.

Виж резултатите на анкетата: Притеснявате ли се за предстоящите изпити?

Гласували
109. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Не

22 20,18%
  • Все още владея ситуацията

43 39,45%
  • Да

44 40,37%
Отговор в тема
Страница 13 от 109 ПървиПърви ... 3910111213141516172363 ... ПоследнаПърви
Резултати от 301 до 325 от общо 2719
    Радвам се, че момичета са ОФОРМЕНИ (.(.)

Утре съм на пробен по математика. Да стискате палци, а да се похваля днес правихме една обобщителна контролна по БЕЛ "По Жътва" "По Жицата" имам 16 верни от 20 - 5 и нещо и 25 май - най-много от целия клас. Това добре но както @GbSy моя клас са като нейния явно, но и госпожата не е по-доло ето за какво става въпрос: Гопсожата казва: От последната контролна работа колкото и изненадани да сме всички Тодор има най-висок резултат, но може би това е поради причината, че контролната беше тест или, че стой до Калоян(апък Клаоян има по-малко от мене). И след това разбира се всички: "Аааа идиот от къде преписа бееее?" "Ааа тис и бил с царски" "Ъъъъ тис и бил с слънчев"... И след това всички нацупени и от яд един съученик ми зе контролното от разцете и ми го скъса, но за щастие аз го снимах http://store.picbg.net/pubpic/FA/E3/...5fa8cefae3.jpg Мног се подразних защото не само класа, но и гопожата ме подценява...

Та имам въпрос... наближава подаването на документи, а аз така и не разбрах какво трябва да правим, къде... Някакви пари?

Последните две задачи от класното ми по математика са верни Надявам се на 6 или 5, но ще имам 6 за годината.Обеща да дава тестове на кандидатстващите, когато започнем годишния преговор.Мисля, че ще успея да повиша оценката за втория срок.По български имам 6.Физиката 5 или 6 не се знае, зависи от изходното, както и по география.По биология, химия и история имам 6.По английски и немски 6 и май е това.Аз няма да ходя последните две седмици на училище, но даскалото ми е наблизо и предпочитам да си направя изходните, защото оценките от тях са важни.Следващата седмица доста голяма част от класа ще ходим на пробен.По български имах 87т. на пробния, но на 7 пак ще ходя.
    My heart is broke but I have some glue

Повече от фен Аватара на Tutmanik
    Ний днеска не учихме,имахме прощална.Беше много хубаво и всъщност осъзнах ,че от класът ми не са говеда и ще ми липсват.
    Вие как сте със ваще класове?Ще имате ли прощална и ще ви липсват ли?
    ΑΝ Η ΟΜΟΡΦΙΑ ΗΤΑΝ ΧΡΥΣΟΣ
    ΘΑ ΗΣΥΟΝ ΘΥΑΣΥΡΟΣ
    ΚΑΙ ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΜΟΥ Ο ΘΕΟΣ
    ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΕΙΜΑΙ ΤΡΕΛΟΣ

Тhisavros.. <3

Супер фен Аватара на AnIcHkAtA
    Град
    София
    webprng, благодаря, точно на място е !
    dugallesuck, виж на първата страница-има банкова сметка.Отиваш в която и да е банка и казваш, че искаш да преведеш пари по тази сметка.Плащаш по 4 лева за изпит и 1-2 лева за превод.Ще ти дадат бележка и с тази бележка отиваш в училището гнездо, там казваш за какво си отишъл и те ще ти дадат да попълниш заявление.Аз ще отида с майка ми.Не, че няма да се справя и самичка, просто защото пиша прекалено нечетливо
    Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
    И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...

Прощална? И аз искам прощална Ще ми е мъчно за училището и за част от хората, не за всички.. Даже с някои с кеф ще се разделя Ноо все пак искам прощална Tutmanik, вие какво правихте на прощалната? ( леле, колко пъти я повторих тая дума )
    Мисля за тебе, сякаш ти си до мен,
    сякаш мъничка болка трепка бързо във мен,
    сякаш искам да плача като малко дете,
    но сълзи не потичат от очите въобще.

Peace & Love ;]]

И ние ще имаме прощална..
    Но чак към 14-15 юни.
    Ще ходим в ресторанта на един хотел.Ще има музика.Абее.. една прощална вечер.
    Но това далеч не е най-важният ми проблем сега.

Ani ti ne6to za dneska nqma li da kaje6.. (rofl) sry za latinicata) - ama ...

Цитирай Първоначално написано от Enitto
    Прощална? И аз искам прощална Ще ми е мъчно за училището и за част от хората, не за всички.. Даже с някои с кеф ще се разделя Ноо все пак искам прощална Tutmanik, вие какво правихте на прощалната? ( леле, колко пъти я повторих тая дума )
    Ми танцувахме кючеци и се скъсахме да ревем-най-общо казано
    ΑΝ Η ΟΜΟΡΦΙΑ ΗΤΑΝ ΧΡΥΣΟΣ
    ΘΑ ΗΣΥΟΝ ΘΥΑΣΥΡΟΣ
    ΚΑΙ ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΜΟΥ Ο ΘΕΟΣ
    ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΕΙΜΑΙ ΤΡΕΛΟΣ

Тhisavros.. <3

Цитирай Първоначално написано от Tutmanik

Вие как сте със ваще класове?Ще имате ли прощална и ще ви липсват ли?
    Липсва една страница от дневника ни, защото някой я е скъсал, следователно класната ни е сърдита от месец насам. Цитирам я: "На 15 само ще ви хвърля бележниците и ще ви кажа "Чао"." Та, май няма да имаме и ден, в който да се сбогуваме. Честно казано и не искам. Не обичам класа си и няма да ми липсва никак.

