- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какъв съвет ще дадете?
Та здравейте,
хем ще ви се оплача, хем ще ви помоля за съвет какво да правя. Та историята е следната ходих с едно момиче (смешните 3 дена), след което тя ме заряза, защото се чувствала в клетка. Ок нп, но аз я харесвам супер мн. Говорих с нея и я попитах най-обикновено "Добре кажи ми какво от преди ти липсва?", а тя просто отговори, че не и липсва нищо, а че не е свикнала някой да и обръща внимание. Разговора завърши с една реплика от моя страна, че съм насреща ако си промени мнението, но като гледам така не мисля, че ще стане това. Дайте малко акъл какво да направя, че да я накарам да осъзнае странната си постъпка и да се върна при мен (ако мога така да се изразя).
момичето е доста странно...моят съвет: зарежи я и тя не знае какво иска...
Не можеш да я накараш. Според мен не те харесва, а ако те харесва не знае какво иска. И в двата случая не мисля, че има какво да направиш по въпроса.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Искала е да се ебе с повече хора,не само с тебе,мани кво ти приказва.
Говнааааааааааа
на сила хубост не става.. мани я тая лигла.. тя не знае кво иска..![]()
Да си приятел, не означава да познаваш някого, а да си част от него!
Мацката просто не знае какво иска според мен
мастика с айрян брато и проблем няма да имаш!![]()
Първоначално написано от TheBeliever
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Според мен просто не те харесва и се чуди как да ти го каже по по-заобиколен път.Зарежи я,намери си момиче,което да иска да бъде с теб и да му харесва да получава вниманието ти.
Ако наистина те харесва скоро ще се върне, но ти триябва да си набизо, и все пак не й досаждай.
Първоначално написано от fenasf
Съгласна съмПървоначално написано от got2Bthe1
Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!
Остави я да прави квото иска, не можеш да я накараш на сила.
nicolepcd
Подкрепям с 2 ръцеПървоначално написано от sextazy_baby
зарежи я,и си намери друга
Успех
![]()
Точноsextazy_baby
Мацката просто не знае какво иска според мен
I'm not in love
but I'm in love with the way you make me feel
baby I'm not in love
i know i lead you to believe that your the one
but I'm sorry to say I'm not in love
е не честно... от година съм в тоя форум всееееки ден и за първи път чувам, такова нещо.... супер тъпо оправдание!!! не била свикнала да й правят комплименти?!?! ма тя и май не й нещо приятно да й правят комплименти то такъв тормоз просто 3 дена как е устискала!![]()
![]()
![]()
нямам думи... върви и лепни един от мен
заеби! не се занимавай с кифли!
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
И според мен не знае какво искаПо-добре да намериш някоя,която е "свикнала" да й обръщат внимание.
When You Live Forever,What Do You Live For??
абе остави я да си бие главата с някой галфон докато и дойде музата![]()
Напрао се нервя от такива момичета незнаят какво искат просто не я ебавай и това е
odi se izппраскай със сичко комшии и щи мине
Говнааааааааааа
Хаха...по-тъпо оправдание,не бях чувала...Не се занимавай...не си заслужава...мое мнение![]()
Според мен си е намерила оправдание, за да не е с теб.
бих могла да кажа: Познато.![]()
Ти нема кво да направиш..
То си е за нея. Сама ако не поиска да дойде при теб, никой не мое я накара..![]()
+2Първоначално написано от CheriHool
Колкото и да се взираме в миналото - то няма да се върнe.. Колкото и сълзи да пролеем за изгубените моменти - те няма да се повторят ! Остава да ни топли само спомена и надеждата някой ден отново да бъдем щастливи..!