.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 30 от общо 30

Град
    тук таме
    Хах.....щом си мислиш че не съществуват такива послушвания и следения,значи хората си знаят работата и никой никога не разбира...защото това не са хора аматьори или кино актьори!
    "Митът за Христос ни свърши много добра работа..."Папа Лъв Х
    "Верните слова не са красиви, красивите слова не са верни." Лао Дзъ
    "Това което не ме убива,ме прави по-силен"Ницше
    http://bezbog.blogspot.com/

Цитирай Първоначално написано от Kman
    Хах.....щом си мислиш че не съществуват такива послушвания и следения,значи хората си знаят работата и никой никога не разбира...защото това не са хора аматьори или кино актьори!
    Ти май не четеш какво ти пиша. Казах, че ако е за някой сериозен случай да като това да иска да се гърми в дискотека, ама иначе не.И да речем ако е някой, който вече е убил и е на психолог в Института по психология на МВР, там вече си има микрофони.
    Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген

Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!

Аз съм любител на психологията и се занимавам с приложна психология. Мисля, че е актуална, защото тя винаги е приложима. Колкото и да израстваме технически психологията на човека се променя с доста по-бавни темпове. Винаги можем да тълкуваме дадени действия в каквото и време да се намираме от човешката история. Всичко в действията на хората имат логика въпроса е, че понякога ние не го осъзнаваме.

Колкото до това дали психолога е полезен. Ами да! Може би не във всичко е полезен но не можем да кажем, че е излишен.

Задник съм!

Интересно ми е с какво точно се занимаваш като приложна психология?
    Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген

Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!

Език на тялото, психология на бизнеса, детска психология, поведение и така на татък. :P

Задник съм!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си