Хора, които си мислите, че съм от нежния пол, не съм! Просто ме кефят котенцата.
    Изпитите мисля, че ще мога да ги изкарам без частни. Не вярвам да са много трудни(е, пак ще си науча де ).
    А за прощалното...Не е ли малко рано да "запразнявате"?
    П.П.Върнаха ни класните по БЕЛ, които бяха от в. Стандарт. Мнението ми: най-тъпият тест за втория срок. 15 въпроса(от общо 50) със вободен отговор, тц, тц.
    П.П.2.Пак имам 6 де.

И аз така си мислех ..до днес.Днес разбра всъщност ,че няма да мога без тях ;( Много е кофти.
    ΑΝ Η ΟΜΟΡΦΙΑ ΗΤΑΝ ΧΡΥΣΟΣ
    ΘΑ ΗΣΥΟΝ ΘΥΑΣΥΡΟΣ
    ΚΑΙ ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΜΟΥ Ο ΘΕΟΣ
    ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΕΙΜΑΙ ΤΡΕΛΟΣ

Тhisavros.. <3

ахахаа, чак сега видях това:

Божеее, колко искам ФЕГ, боже!!!!!!!
    Боже, колко мъка има по тоя свят, Боже... :РРР

а иначе моят клас няма да ми липсва хич. може би само 2-3 души най-много. ще ми бъде мъчно за класната обаче - страшно печена е.

Мене пък ми е странно как тия от моя клас не спират да говорят за прощалната, а аз се чудя как да си изкарам изпитите. Не,че въобще не ми пука,ноо... за мен това не е чак толкова важно.
    бтв.. ще купувате ли нещо на класната/класния?

Голям фен Аватара на melinor
    Да, ние ще й купим телефон :P

Sony Ericsson S500i лилав Прекалено много ни търпя..Заслужава го
    Боса по асфалта минавам,
    знам че няма мода такава -
    просто детски навик още в мен живее.

Aми ние й купихме колие с перла и обици с перли.
    ΑΝ Η ΟΜΟΡΦΙΑ ΗΤΑΝ ΧΡΥΣΟΣ
    ΘΑ ΗΣΥΟΝ ΘΥΑΣΥΡΟΣ
    ΚΑΙ ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΜΟΥ Ο ΘΕΟΣ
    ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΕΙΜΑΙ ΤΡΕΛΟΣ

Тhisavros.. <3

Ние не сме и започнали да събираме пари О.о.Както и да е.
    Както вика една приятелка:
    Ш' я опраИм.

OMG добре, че казахте...
    Ние мислим да ходим към Карандила да спим там и на другия ден се връщаме ама... ще видим Класа... бих казал, че отивам на училище само засе смея с тях. Няма ден който да не сме се мяли 5мин. безсмислено

Мега фен Аватара на teenems
    една съученичка вика да сме и подарявали голяяяма плюшена играчка ,аз не съм съгласна и отказах

предложих да подарим : сръбърни обеци със сребърно герданче с някво медальонче . тя нааща класна си пада по такива глупости . Тва добра идея ли е ?
    JUDGE ME
    & i'll prove you wrong.

По български днес теста който правихме беше като изпита.Абе да ви кажа не ми беше много трудно,а не бях учил нищо,висчко по спомени.Пожелавам успех на всички който ще кандидатстват.На мен математиката ми е много трудна и няма да направя нищо,но това няма значение...

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от anito12
    ахахаа, чак сега видях това:

Божеее, колко искам ФЕГ, боже!!!!!!!
    Боже, колко мъка има по тоя свят, Боже... :РРР

а иначе моят клас няма да ми липсва хич. може би само 2-3 души най-много. ще ми бъде мъчно за класната обаче - страшно печена е.
    То вече ми е промит мозъка с това учене .
    П.П.:Ние като купихме на класната синджирче за рождения ден сега какво да вземаме..Тя определено заслужава подарък, даже на море ще ни води лятото .Все ще измислим нещо
    Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
    И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...

Здравейте. И днес имам въпрос към тези, които ходят на уроци. Докога ще ходите? Аз свършвам на 30 май. На 31 имам пробен и след това уикендите до изпитите ще посещавам допълнителни занятия. Е, как ще е при вас?

Град
    София
    Ние сме до 14

Отново провал... 31 точки на пробния от 100 - 3.536... Май нито уроците нито ученето помага... незнам какво да правя вече

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от dugallesuck
    Отново провал... 31 точки на пробния от 100 - 3.536... Май нито уроците нито ученето помага... незнам какво да правя вече
    Ейй, не се отчайвай!Аз получих 3.84 през март, а изкарах 5.35 през април.Учи си сериозно и да не ти пука!Пробните тестове не винаги са показатели.Важно е да имаш късмет на истинския.Има хора, които много учат, ама им се падат точно нещата, които не знаят и получават слаби оценки.Не е показател, казвам го и заставам зад думите си отговорно.

П.П.:БЕЛ или математика?

Математика... сикате ли теста?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си