- Форум
- По малко от всичко
- Философия и Религия
- Психология
Хах.....щом си мислиш че не съществуват такива послушвания и следения,значи хората си знаят работата и никой никога не разбира...защото това не са хора аматьори или кино актьори!
"Митът за Христос ни свърши много добра работа..."Папа Лъв Х
"Верните слова не са красиви, красивите слова не са верни." Лао Дзъ
"Това което не ме убива,ме прави по-силен"Ницше
http://bezbog.blogspot.com/
Ти май не четеш какво ти пиша. Казах, че ако е за някой сериозен случай да като това да иска да се гърми в дискотека, ама иначе не.И да речем ако е някой, който вече е убил и е на психолог в Института по психология на МВР, там вече си има микрофони.Първоначално написано от Kman
![]()
![]()
Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген
Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!
Аз съм любител на психологията и се занимавам с приложна психология. Мисля, че е актуална, защото тя винаги е приложима. Колкото и да израстваме технически психологията на човека се променя с доста по-бавни темпове. Винаги можем да тълкуваме дадени действия в каквото и време да се намираме от човешката история. Всичко в действията на хората имат логика въпроса е, че понякога ние не го осъзнаваме.
Колкото до това дали психолога е полезен. Ами да! Може би не във всичко е полезен но не можем да кажем, че е излишен.
Интересно ми е с какво точно се занимаваш като приложна психология?![]()
![]()
Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген
Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!