.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 3 от общо 3
    Голям фен
    Град
    В сърчицето на моето дяволче (sun)

прочистваща клизма

здравейте.имам разни проблеми със стомаха и червата.както и да е.въпроса ми е къде мога да си nаправя прочистваща клизма,колко ще струва и т.н. запозната съм с това как и защо се прави,но не знам къде мога да отида и колко ще ми струва.моля,ако някой си е правил или е информиран да ми пише мерси предварително...
    МОМИЧЕ СЪМ!!!

Град
    Русе
    Според мен при гастроентеролог, защото и аз имах такива проблеми със стомаха и ми изписаха едни хапчета. Но попитай личния си лекар, той да те опъти за най-сигурно.
    People never change, they just become more of who they really are ... ;;;

Супер фен Аватара на batkodoki
    Град
    между Риман§Рахманинов

Re: прочистваща клизма

Цитирай Първоначално написано от lifelesscorpse
    здравейте.имам разни проблеми със стомаха и червата.както и да е.въпроса ми е къде мога да си nаправя прочистваща клизма,колко ще струва и т.н. запозната съм с това как и защо се прави,но не знам къде мога да отида и колко ще ми струва.моля,ако някой си е правил или е информиран да ми пише мерси предварително...
    в къщи.

сама.

при положение, че наистина се касае само за промиваща клизма, а не се опитваш чрез нея да елиминираш сериозен инфекциозен проблем след незащитен анален секс примерно. в последният случай ще е безпредметна

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си