- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Хапчета за забавяне на цикъла
Искам да ви попитам, момичета, някоя от вас пила ли е хапчета за забавяне на цикъла? Как й са се отразили? Дали е имало някакви противопоказания? Какви точно? ии инфо да посъбера малко
Смятам да отида на гинеколог, да не купувам на слуки, но все пак има една приказка "Питай старило, патило"
Така, че всеки, който има опит в това, ще ми бъде полезен с коментар.
Иначе искам да ги пия, защото ми предстои път с автобус през няколко държави и точно тогава трябва да ми дойде... един път ходих до Франция, докато бях неразположена и се измъчих. Не искам пак да се повтаря.
Еми точно за забавяне на цикъла не съм пила, но има едни таблетки контрацептиви, като ги пиеш и кървенето не е толкова обилно, а и болките също...
http://www.bg-mamma.com/articles/full/304 - виж тук за различните видове контрацептиви.
People never change, they just become more of who they really are ... ;;;
пий само хапчета против болката
иначе не те съветвам да пиеш лекарства за забавяне...![]()
От хапчета против болката ми се усилва.
Проблемът не е толкова в болката, колкото в самото течение.
Автобусът няма да се съобразява с мен и да прави почивки през 2 часа, за да си сменям тампоните.
пий го по време на цикъла
не разбирам тъй като не съм момиче![]()
но приятелките които познавам пият щедро количество витамин Ц и са по-спокойни![]()
витамин Ц е безвреден но все пак не прекалявай с него
приятно пътуване![]()
а за забавяне... незнам дали има такива
по-добре се консултирай със специалист
Витамин Ц го усилва да мине по-бързо, или го предизвиква да дойде ден-два по-рано например. Така съм чувала.
А такива хапчета има да, потърсих информация, пият се всеки ден. Започва се около седмица преди да трябва да ти дойде. Могат да се пият до 3 седмици. И като спреш, до ден-два ти идва.
С гинеколог ще се консултирам, за да ми каже кои ще са най-подходящи за мен, тъй като имам и автоимунно заболяване и не искам да рискувам на слуки.
Просто исках да видя дали има някой, който ги е пил и да сподели опита си.
Аз съм пила такива хапчета и по-точно Оргаметрил, но не ми подействаха и ми дойде...![]()
“Усмихни се.
Има хора,които никога не се разделят!"
![]()
![]()