.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Тема: Цени

Goddess Мега фен Аватара на LovEsIckk
    Град
    Навсякъде, по всяко време

Цени

Решила съм да си взема цифров фотоапарат,защото моя вече много се ебава,но нямам много много пари.
    И все пак ако може дайте ми някакви предложения за хубав цифров фотоапарат (не ми трябва нищо специално просто да си имам) не много скъп

Мега фен
    Събери пари и си вземи нещо наистина хубаво. В началото и аз бях така - абе к'ъв и да е, апарат да е...обаче разликите бяха очевадни и го смених за един по-скъп и много добър. Например около 500-600 лева са хубави апарати за прилично хубави снимки. Всичко си е до фотограф де...но все пак ако държиш на евтиното - може да опиташ със Практика или Сони, разходи се до технополис или германос има прилични апарати за 200 лв

Sony Cyber-shot DSC-W150

200-250 лева

Мега фен Аватара на Infinity

Горещо ти го препоръчвам..имам го и наистина прави добри снимки,за цената,а и не само. 180-200лв.е
    To infinity and beyond.

дай горна граница на цената

Скайп - dark_elf2

Град
    Инкогнито
    ХМ зависи, ако ти е да ги гледаш на екрана на монитора дали е 3-4 MP или е 10 разликата едва ли ще е намериш, все пак за 200лв може да си вземеш добри апаратчета

Град
    Варна

Аз лично имам такъв.Доволна съм мнооого от него Има 10кратен zoom ;7.1mpx;macro режим .. и не го взех скъпо беше към 300 и малко отгоре,но тогава май нещо и промоция имаше .. не съм сигурна. Като апаратче това наистина си заслужава парите...дори го водят и полупрофесионален

A life without love is like a year without summer.

I'm krisi_bep

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си