broken wings!
А как да се справя с подуването на корема в следствие от цикъла? Аз дори няма да изглеждам добре в роклята си ... заради този подут корем .. ужас направо ..Да, знам че има пак хапчета... има едни еспумизан... дали помагат ?! Ако някой се справя и с този проблем, нека сподели начина.. Мерси
![]()
консултирай се с лекар по въпроса![]()
успех и приятно прекарване на бала![]()